עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by captaincaveman,

איזה כבל צריך לחבר ליציאה הדיגיטלית של ה- AUDIGY? כבל LINE-IN רגיל? (בננה לשחור אדום...)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. לא יודע מה איתכם, אבל אני לא ראיתי שום הבדל.... זה בגלל שNVIDIA השתמשו בטכנולוגיה של 3DFX כאשר הם רכשו אותם?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by God4U2,

אנשים סוף סוף סיימתי עם ההתעסקות של החומרה בבית בזאת שקיבלתי סוף סוף את ה 3D Prophet FDX 8500LE של הרקולס כמובן סיממתי את מערכת האופטימלית לדעתי (אחרי כל כך הרבה תכנון...) המערכת שנותנת את היחס של העלות\ביצועים הכי טוב : XP1600 Asus Av7266E (עם RAID כמובן ...) 256 DRR Game Theater (כנראה הקנייה הכי טובה בכל העולם ) מארז ENERMAX נפלא... מודם 56K (לצורכי גיבוי בלבד) שני כרטיסי רשת של Genius SWITCH של Genius אינטרנט - By ADSL :smoke: (שלושה מחשבים יושבים על הרשת ... עם אינטרנט) מערכת קולנוע ביתית מגבר 400W של AIWA סט של 5 רמקולים למערכת (חסר לי עדיין SUB :-/ ) (הנ"ל האחרונים משלימים את ה XP בצורה נפלאה...) DVD - ASUS *16 Aopen CDWriter 24*12*40…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by sixclub,

מישהו יודע האם מוכרים בארץ מסך TFT של הרקולס (חוץ מפנדה)? Hercules Prophet view 720/920

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Syrex,

שלום לכולם בהמלצת הפורום בזמנו , (שנה וחצי פלוס מינוס ) קניתי את הסט הנ"ל. אני מאוד מרוצה , נוח, נראה טוב , והכי חשוב חסכוני מאוד בסוללות. התחילו בעיות בקליטה , כבר זה לא קולט מרחוק ורק שאני מקריב זה עובד כראוי. החלפתי סוללות (למרות שהם עוד מלאות). האם יש דרך לפתור? האם מישהו נתקל בתופעה דומה? טנקס.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. הכתבה המקבילה באנגלית: מקורות: http://www.engadget.com/2011/06/23/amenbo-five-finger-mouse-has-one-up-on-mickey-video/ http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=810869

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by CyborgRAT,

שלום! רכשתי את העכבר G400 והגדרתי את שני הכפתורים משמאל כ-"DPI Shift". הגדרתי את ה-"DPI Shift" ל- 200 DPI, עכשיו שני הכפתורים שהגדרתי כ-"DPI Shift" משנים את המהירות ל- 200 DPI ברגע שאני לוחץ עליהם, השאלה היא איך אני מגדיר שרק אחד מהם ישנה את המהירות ל- 200 DPI והכפתור השני ישנה את המהירות ל- 400 DPI. תודה מראש. -מתן

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. הממממםם.. למה אין דבר כזה "פורום מדפסות"? (ולא רק פה). פשוט אני מרגיש די מטופש לשאול את השאלה במקום שכולם מתעסקים במקלדות מכניות ועכברים לגיימינג. נו, טוב... עם המיליון סוגים של נייר זה ממש לא קל לעשות את הבחירה הנכונה, לכן אני מוכרח לקבל פה עזרה. בזמנו היה לי נסיון הדפסה על גבי נייר שזכור לי רק כ-"120 גרם" (הוא היה אחלה להזרקת דיו, לא יודע לגבי לייזר). היה לו לובן מצויין, גימור מאוד חלק אך הוא היה "חד צדדי". צדו השני של הדף לא היה מיועד להדפסה. שם הוא היה יותר כהה וצהוב והדיו היה קצת נמרח עליו. אני מחפש סוג נייר דומה לו, רק שיהיה זהה בשני צדי הדף. ז"א: לא משהו עבה במיוחד, העובי של ה-120 גרם נראה לי בול (אבל אני אקבל גם סוג שהוא יותר עבה). גימור ללא …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by FthkuMeis,

היי חברים, כמו שמתואר בכותרת, אני מחפש קונטרולר אלחוטי שאפשר יהיה לחבר למחשב ולשחק. מבחינת תקציב, אני וחברה שלי סטודנטים בלי יותר מידי כסף, אז אשמח למשהו חסכוני יחסית, אבל אם מדובר בהתפשרות גדולה מידי על האיכות אני מוכן להשקיע קצת כסף. חשוב לי שיהיה לזה טווח ארוך, כיוון שאני מחבר את המחשב לטלוויזיה ומשחק מהספה, ממש בקרוב אני עובר דירה ושם המחשב כנראה ייכנס לחדר עבודה בנפרד, אומנם זה לא יהיה רחוק מידי אבל עדיין מדובר בחדר נפרד. אשמח להמלצות, במידה ולא נראה לכם סביר אלחוטי אשמח לשמוע על עוד אפשרויות, אך בגדול אעדיף אלחוטי. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by amirx19,

מתכנן לקנות אוזניות עם מיקרופון והתקציב לא סגור כרגע, אבל אני מחפש מוצר איכותי. אם אתם ממש מתעקשים אז התקציב נע בין 300 ל-1,000 ש"ח. ראיתי שיש אוזניות שמתחברות בחיבור USB ויש כאלה שמתחברות בחיבור עגול (3.5 ?) הישן. 1. מה ההבדלים ? 2. יתרונות חסרונות לכל אחד מהם ? 3. האם בשימוש באוזניות עם החיבור העגול זה אומר שבכל פעם אצטרך לנתק אותם על מנת לחבר רמקולים או שאפשר לחבר רמקולים במקביל ? קראתי את הביקורת על ה-HyperX Cloud Alpha. תודה

11. שלום אני רוצה לקנות מקלדת ועכבר חדשים אני רוצה חוטיים הקצבתי 200 לעכבר ו200 למקלדת עם חריגה של 50 שקל אם זה באמת משתלם, עכבר הבנתי שהכי טוב במחיר כזה זה ה G400 של Logitech ומקלדת אני לא יודע מה הכי כדי ראיתי את אלה: 1) Logitech G105 2) Microsoft Sidewinder X4 3) Roccat Arvo Compact Gaming Keyboard אם אתם מכירים עכבר יותר טוב עד 200 שקל ומקלדת יותר טובה אשמח לשמוע וגם לדעת מה עדיף מבין כל ה3

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by card,

שלום כבר כמה פעמים אני נתקל במוצר הבא באיביי: http://www.ebay.com/itm/I-Rocks-Slim-Isolation-Pantograph-Keyboard-IRK01W-White-/121085301150 הם דואגים להדגיש שם כמה וכמה פעמים, שזה: "100% Real Pentagraph Isolation Keyboard" מה זה Pentagraph Isolation? ולמה זה טוב? תודה card

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לצרכי משרד ביתי אני חשבתי לרכוש שתי מדפסות 1. דיו משולבת כולל פקס (כמו 6500) להדפסות בצבע, צילומים, סריקה וכו' 2. לייזר פשוטה שחור ולבן לצרכי הדפסות של מסמכים והפצתם (לא דרושה איכות מדהימה) האם השילוב נכון ואיזו מדפסת לייזר לרכוש ? (אין לי בעיית מקום) התקציב לשתיהם יחד 1200 ש"ח

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by MiniMizer,

יש לי סורק 1200 USB של Mustek וגם אני, כמו כולם מאוכזב מהחברה ומתוסכל מהעובדה שלמרות ששילמתי כסף על הסורק שלי, הוא פשוט לא קיים. כרגע אני שוקל אפשרות לקנות סורק חדש, חשוב מאוד שהוא לא יהיה עבה כמו הסורק שלי, הוא צריך להיות USB והכי חשוב שהוא יפעל בXP. אני לא מחפש איכות ממעלה ראשונה וגם לא מחיר בשמיים. הצעות יתקבלו בברכה. אגב, מישהו רוצה לקנות את שלי? ;D

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Pc_Master,

איך אני יודע שהלוח משומש? החליפו לי לוח ASUS A7V133 והוא ניראה לוח שונה מימה שקניתי, התופסנים של הזכרונות שונים ו המדבקה של ה צ'יפ של הביוס כתוב 1004 ובמה שקניתי היה כתוב 1005A זה אומר שהלוח משומש?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. זה המצב, במשרד של אבא שלי יש מספדת עם נייר רציף, כבר אין כאלה הרבה בשוק והן מאוד מאוד נוחות לעבודה וגם המדפסת שיש לו שם היא סופר איכותית ומקצועית ואין תקציב או מקום לאיזה מפלצת לייזר של HP וזה לא בא בחשבון. Houston Instrument JetPro V100 זה הדגם. החברה היא חלק מ- Summagrapihcs corporation התאגיד הזה כנראה פשט את הרגל, בכל מקרה אי אפשר למצוא הרבה מידע לגבי החברה HI או בכלל כל התאגיד הזה. מה שכרגע קורה זה שיש דרייבר לDOS אבל לא לWINDOWS וכשעובדים עם תוכנה X בWINDOWS ושומרים את הקבצים בWINDOWS פשוט אי אפשר להדפיס מDOS. מה שאני מבקש ממכם זה אם אתם יכולים, למצוא דרייבר למדפסת הזאת, אם יש לכם מידע על החברה או כל דבר שיכול לעזור, אם מישהו פה יודע איך יוצרים דרייבר ומה דרוש בשביל…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by abnir12,

לא להתייחס למחירים! מעבד: AMD Athlon Xp 1800Plus + Fan מאוורר כמה שיותר גדול על המעבד ... +2 של מארז. לוח אם: Gigabyte GA-7VTX-H זכרון פנימי: $Micron 256Mb DDR 266Mhz 2100 91 דיסק קשיח: Seagate Barracuda IV 40GB 7200 RPM = 7200 סל"ד ... מחיר : 111$ כונן תקליטורים: X52 חברה נורמלית... מחיר עד 32$ כונן דיסקטים: TEAC 12$ כרטיס מסך: GeForce 3 Ti200 DDR 32-64MB כרטיס קול: בא על הלוח אם! כרטיס רשת: בא על הלוח אם - רילטק מודם: לא צריך! רמקולים: 300W מארז: מארז שאני אראה בעיניים! עם 2 מאווררים לא כולל מאוור של המעבד. מקלדת: Generic 10$ עכבר: Logitech Pilot -PS2 16 $ מסך: 17" די פשוט בשביל אופיר (אח שלי) . תגיבו בבקשה, זה חשוב. תודה רבה רבה …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by bck,

שלום המקלדת שלי שהיתה די לבנה נהפכה להיות די שחורה מהליכלוך ורציתי לנקות אותה , אני גם מרגיש שלפעמים מקשים נתקעים לי ואני צריך ללחוץ יותר חזק בשביל שהם יעבדו. אז איך אני מנקה את המקלדת? יש לכם שיטה מסויימת? זה יכול לעזור לתקיעות שיש לי במקלדת?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by bendan7,

אני מחפש מארז וספק טובים עד 600 ש"ח ?? יש לכם המלצות <?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אז ככה: אתם רוב עושים "קומבינות" עם המחשבים עצמם. אני עושה את הדברים האלה עם רמקולים. אני מת על מוסקיה ואין לי כסף למערכות הגדולות. אז.... יש לי מגבר ישן של JVC r-s7 יש לי קופסא ישנה של רמקולים מבית AKAI הקופסאות מאוד גדולות מעץ איכותי אבל הוצאתי את הרמקולים הישנתי והוספתי בכל קופסא (2) Kenwood 200watt 3 way!!!! And Pioneer 80watt 2 way!!! מה שעושה 280 וואט לרמקול יש לי גם רמקולים קטנים שמשמשים לי לקולות גבוהים (לא ממש חשובים). בואו נגיד שזה יוצא ממש נחמד. כול זה לפני הכרטיס הזה. עכשיו שיש לי תמיכה ב4 רמקולים אני מתחיל לעבוד על פרוייקט חדש היכלול 4-6 רמקולים ומגבר חדש התומך ב4 ערוצים. אם זה מעניין את מישהו אני יכול לצלם ולשים תמונות.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by !_Evil_!,

אני מקווה שאני יצליח להחזיר את הספק שמקבלים איתו כי אני קונה ליברטי. עכשיו המפרט הזה יכנס בו: מעבד Intel Pentium D 930 3.0GHz 2x2 MB לוח אם GIGABYTE GA-8I945P-PRO ספק כח Enermax Liberty 400W שלוש שנות אחריות דיסק קשיח Westren Digital WD2500KS כרטיס מסך POINT OF VIEW GEFORCE 7600GS 512MB זכרון DDR2 1G Mb 667MHz Twinmos יהיה מרחב עבודה? לא יהיה בעיה של מקום? עם לא תמליצו לי על מארז שעונה לדרישטת שלי עד 300 שקל(אני לא רוצה טרנספורמר)

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. צריך ספק כוח שיתאים לכרטיסי מסך שיצאו עוד שנתיים שיעלו בסביבות ה2000, אני יודע שאתם לא יכולים לדעת אבל תנחשו כי אני קונה מחשב ואני רוצה רק להחליף כרטיס מסך אחרי שנתיים ואני לא רוצה להגיע למצב שאני יצטרך להחליף גם ספק אז איזה ספק יתאים לי (תשערו) משהו בסביבות ה400 500 שקל??

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. מומלצת ? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=714577

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by elad_jacoby,

חשבתי על הA4tech 750F אבל לפי מה ששמעתי הוא מאוד "פושטי". MX518, שמעתי שטוב מאוד, הוא יותר כדאי מה750F? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by smadica,

שלום, יש לי את המדפסת כבר כמה שנים ולארחונה התחלתי להשתמש בדיו לא מקורי. אבל פתאום עכשיו כשהחלפתי המדפסת מזהה אותם והכל אבל כשהיא מדפיסה, היא בעצם לא מדפיסה כלום, כאילו הדיו לא יוצא בכלל. יוצא רק דף מלוכלך קצת... מישהו יודע מה אני יכולה לעשות מעבר לאופציות של הניקוי ראש וכל האפשרויות ניקוי של המדפסת?? פליז פליז צריכה להדפיס דחוף!!! תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.