עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום! אשמח לקבל המלצה למקלדת גיימינג מאחד אתרי המכירות המוכרים בחו"ל, לדוגמה:Ebay או DX. עד 15$-17$. שיהיה בה את כל המקשים הרגילים ואם יש פיצ'רים נחמדים זה רק יוסיף. שהמקלדת לא תהיה רועשת מידי ושהלחצנים ילחצו בקלות במידה הטובה. עכשיו עכבר: ראיתי פה מישהו שהזמין את זה: http://dx.com/p/rh1900-wired-usb-2-0-800-1600-2400-3200dpi-laser-engine-game-mouse-black-230897 ראיתי שהחוות דעת שלו עליו הייתה די טובה ואפילו מצויינת בשבילי, "המשתמש הממוצע". אם יש משהו יותר טוב באותו המחיר אשמח לדעת. אני רוצה אחיזת "Calm" אם אני זוכר נכון שקוראים לה כך. *אין צורך בחלקים שיהיו מחברה עם שם עולמי, אני לא צריך את ה"ביוקר" אני רק רוצה להנות מנוחות ועיצוב וכמובן על הדרך ביצועים טובים לא פחות. *ש…

• 32 תגובות
    • 4k צפיות
  2. שלום אשמח לקבל המלצות למדפסות משולבות ביתיות לשימוש לביצוע עבודות גרפיות חובבניות

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by D_N_A,

במגירות לארדיסקים תמיד יש כזה חיבור מוזר - גדול - שכולל את IDE והחשמל ביחד... למה לא משתמשים פשוט בחיבורים רגילים?!

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  4. האם יש כרטיס ללכידת וידאו מקצועית שגם מכיל tv out איכותי מלבד לכידת הוידאו? הדילמה היא כזאתי.אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש שיהיה בו גם את כל הפיצ'רים האיכותיים של לכידת וידאו מקצועית לצרכי עבודה גם tvout איכותי עד כמה שניתן גם לצרכי עבודה וגם קצת למשחקים ושיהיה חזק במשחקים לפחות כמו ti500. בכל אופן חשבתי על radeon 8500dv אבל כמו שהבנתי הוא לא אמור להגיע בזמן הקרוב אז אמרתי אם יש כרטיס בנפרד שנותן גם לכידת וידאו מקצועית וגם הקרנה איכותית על טלויזיה של סרטים ומשחקים אז אני יקנה אותו וגם כרטיס מסך בלי קשר אליו. בכל אופן אם יש משהוא טוב שיש לכם ניסיון איתו אשמח לשמוע הצעות ותגובות תודה מראש demulti

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום חברה !!! לא ידעתי איפה לרשום את ההודעה ולכן רשמתי פה !!! אני צריך המלצה לטלפון שמתחבר למחשב וממנו אפשר לדבר חינם אם תוכנת סקייפי ולהתקשר לאנשים לטלפונים רגילים ???? כל מידה אל טנולוגיית voip בעברית תעזור !!!! ותיתנו לי קישורים בעברית לנושא תודה ....

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  6. Started by Real_Me,

עד עכשיו חשבתי שצמד המילים PUREFLAT או PF שראיתי בצמוד לשם מסך זה או אחר מתייחס רק לעובדה שהמסך שטוח. והנה נתקלתי בביטוי PureFlat Picture Tube שמעיד אולי שמדובר בטכנולוגיה כלשהי, אולי סוג של שפורפרת מסך כמו טריניטרון? מי יכול לשפוך אור על העניין?

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  7. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

טוב , בשעה טובה , החלפתי את הAUDIGY PLATINIUM שלי בHERCULES GAME THEATER ואני חייב להודות שהכרטיס הזה פשוט יותר טוב !!! הצלילה יותר נקי , הפיטצ'רים של הכרטיס הזה פשוט משהו , והכי מצחיק שהוא עולה חצי מהקודם שלי . לא יאומן . יש אלטרנטיבה , והיא לא CREATIVE !

• 53 תגובות
    • 4.5k צפיות
  8. Started by TheReaper,

הסתכלתי קצת בפורום וראיתי שממליצים על הBLACK WIDOW בעיקר אבל זה קצת יקר לי עם מחיר (בחו"ל) של 99 דולר עכשיו הסתכלתי קצת בגוגל SHOPPING (מאוד נוח) והמוביל בקטגוריה של מקלדות גיימינג היא הG110 של לוג'יטק ראיתי כמה ביקורות וידאו וכולן חיוביות השאלה זה אם יש מישהו שניסה את המקלדת בעצמו שיכול להעיד שהיא טובה? בכל מקרה אני פתוח להצעות גם למקלדות אחרות ויש אפשרות להזמין מחו"ל (ארה"ב)

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. בעבר קניתי כיסוי כזה באופיס דיפו אבל הם לא מחזיקים יותר כיסויים למדפסות. אני משתמש בכיסוי הישן בשביל מדפסת הלייזר, אבל עכשיו אני צריך כיסוי נוסף למדפסת הזרקת דיו שקניתי (קנון MX895). יש למישהו רעיון איפה אפשר בארץ לקנות כיסוי מתאים? המידות של המדפסת הן 50x45x22. תודה!

• 5 תגובות
    • 7k צפיות
  10. מאחר ובלתי אפשרי לשחק עם הסט האלחוטי שלי s520 , החלטתי ללכת על עכבר ומקלדת חדשים והפעם חוטיים. אז האופציות הם : 1.Logitech MX518 145 שח Microsoft Comfort Curve Keyboard 2000 79 שח בגלל המבצע של קיי אס פי זה יוצא לי 185 שקל 2.Logitech Gaming Mouse G500 245 שח Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000 220 שח עם המבצע יוצא 355שח עכשיו מה הייתם מציעים לקחת אני לא גיימר אבל משחק פה ושמה האם האופציה היקרה שווה את זה או שמה עדיף לחסוף את 170 שח האלו?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. האם הצי'פים שעל לוח האם (VIA,Nvidia...) עוזרים/תורמים במשהוא למשחקים?

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  12. שלום, אני מחפש לקנות מדפסת וניתנה לי את האפשרות לבחור בין מוצר קומבו שהוא פקס, סורק ומדפסת דיו צבעונית או מדפסת לייזר במחיר של 500-600 ש''ח אני נוטה למדפסת הלייזר כי אף פעם לא הייתה לי אחת כזאת ובגלל שאין לי צורך בפקס ובסורק, ונראה לי שעם מדפסת לייזר אחסוך יותר בדיו, אז האם יש מדפסת לייזר שכדאי לקנות בטווח המחירים הנ''ל? תודה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. תהיתי אם למישהו יש ניסיון עם חריטה על מקלדת של נייד(רצוי גם כזה שעובד עם מקלדת מוארת) ויש לו המלצות או דיסהמלצות על מקום שעושה את זה באזור תל אביב.

14. Started by YinnoN,

במה מתבטאת איכות הספקים ? מה ההבדל בין ספק antec 350true power לבין ספק עכגעגחיגכיג 350truepower ? האם רק בזמן שיחזיקו או בעוד דברים ? תודה

• 13 תגובות
    • 928 צפיות
  15. Started by barzanger,

לפי מה שקראתי זה QCK אז אני ילך עליו כנראה אם אתה חושבים אחרת תגידו השאלה העקרית היא איזה גודל לקנות ? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=22077&catid=192#details או הקטן http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=21655&catid=192 אין לי הרבה מקום על השולחן אז מה עדיף ה MINI מספיק לא יקרה מצב שאני יוצא ממנו?

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  16. ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-754) 990 1 990 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX Price Units Total 8KDA3J S-754 sata, gbl 570 1 570 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 460 1 460 כרטיסי מסך? MSI Price Units Total RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1230 1 1230 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 410 1 410 DVD + צורב פשוט אני דיי מוגבל בתקציב, ולא ראיתי מארז + ספק איכותי במחיר של 400 ש"ח שזה המחיר של זה. תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  17. Started by Ancient1,

קשה למצוא את הדרייברים ברשת ככלל. אז לטובת הציבור גולשי גוגל אני מעלה לכאן NCF-402.rar

18. Started by gilp123,

שלום, האם מישהו מכיר מדפסת לייזר משולבת שיודעת גם לסרוק משני הצדדים? תודה, גיל

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  19. http://www.hifiheadphones.co.uk/sennheiser-hd435-detachable-replacement-cable-300cm-515261-prodid-2269.html זה הכבל, אני צריך חנות בארץ שמוכרת אותו או חנות אמינה בחו"ל תודה לעוזרים לכבל יש שני יציאות, אחת למחשב והשניי מתחברת לאוזניות ויש לו ווסט ווליום כמו בתמונה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by koren,

ההורים שלי קונים לי ליום ההולדת שלי מחשב בתקציב עד 30,000 ש"ח אני רוצה לדעת עם המחשב שבניתי אכן טוב ואם יש עוד חלקים לשפר: מארז: enermax 430w לוח אם: asus p4t533-c. מעבד: p-4 2.53 533 mhz. זכרון:kingston 512mb 1066 mhz. דיסק קשיח: wd 120 gb 8mb cache. כרטיס מסך: asus geforce4 ti4600 deluoxe 128 mb ddr+vivo. כרטיס קול: audigy platinum ex. רמקולים:creative 5.1 ddt 5700. די.וי.די: toshiba sd-m1612 16x/48x. צורב (די.וי.די): pioneer dvd-r a04. צורב: asus 48x 16x 48x. מסך: 17" lg782 le lcd מדפסת: hp-p1315. מקלדת + עכבר לייזר:logitech desktop pro. תוכנה לדי.וי.די: pwoer dvd xp 4.0(בחינם). תוכנה לצורב: nero 5.5(בחינם). מערכת הפעלה: win' xp pro 2002(בחינם). משחקים(כל המשחקים בחינם…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אהלן אני מעביר את המחשב הישן שלי למשרד של אחותי, אני צריך לקנות מקלדת נוספת בשבילה - והיא מעדיפה משהו בצבע לבן, ושתראה טוב. משהו בסגנון המאק אם אפשר במסגרת התקציב. חיפשתי קצת מה יכול להתאים, אבל קצת קשה היום למצוא משהו לבן. יש לכם אולי רעיון?

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  22. Started by x-boy_24,

שלום בן דוד שלי רוצה לקנות מארז עד 500 שקל שיהיה טוב ולא יהי בו חלון ושהוא יהיה איכותי כי הוא עשה לחבר שלו חלון יפה למארז ורוצה לעשות לעצמו גם אבל רוצה לקנות מארז חדש או חשב על זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=796 הוא טוב המארז ואיך הספק שלו ויש עוד הצעות למשהו טוב ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  23. Started by ruff stuff,

מחפש ולא מוצא

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  24. Started by Ben Mishel,

מחפש מקלדת ועכבר אלחוטי זה לשימוש יומי של גלישה באינטרנט ועבודה מהבית יש משהו אמין וטוב בלי דיילי?

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  25. Started by Andreyy,

מחפש המלצה לערה כלשהי או דברים שיעזרו לי לנקות את המחשב בעיקר בתוכו במקומות הקטנים. תודה לעוזרים ואם מישהו יכול להביא לי אולי איזה מדריך לניקוי מחשב אני אשמח כי לא מצאתי בפורום.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.