ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
-
היי, כמו שציינתי בנושא הת'רד, אני מחפש דרך לסרוק מספר של עמודים לקובץ PDF יחיד עם המדפסת Brother MFC-255CW, לא מצאתי אפשרות כזאת בדרייבר של BROTHER ולא הצלחתי למצוא פתרון בגוגל. מישהו ניסה והצליח או סתם ככה יודע איזה שהו פתרון לעניין הזה? תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום... אני מסתבך עם עצמי כבר המון זמן איזה סט לבחור... יש את של מיקרוסופוט wireless laser desktop 7000 http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/ProductDetails.aspx?pid=089&active_tab=systemRequirements ויש את של לוג'יטק cordless wave pro http://www.logitech.com/en-roeu/keyboards/keyboard-mice-combos/devices/4677 אני מחפש משהו אלחוטי שיחזיק מעמד יותר מ2 3 מטר... יותר לכיוון 4 5 מטר. מישהו יכול לעזור לי??? אם יש עצות לסט אחר אני אשמח לשמוע! אני כבר ממש משתגע ומבולבל...
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב קניתי מחשב חדש, השימושים שלי הינם כלליים כגון גלישה באינטרנט. ורציתי לקנות את המקלדת והעבר של לוגיטק MK520 בסביבות 220 ש"ח אך נזכרתי שאני רוב הזמן ישב בספה , אני מחפש עכבר שיעבוד לי גם על ספה. אשמח להמלצה לסט של עכבר ומקלדת אלחוטיים אשר מתאימים לדרישות שלי? בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אנשים, כפי שכתוב בכותרת ההודעה, מחפש סוויץ' עם כפתור להעביר את היציאות הנ"ל (סה"כ 3) בין שני מחשבים. 1. האם מישהו מכיר חיה כזו במחיר זול ב-EBAY או משהו? 2. והבעיה היותר מהותית היא האם הכטיס קול מאבד מהכוח שלו ביצוא מוזיקה בלייב באיזשהו אופן (כלומר שהמוזיקה מאחרת - מה שקרוי latency), למשל כשאני מקליט מוזיקה בתוכנות הפקה כמו אבלטון וקיובייס? בתודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מקלדת גיימרים איזה עדיף? ( נ.ב. רק למבינים או בעלי ניסיון עבר עם המקלדת בבקשה...) את הרייזר החדשה? את הרייזר+מיקרוסופט? או הסיידווינדר של מיקרוסופט? או שמא נוציא 1000 שקל על הG19 של לוג'יטק?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ממליץ בחום . קניתי אותו ב 1650 שקלים . בנוסף קניתי גם : סטיילוס שהוא גם עט רגיל וגם לחצן ריסט 15 $ כרטיס זכרון 128 מגה 60 $ נרתיק אלומיניום קשיח 27 $ מגן מסך 9 $ מטען לרכב 22 $ המכשיר מדהים !!!!!!!!! יש לו רזולוציה של 320 על 320 מנגן MP3 מצלמה דיגיטלית 640 על 480 16 מגה זכרון מובנה . מעבד 144 MHZ
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , לצערי הרב ה G5 שעשה אחלה עבודה עד לאחרונה מתחיל להראות סימני גסיסה . מחפש עכבר באותה רמה פחות או יותר לא משנה לי אלחוטי או חוטי (העדפה קלה לחוטי בגלל נושא הסוללה) . אבל חשוב לי שיהיה באותה רמת איכות כמו הG5
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי תקציב של בערך 325 שקל למערכת 2.1 למחשב שלי (כרטיס קול און בורד אם זה משנה) אני חושב על הרמקולים האלו שנמצאים בחנות שאין להגיד את שמה (מקווה שהבנתם) אלו הרמקולים - 1 Logitech SoundMan® S-20 - 344 nis Total power output: 20 watts RMS Frequency response: 38 Hz - 20 kHz Input impedance: > 10,000 ohms 2 PHILIPS A2.3 250W - 329 nis PHILIPS A2.3 250W זוג+sub+שלט 3 Altec Lansing AVS300 2+1 - 312 nis (לא היה מידע באתר) 4 הרקולס 210 xps - 224 nis המחיר כאן נמוך משמעותית ואם הרמקולים הנל טובים כמו השאר אז אין טעם "לשפוך" סתם עוד כסף... אני מקווה שהתגובות יתבססו מניסיון אמיתי עם הרמקולים ולא לפי מראית עין.. מטרת הרמקולים לשמוע mp3 ומוזיקה בעיקר ופחות משחקים, לכן אני מ…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האחיין שלי (שנה+) שיחק איתו ולחץ ושינה את השפה לצרפתית, אין לי את ספר ההוראות (אבד)וגם לא הצלחתי למצוא את הPDF שלו באינטרנט(מצאתי משהו דומה אבל זה לא כ"כ עבד גם בגלל שמה שכתוב על המסך של הטלפון וצרפתית וההוראות באנגלית) קיצר למישהו יש דגם דומה ויכול לעזור לי לשנות את זה חזרה לאנגלית?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב יל לי מצלמה של חברת ibm חדשה התקנתי אותה והמצלמה פשוט לא נדלקת אני לא יודע מה קרה אני חיברתי ליצאה של ה usb ואני צריך ללחוץ על הכפתור שהיא תדלק והיא לא נדלקת ... עוד בעיה הוונדוס לא מזהה אותה ..אני משתמש וונדוס אקס פי .. ??? תודה...
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני צריך המלצה למקלדת ועכבר לGAMING אין לי בעיה שזה יהיה עכבר ומקלדת בנפרד או בסט או חוטי או אל חוטי מחפש משהו טוב בבקשה המלצות תודה רבה רבה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אחרי שה-Kana שלי שבק חיים באחד מהלחצנים וSteelSeries החליטו לשלוח בתור חלופה את אותו הדגם המיושן עם המפסקים הפגומים רק בגימור הלא הנכון במקום לשלוח את הגרסה המחודשת והעדיפה, החלטתי למצוא עכבר חדש. אני למעשה מחפש את ה Intellimouse Optical 1.1A או הWheel Mouse Optical של Microsoftרק עם DPI יותר גבוה. בשנה האחרונה השתמשתי בKana והאמת היא שהייתי מרוצה מאוד מהעכבר עד שהמפסק של אחד הלחצנים שבק חיים. נוכח שירות הלקוחות של SteelSeries אין לי שום כוונה לרכוש עכבר נוסף שלהם, אני מחפש כעת חלופה. הדרישות הן בסיסיות למדי: 1. עכבר סימטרי - ambidextrous. 2. חמישה כפתורים (אפשר יותר אבל עקרונית אין צורך). 3. ללא movement prediction/correction במידת האפשר, עכברים מודרניים כולם מכיל…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משחק הרבה ומנסיון שלי יש דיליי מאוד מורגש עם מוצרים אלחוטיים. מכייון שהמחשב שלי מחובר לטלוויזיה ואני רואה סרטים דרכו, חשבתי לקנות מקלדת אלחוטית. אשמח גם לשמוע המלצות למקלדת אלחוטית עם עכבר מובנה עד 300 שקלים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה למקלדת נוחה, ארגונומית ומוארת עד 450 ש"ח. עדיף ללא דרייברים. תודה.
-
בשביל כזה כרטיס מסך עם מערכת שלמה באוברקלוק אני אצטרך בטח ספק חזק , השאלה היא , כמה חזק?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את 2 המחשבים שלי עם KVM. המקלדת היא PS2 והעכבר הוא USB. יש לי מתאם USB לPS2. לאחד מהמחשבים יש 2 כניסות PS2 - גם למקלדת וגם לעכבר, ולמחשב השני יש כניסה רק למקלדת. הבנתי שאפשר לקנות מפצל PS2. אתמול עשיתי ניסוי וחיברתי את העכבר לפורט של המקלדת עם מתאם PS2 והוא לא עבד. יש דרך לגרום לזה לעבוד? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
היי היום קניתי אותו ואני חייב לציין שקצת התאכזבתי ממנו, יש לו מהירות DFI של 450 1800 ו3600 , לא ניתן לשחק ב1800 חלק, הכל רץ מהר מאוד ואם אני מוריד ל450 אז זה איטי מאוד, חבל שאחן לו אפשרות למהירות של 800 DPI או 1000 לפחות, לא התלהבתי ממנו, מרגיש קצת פלסטיקי פשוט ולא מלוטש ואיכותי מספיק גם קטן וקל מדיי ,הGENIUS 525 שלי הישן כבר בהרבה מאוד נעים לעבודה ,חבל :'(
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. כשקונים מכשירי-חשמל בחו"ל, לרב אי אפשר להשתמש בהם בארץ, בגלל המתח וכל אלה בשקעים בארץ. השאלה שלי היא אם זה תקף גם בחומרת מחשבים (ספקי כוח, כרטיסים וכו'...)? 2. ממי כדאי לקנות זכרונות? איזו מהירות? 3. מה זה לעזאזל צלעות קירור??? 4. מארז הENEMARX( אני לא זוכר כרגע איך בדיוק כותבים את זה), מתאים גם לי, בתור שמתמש ביתי? כי קראתי שהוא מתאים בעיקר לספקים וכאלה... 5. מישהו יכול להגיד לי מה זה ה2100\2XXX שיש בתיאור של זיכרונות מחשב? אם נאי לא טועה זה המהירות, מישהו יכול להגיד י כמה MHZ זה כל אחד מהם? עריכה=שיניתי קצת את השאלות והורדתי אחת, הניסוח הקודם היה ממש גרוע
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ראשי דיו לכל הצבעים למדפסת ip7250 של קנון הם נותנים מחיר ממש נמוך לסט שלם אבל אני לא יודע אם אני הולך להידפק אחרי זה... היתרון הברור הוא המחיר וגם כמות מוגדלת של דיו. מה דעתכם? הנה הסט http://www.xn--5dbdgbepz.co.il/Product/2806816/-סט-תואם-CLI-551pgi550-קנה-4-סטים-תואמים-קבל-סט-חמישי-חינם!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש מדפסת הזרקת דיו לבית לצורך הדפסת עבודות לבית ספר וקשקושים כאלה. בדרך כלל מדפיסים בשחור לבן, ולפעמים בצבע. אני מחפש מדפסת שיכולה לעבוד גם עם ראש צבע ריק ולא צריך כל הזמן לרוץ ולקנות אחד אחר. כמובן שאם מישהו מכיר דגם שיש לו גם דיו תחליפי זול - תבוא עליו הברכה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ויום טוב אני מעוניין במארז של עד 450 ש"ח, דרוש עיצוב יפה וקירור טוב. זה הכל עקרונית, תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-