עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by strider19,

שלום. אני מחפש מדפסת משולבת עם פקס עצמאי ומכונת צילום. אני מודע לכך שלא חסרות אופציות בשוק, אך אני מחפש משהו ספיציפי, מדפסת שלא צריך להחליף את מיכל דיו שלם , שחור לדוגמא בכדי שיהיה ניתן להמשיך להשתמש בה ולהשתמש בשאר הצבעים, מבלי להיות מוגבל למעשה. שמתי לב שהרבה מדפסות היום פועלות בשיטה זאת ואינני מעוניין בזה. לתשובתכם אודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by ChapaChoo,

על המחשב שלי (מערכת הפעלה WIN XP, מחשב פרטי שמותקן על רשת), מותקנות כיום שתי מדפסות:[br]פורסם בתאריך: 22.09.2008 בשעה 13:24:57 סליחה, עוד לא מנוסה בפורומים האלהבכל אופן, המשך השאלה: על המחשב שלי, WIN XP, פרטי שמותקן על רשת, מותקנות כרגע 2 מדפסות: 1. HP LASERJET P1006 2. HP DESKJET D2300 כל אחת מהם פועלת יופי בנפרד (כלומר, השנייה הגיעה קודם, ופעלה מצויין עד שחיברתי את הלייזר, והלייזר פועלת מצויין ברגע שמנתקים את ההזרקת דיו ומסירים את הדרייבר שלה). אבל, כשמנסים לחבר את שתיהן במקביל, כאשר שני הדרייברים מותקנים על המחשב, כל אחת מהן עושה בעיות משל עצמה (הלייזר, למשל, הרבה פעמים חוזרת על הבאג הבא: את ההדפסה הראשונה ששולחים אליה היא מדפיסה, ואת הבאות היא כבר לא מדפיסה. או …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by rjjb7,

יש לי מדפסת lexmark s405 משולבת עם סורק ופקס. נגמרו לי כל ראשי הדיו (של כל הצבעים) אז קניתי ראש דיו חדש רק שחור. החלפתי את הראש הישן בחדש ע"פ ההוראות, ואכן הצלחתי להדפסי דף או שניים. לאחר ההדפסות הללו פתאום בכל הדלקה של המדפסת אני מקבל הודעה כזאת: There is a problem with the printhead. Please consult user's guide. מה יכולה להיות הבעיה? וכיצד לתקן אותה? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אהלן אנשים, כפי שכתוב בכותרת ההודעה, מחפש סוויץ' עם כפתור להעביר את היציאות הנ"ל (סה"כ 3) בין שני מחשבים. 1. האם מישהו מכיר חיה כזו במחיר זול ב-EBAY או משהו? 2. והבעיה היותר מהותית היא האם הכטיס קול מאבד מהכוח שלו ביצוא מוזיקה בלייב באיזשהו אופן (כלומר שהמוזיקה מאחרת - מה שקרוי latency), למשל כשאני מקליט מוזיקה בתוכנות הפקה כמו אבלטון וקיובייס? בתודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Dr-XP,

נו!?!?! כמה זמן??? סוף סוף אני יודע שיש לי לוח אם שלהם... אחרי 3 שנים... :AR15: ;D :smoke:

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Regev,

הכנסו לקישור הזה (לא עמוס) ותגידו לי אם היה שווה לקנות את הרמקולים האלה ב299 ש"ח. הרמקולים

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by BaraKulA,

ממליץ בחום . קניתי אותו ב 1650 שקלים . בנוסף קניתי גם : סטיילוס שהוא גם עט רגיל וגם לחצן ריסט 15 $ כרטיס זכרון 128 מגה 60 $ נרתיק אלומיניום קשיח 27 $ מגן מסך 9 $ מטען לרכב 22 $ המכשיר מדהים !!!!!!!!! יש לו רזולוציה של 320 על 320 מנגן MP3 מצלמה דיגיטלית 640 על 480 16 מגה זכרון מובנה . מעבד 144 MHZ

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by vered,

יש לי צורב סקזי, ונראה לי שהוא גוסס, חיפשתי צורבים באתר חומרה, ובאחד מהם היה כתוב שהצורב מותאם לסקזי 3, מה זה בדיוק? ואיך אדע אם כרטיס הסקזי שלי מותאם לצורב כזה? כל מידע על צורבי סקזי יתקבל בברכה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום! האם המשטח Roccat Alumic מתאים לעכבר Razer Mamba אשר עובד עם שני חיישנים במקביל (אופטי ולייזר)? תודה מראש!!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. זקוקה לסאונד איכותי במחיר זול (אם יש כזה) לשימושבמשחקי מחשב. תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by zohar678,

יש ברשותי מדפסת מסוג HP דגם Offcejet j4580 בזמן האחרון בכול פעם שאני מדליק אותה יש רעשים חזקים כמו של תרקטור. רעשים אלו חולפים אחרי חצי דקה לערך. מה יכולה להיות הבעיה? האם ניתן לתקן דבר כזה לבד? האם שווה לתקן דבר כזה במעבדה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. Started by אוריפ,

אני מתלבט בקניית מחשבי כף יד מתוצרת PALM: ה-TUNGSTEN E והTUNGSTEN T3. אני יודע שהT3 עולה בערך כפול מה-E, אבל האם הוא שווה את זה - זאת אומרת, מהם היתרונות העיקריים שיש לו על גבי דגם ה-E? רציתי גם לשאול אם זה נכון שבשני המכשירים הללו אפשר לכתוב לעצמך פתקיות קטנות על גבי המסך של הפאלם בכתב יד שלך, בלי שהמכשיר יתרגם אותו אות אות (באנגלית, לא בעברית). כאילו כמו מעין מזכרים קטנים שאנחנו כותבים, רק בפאלם. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by guy_intel,

מחפש אפשרות לשחק במשחקי מחשב ללא מקלדת ועכבר - כל משחק ה- FPS ממש גורמים לכאבים בידיים וחשבתי על גיימינג פד: http://compactiongames.about.com/od/hardware/tp/gamepads.htm מה דעתכם, אפשרי ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אחרי שהעכבר מהסט הנ"ל http://www.logitech.com/en-roeu/433/2997?selectedcrid=433&selectedcid=2997&osid=&bit= הלך לעולמו, אני מחפש עכבר (או סט) חדש. אני רוצה עכבר אלחוטי מתאים לכף יד ימנית (פאלם גריפ), עם גלילה הצידה. אני לא משחק בעכבר בכלל, ככה שאין צורך בעכבר עם פיצ'רים נוספים, אבל חשוב שיהיה בנוי טוב.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Matankzr23,

אני קונה בקרוב מחשב חדש ואני כבר סגור 99 אחוז שאני קונה את העכבר LOGITECH MX1000 ב339 ש"ח עכשיו אני רק צריך מקלדת חשבתי על LOGITECH MEDIA ELITE איך היא? גם נורא אהבתי את ה MICROSOFT Natural keyboard 4000 איך המקלדות האלה? יש המלצות אחרות?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. איפה ניתן להשיג בארץ ממיר מחיבור ג'וסטיק אנאלוגי(gameport) ל- Usb כמו זה שכאן: http://www.maplin.co.uk/Module.aspx?ModuleNo=23256&&source=14&doy=search תודה, ארז.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by KoM,

האם אתם חושבים שמחשבים קטנטנים הם שימושיים? והאם, לפי דעתכם הם יהיו טובים למסיבות רשת? והאם מחירם מצדיק את ההשקעה ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. היי, אני צריך עזרה בלמצוא לי מקלדת ועכבר מתאימים בגלל שהעכבר האחרון שלי razer deathadder elite croma מחליק לי מהיד( כנראה שקצת גדול בשביל היד שלי) וגם בזמן שאני מרים אותו טיפה החיישן של העכבר קולט את פד העכבר בגובה שאני לא רגיל אליו. אני מכור ל- cs go ככה שדברים קטנים כאלה יכולים להוציא אותי מדעתי, אני מעוניין נטו בביצועים של העכבר ואיכות הבנייה שלו(לאחיזה טובה יותר ומשקל של בערך 95 גרם) לא מעניין אותי כל הכפתורים הנוספים. לאחר שחיפשתי באינטרנט חשבתי ללכת על: Mionix castor(כנראה שאפשר להזמין רק מחול) או Zowie ec2-a(גם כנראה רק דרך הזמנה מחול) אני רוצה לשאול מה דעתכם עליהם? אם למישהו יש אותם ויכול להמליץ או להיפך? או אולי יש לכם המ…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Dano,

האם זה מארז מומלץ ויתאים מבחינת הספק שלו (זה בחנות KSP) זה יספיק לי לכרטיס מסך X800GTO2? תודהה ואם מישהו יודע באיזה צבע הם מספקים את המארז? ולא צריך לקנות עוד מאוררים או דברים אחרים נכון?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by ColorPencils,

כפי שהכותרת מבהירה, אני מחפשת עכבר גיימינג. טווח המחירים לא משנה, אבל חשוב שזה יהיה עכבר מאוד מאוד מאוד טוב (הוא צפוי להתמודד עם משחקים בקצב מאוד מאוד מהיר).... מה שכן, יש קאטצ'- אני צריכה שהמבנה שלו יהיה יחסית קטן (כלומר משהו כמו הMX518 לא בא בחשבון...) את הG9X והRAT7 אני כבר מכירה, אז אני אשמח לשמוע על דגמים אחרים בבקשה (אם קיימת חיה כזו). נ"ב: זה צריך להיות עכבר חוטי בלבד. לא אלחוטי. וכבר הצצתי בדיון מומלצים למעלה, אבל לא מצאתי משהו רלוונטי, יש משהו אחר מתאים?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום, אני מחפש מדפסת לאחותי, המדפסת צריך לעמוד בדרישות הבאות - מדפסת צבעונית. מדפסת זולה (אני מניח שזה משאיר רק את האפשרות של מדפסת דיו). ראשי דיו זולים. מהירות הדפסה או איכות הם דבר שולי כיוון שהמדפסת מיועדת לשימוש של הילדים שלה (גילאי 7). ראיתי את המדפסת HP DeskJet D1560 ב 150 שקל, האם היא עונה על הדישות האלה (כולל הדרישה לראשי דיו זולים) ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום אני מחפש עכבר לגרפיקה ודיוק מירבי עדיף אלחוטי אבל לא זולל סוללות קניתי עכבר LOGITECH LX3 אבל הוא לא נוח קטן לי וממש מכאיב. כמו כן הוא לא מדוייק לחלוטין מה אתם ממליצים תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by XxehsomxX,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש עכבר של logitech (הבנתי שהחברה האמינה ביותר בתחום העכברים), אשר יהיה מיועד בעיקר לגרפיקה (בעיקר 3ds max, פוטושופ וכו'). התקציב שלי הוא סביבות 350 ש"ח ומטה. האלמנטים החשובים לי ביותר הם נוחות ודיוק. כמו כן, אני עובד על פד מבד עם תמיכה ליד (הכחול המעוגל), אבל אני יכול לקנות פד לעכבר אם יהיה צורך להתאמה. טוב, אז אשמח לשמוע הצעות. תודה על הקריאה, moshe

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by almog1620,

אשמח לקבל המלצה למקלדת נוחה, ארגונומית ומוארת עד 450 ש"ח. עדיף ללא דרייברים. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. ככה: עכבר למשחקים חשוב שיהיה כמה שיותר כפתורים! בנוגע לכסף אני מסודר

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.