עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by talisman,

היי אני רוצה לקנות gamepad טוב למחשב. על איזה אתם ממליצים? (אין ממש הגבלה במחיר עד גבול הסביר - כמה מאות שקלים). תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by PCBuster,

שלום לכולם יש ברשותי מכשיר טלפון של SIEMENS מדגם ME45 שעובד ברשת אורנג' אני מעוניין לפרוץ אותו כך שאוכל להכניס לו כרטיס סים של סלקום ולהשתמש בו יש מישהו שעשה את זה ויכול לעזור לי? גם לינקים לאתרים שעוסקים בנושא יעזרו לי. תודה אוהד

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by full_clip,

חשבתי שיהיה זה מקום מתאים לפרט מה דעתי על הגייםפאד הזה קניתי אותו בעיקר בישביל Pro Evolution Soccer 6 . המחשב שלי מחובר לLCD32 ככה שיחד עם השלט אני חוסך PS2 אז ככה הוא מגיע באריזה דיי גדולה ויפה . http://www.2send.us/picture.php?file=98f7306a50.JPG בתוך האריזה ניתן למצוא את השלט יחד ,משדר ,דיסק התקנה,2 בטריות של דורסל. שום דבר מיוחד מדיי . http://www.2send.us/picture.php?file=32ed547f76.JPG התקנת השלט היא פשוטה ולוקחת מספר שניות. כמה מילים על השלט עצמו : הוא דומה בצורתו לשלט של PS2 איך הוא מעט גדול יותר . הוא גם שוקל מעט יותר מה שנסלח בהתחשב בעבודה שיש בו 2 בטריות . מבחינת עיצוב אני הייתי מגדיר את העיצוב שלו כסולידי ואלגנטי וככה אישית אני אוהב מתאים בדיוק לכל שאר המוצרי…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by ilanb0,

חמי רכש מצלמה למחשב אבל לטענתו המסך הוא בעל מסגרת מעוגלת והמצלמה לא נתפסת במסגרת המסך. המצלמה היא HD6000 של מיקרוסופט והמסך הוא סמסונג B2230. איני גר קרוב אליו כדי להגיע ולבדוק אבל נניח שהוא באמת צודק - מה הפתרון?

5. אני מחפש את המסך aoc ft700, אם למישהו יש אותו אני נוכן לקנות ב 500 שקל איימיל: doronbachar@gmail.com טלפאון : 09-7964182

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אז קודם כל סליחה על הבעיה שהייית לי עם הודעות לא הבנתי איך זה הפך לשלוש ונסיתי למחוק אותם והיה לי שגיאה במחשב אז אני מבקש סליחה לחברי האתר. :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :( :(

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by benor,

יש לי מערכת מחוברת למחשב האם אני יכול איכשהו להקליט רדיו למחשב??

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by מישה,

אני צריך המלצה למארז טוב+ שמיועד לשרת המארזים שנמצאים בחנות פשוטים, והמארז שלי, "הביתי" יותר טוב אני גם לא רוצה להוציא יותר מדי כסף על המארז, אבל אשמח לקבל המלצות למארזים סבירים וגם ליקרים יותר ( לא FullTower, רגילים - MidiTower )

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by ToMeRv32,

קניתי את המוצר הבא מeBay: עבד במשך שעה ומשהו ואח"כ הפסיק. בדקתי עם 2 מקלדות כדי לוודא, זה פועל לשנייה (המקלדת עושה אורות בקאפס לוק וכו') ואז מפסיק.. אין לי כוח להזמין שוב מeBay או להתלונן או אנערף מה, יש דרך לתקן את זה או שאני אלך לקנות בKSP מחר? פשוט חבל לי על הזמן..

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Mr Gadget,

איך הם המדפסות המושלבות שיש כיום בשוק? למשל ניקח לדוגמא את EPSON Stylus CX3200 - USB איך היא? למישהו יש ניסיון איתה או ביקורת? והאם כדאי לקנות תחליפי דיו למדפסות? או לקנות ראשיי דיו מקוריים? והאם תחליפים פוגעים במדפסת?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. מדפסת Brother. נדרשת תשובה מהירה. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by asafgolan,

אני מחפש מדפסת שתהיה טובה ואמינה, ושהדיו שלה יהיה זול. אין לי ממש תקציב מוגדר, רק חשוב לי שהדיו יהיה זול (וגם טוב, כמובן). אז בקיצור, מה המדפסת הכי משתלמת שיש? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by vacuuuum,

אני צריך מקלדת של 100-200 ש"ח, אבל מהייאוש אני מוכן לשלם יותר... חזרתי עכשיו מהחנות השכונתית, כל המקלדות שראיתי שם וניסיתי עד עכשיו זה זבל שצריך לשרוף. אני לא מבין את היצרנים האלו, כמה לקוחות עקומים\ננסים הם חושבים שיש להם? חזרתי עם מקלדת kb-8510 made in china שנראתה לי פחות או יותר נסבלת, ואני רוצה להגיד: אנשים! תתרחקו מהמקלדת הזאת!! ממבט ראשון היא נראת בסדר. אבל עכשיו אני מגלה כמה היא נוראה. היא מתפרקת תוך כדי כתיבה. הסינים המטומטמים האלו שמו 2 גומיות עגולות בקוטר של 5 מ"מ (לא מגזים) והדביקו אותם עם דבק של גן ילדים. כששמתי אותה על השולחן הגומיות האלו נפלו ועכשיו המקלדת גולשת על כל השולחן ללא מעצורים. האנטר לא עובד! הוא כל כך גדול שחייבים ללחוץ עליו בדיוק באמצע, אחרת המק…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by ybe,

אני מעונין לרכוש דיסק קשיח בנפח של 40G .כמעט כל יום ישנן הודעות בפורום הממליצות או &quotקוטלות&quot את כל הדיסקים הקשיחים הנ&quotל.מכיוון שזה המבחר שממנו חייבים לרכוש ,אז על מה באמת אתם ממליצים?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by dkaro,

שלום, מחפש סט (או בנפרד, לא כזה משנה לי) עכבר + מקלדת. הדרישות: חיבור: אלחוטי. שימוש: אינטרנט + משחקי יריות. מחיר: עד 300 ש"ח, אם כי עדיפות לכמה שיותר זול. אני לא זקוק לאיזה עכבר עם רמת דיוק של גיימרים מקצועניים.. חברה: עדיפות ללוג'יטק. הסיבה היא שיש לי היום גיימפאד שלהם - סתם בשביל להשלים סט. חוץ מזה, שהבנתי שיש להם את ה- Unifying Receiver לפי מה שהבנתי זה אומר שאפשר לחבר מספר מכשירי לוג'יטק במקביל על אותו מקלט? האם אוכל לחבר באיזושהי צורה גם את הגיימפאד שכבר יש לי, וגם את העכבר + מקלדת (סט או בנפרד) - שלושתם על אותו מקלט? אם כן זה יהיה ממש נח מבחינת חסכון במקום, במקלטים ובחיבורי USB. אם באמת ישנה אופציה כזו אשמח אם תפנו אותי אליה. הגיימפאד אגב הוא: Cordless rumblepad …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. https://hwzone.co.il/advert/סוויצים-למקלדת-מכנית-kailh-box-navy/ כל המידע פה החלטתי ללכת עם סוויצים אחרים בסוף אבל אני מניח שיש כאלו שיאהבו את אלה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Night,

משהו ביתי לסטודנט, שחור לבן כמובן הכי חשוב שיהיה אמין ותחזוקה זולה (טיונרים..), במחיר שפוי עד כמה שאפשר יש לכם המלצות מיוחדות?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by sxs,

חברים וחברות יקרים: אני ידעתי את זה כל הזמן! לא יכול להיות שהטמפרטורת של המעבדים שלנו יהי כל-כך נמוכות באופן משמעותי מלוחות אחרים. מעבד 1.4Ghz ב- 43 מעלות?! לא ייתכן! ולכן, ייצא סוף סוף עידכון ביוס(גירסה רישמית, לא בטא) שבין היתר גם פתר את הבעיה הזאת של הטמפרטורות. ועכשיו, הטמפרטורות הן: AMD 1.4Ghz עומד על: 55 מעלות ב-Idle. לוח עומע על: 27 מעלות ב-Idle. רוצו לעדכן את ביוסיכם!!! להורדת הביוס הרישמי החדש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני מבקש לחסוך מקום בסלון ולא להעמיד עוד מכשיר - והפעם על הפרק ממיר עידן פלוס המצב כיום זה שיש לי מחשב נט טופ שמחובר ל TV ןדרכו אני צופה בתכנים אני מבקש למצוא ממיר איכותי בפורמט HD שיחובר למחשב - לא מעוניין בדונגל האם קיים? למישהו יש ניסיון עם כזה? מה העלות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Innovision Geforce 2MX 400 32Mb + TV OUT או Hercules 3dprophet 4500 64MB + TVOUT יש לי מחשב AMD ATHLON XP 1700

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Syrex,

שלום לכולם בהמלצת הפורום בזמנו , (שנה וחצי פלוס מינוס ) קניתי את הסט הנ"ל. אני מאוד מרוצה , נוח, נראה טוב , והכי חשוב חסכוני מאוד בסוללות. התחילו בעיות בקליטה , כבר זה לא קולט מרחוק ורק שאני מקריב זה עובד כראוי. החלפתי סוללות (למרות שהם עוד מלאות). האם יש דרך לפתור? האם מישהו נתקל בתופעה דומה? טנקס.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. כולם מדברים על יציאתו של כרטיס המסך Ge-Force 3 האם ההבדלים שלו באמת משמעותיים וגדולים מה-Ge-Force 2 64m? :asthanos:

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by huber,

PowerStrip "Designed to compliment the native Windows Display Properties sheet under Microsoft Windows 95/98/NT, the PowerStrip combines advanced, multi-monitor API support with extensive programmable hardware support. A simple toolbar and menu that pops up from the system tray provides configuration and fast access to your favorite display settings, incremental enlargement and reduction of desktop size, comprehensive color calibration controls with gamma hotheys, the ability to associate specific applications with custom display settings, graphics system diagnostics, flexible font controls, extensive hotkey and screen saver support, a database of over 1000 monitors, and …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Dr-XP,

תצביעו עכשיו ;D

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by liroy limer,

שלום, מחפש המלצה למקלדת מכנית מלאה (עדיפות לכבל נשלף) תקציב עד 450 גג גם מאמזון וכו' יתקבלו בברכה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים