ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
הסתובבתי היום בכמה חנויות גדולות , באג , אופיס דיפו ועוד כמה לא היה להם את המדפסת הזאת , יש סיבה לכך ? השרשור של המומלצות עדיין עדכני ? זאת המדפסת המשולבת הכי כדאית בקטגוריה של עד 500 יש סיבה לא לקנות באופציה הראשונה בזאפ, " בית הפקס " ?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש ברשותי מדפסת מסוג HP דגם Offcejet j4580 בזמן האחרון בכול פעם שאני מדליק אותה יש רעשים חזקים כמו של תרקטור. רעשים אלו חולפים אחרי חצי דקה לערך. מה יכולה להיות הבעיה? האם ניתן לתקן דבר כזה לבד? האם שווה לתקן דבר כזה במעבדה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מיועדות בעיקר לשמוע מוסיקה/קצת משחקים במחשב נייד. אין לי שום מושג בחברות... תודה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת, מבחינת ביצועים מה יותר טוב? מקניטוש או פיסי?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני מחפש המלצה למארז בגודל mid-tower, ללא ספק כוח, שיהיה יחסית שקט. מחיר: באזור 500 עד 700 שקל. אני מתכוון להכניס שם 3 עד 4 כוננים קשיחים, ובעתיד יהיה SLI. ולכן מצד אחד צריך ספק חזק, מצד שני צריך מארז שיעזור לשקט, ומצד שלישי (?) קירור סביר. החדשות הטובות הם שאין לי כוונה לעשות Overclocking בשלב זה. כמו כן יש לי נטייה מוזרה לשחק עם החומרה במחשב, ולכן הוא צריך להיות יחסית נוח לפתיחה, הוצאת כוננים וכו'. משהו כמו ה-antec sonata II היה הולך טוב, אבל הספק שלו (TruePower SmartPower II 450) חלש מדי עבור SLI. ה-P180 אחלה אבל יקר מדי... יש למישהו המלצה? נסיון אישי מוצלח? אולי אנקדוטה משעשעת על שפנים?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם... זה עתה סיימתי להרכיב את המחשב החדש שלי. כמובן שדבר ראשון היה לבחון את ביצועי החיה הרעה הזו וזה מה שיצא לי: (3d Mark 2001 SE) http://gamershq.madonion.com/compare2k1.shtml?2918090 (למי שמתעצל להציץ אז התוצאה היא 6824). תנו קצת תוצאות שלכם להשוואה. אגב המחשב החדש שלי כולל: (Intel P4 2.0A (512KB ASUS P4T-E ASUS V8200 T2 Deluxe Seagate Barracuda IV 80 Gig Creative Audigy 5.1 (ASUS DVD E-616 (x16 Yamaha CDRW x24x10x40 כל הנ"ל ועוד שואבים את כוחם מהמלך של Enermax ה- EG465P-VE. מחשב "חמודי" לכל הדעות .
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, צריך המלצה למקלדת ועבר ורמקולים (תקציב 1000 שקל ) עבור המחשב הבא : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_3271&products_id=28840 שימוש סרטים וגלישה ביאנטרנט תודה ,
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לדוד שלי תקציב 500ש"ח גג לקניית מדפסת חדשה, זה להדפסה פשוטה של 2 דפים ב-WORD לחודש, אבל הוא רוצה מדפסת אמינה, ככה שאני לא יודע מה הוא באמת רוצה, תעזרו לו. תודה מראש, DINO.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
AMD K7 Athlon-c "Thunderbird" 1400MHz ---------------------------- עדיפות ראשונה: ECS K7S5A עדיפות שניה: ABit KG7 ---------------------------- עדיפות ראשונה: Elsa/Hercules GF2 Ultra 64MB + TV-Out עדיפות שניה: Gainward GF2 Pro עם זיכרונות 4.5ns - זיכרונות של "אולטרא" עדיפות שלישית: MSI GF2 Pro ואחרון חביב: 256MB DDR PC2100 RAM של קרושיאל... אני עדיין יכול לשנות את הרכיבים, אבל לזמן מוגבל, כי בעוד שבוע הקרובים שלי חוזרים מחו"ל.. אז בבקשה, רשמו הערות או הארות למיניהן...
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם זיכרון DDR 2400 יעבוד טוב עם זיכרון DDR 2100 כלומר ה - 2400 ירד למהירות של 2100 ?! או יעבוד ב ב 2400 ?!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין כבר זמן מה לקנות גוייסטיק רציני (יש לי כרגע 2 בבית אין להם את 2 הפאדים...) לא צריך משהו "מסובך"-רק שיהיה לו 2 פאדים ובעצם יהיה לו מספיק מקשים כדי להריץ x360ce (אימולטור של שלט XBOX) (אני לא מעוניין בשלט XBOX "מקורי",יקר לי מדי). לא צריך משהו מסובך,רק שיעבוד ושיהיה זול. עדיפות לאלחוטי (אם ההפרש הוא יותר מ20 ש"ח-לא תודה). תקציב-כ100 שקל ועדיף שיעלה כמה שפחות שאפשר. יתכן שאקנה אחד נוסף בעתיד (אני רוצה לשחק בblur עם עוד חבר) כך שאני רוצה את זה כמה שיותר זול.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס SCSI ואני מעוניין לדעת למה הוא משמש, כלומר, איך הוא יכול להועיל לי?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הסט הנ"ל הוא MICROSOFT WIRELESS ENTERTAINMENT DESKTOP 7000 ושני בקרי XBOX 360 (במקום הראמבלפאד2 - טוב שיש אנשים שמבינים עניין בפורום שיעזרו לכוון אותך) האם ייתכנו התנגשויות ? או שמא כל אח"ד בוודאות עובד על תדר שונה.... חשבתי להתקשר למייקרוסופט אבל אין לי כוח לחכות בטלפון עד מחר.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש עכבר trackball שיהיה שדרוג מבחינה ארגונומית. מעוניין בעכבר חוטי בלבד. מחפש מקסימום ארגונמיות, נוחות ואיכות. תקציב לא רלוונטי. אשמח לחו"ד מאנשים שהתנסו. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משהו יכול להביא לי פירוט של הלחצנים בLogitech G500 והסבר בבקשה? מה זה DPL? או DLP? איזה מקלדת לגיימינג כדי לקנות?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי את היום את העכבר G5 ויש לי בעיה קטנה איתו במשחק ששיחקתי היום - Counter Strike.. בדרך כלל כשאני משחק Counter Strike ואני רוצה להסתובב נגיד, אני רגיל להרים את העכבר כדי לא להגיע עם העכבר לסוף השולחן כשאני עושה סיבוב אבל עם G5 כשאני מרים את העכבר, הוא קולט וזז גם כשאני מרים את העכבר ומה שקורה זה שהמסך קצת משתגע ודיי קשה לי להרוג ככה כי אני רגיל להרים את העכבר הרבה.. השאלות שלי הן, האם עוד מישהו נתקל בבעיה? האם יש דרך לסדר את זה? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי הוא בור במחשבים, והוא מעוניין במחשב חדש שישמש כמכונת משחקים. הוא רוצה את ה"שפיץ של הנעל", בתחום של עד 7,500 ש"ח. אני כמובן אמרתי לו לקנות AMD, אבל אני רוצה להיות בטוח שלא תהינה לו בעיות של חום. אז אני בעיקר צריך את עזרתכם בפיתרון קירור טוב ופשוט. מה דעתכם? AMD Athlon 1.4GHz Gigabyte GA-7VTXE Micron 256MB PC2100 Fujitsu 40GB, ATA100, 7200RPM Creative Sound Blaster Live!Value ATi Radeon 8500 Retail Creative Sound Works 2 + 1 AOpen DVD 16 x 48 AOpen Case HQ-48 (300W) LG Flatron 795Plus Microsoft Explorer Microsoft Internet Keyboard Pro Arctic Silver II HSF - ??? בקשר ל-HSF, שיהיה שקט, שיקרר טוב ויהיה קטן, כך שיכנס ללוח... תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת הזרקת דיו לבית לצורך הדפסת עבודות לבית ספר וקשקושים כאלה. בדרך כלל מדפיסים בשחור לבן, ולפעמים בצבע. אני מחפש מדפסת שיכולה לעבוד גם עם ראש צבע ריק ולא צריך כל הזמן לרוץ ולקנות אחד אחר. כמובן שאם מישהו מכיר דגם שיש לו גם דיו תחליפי זול - תבוא עליו הברכה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, כל פעם שאני מדליק את המדפסת הוא מדפיס לי דף לבדיקה, איך מבטלים את זה? אני רוצה מתי שאני אדליק את המדפסת הוא לא יידפיס לי שום דבר... יש לי מדפסת HP psc 1315 all in one
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום רב קניתי מחשב חדש, השימושים שלי הינם כלליים כגון גלישה באינטרנט. ורציתי לקנות את המקלדת והעבר של לוגיטק MK520 בסביבות 220 ש"ח אך נזכרתי שאני רוב הזמן ישב בספה , אני מחפש עכבר שיעבוד לי גם על ספה. אשמח להמלצה לסט של עכבר ומקלדת אלחוטיים אשר מתאימים לדרישות שלי? בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לקנות שלט אונברסאלי לחדר שלי ורציתי לדעת עם אני יקנה את ה-Logitech Harmony 688 אני יוכל לשלוט גם על המחשב גם על הטלויזיה וגם נגיד על המזגן על הטלויזיה על הממיר של היס וג םעל המחשב ? ואני יוכל גם לתכנן יותר מפקודה אחת על כל כפתור ? תודה רבה ושבת שלום שקד
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי שלום לכולם אני גר בבאר שבע ורק באיבורי מוכרים את ה- g5 גירסה שנייה ב- 190 ש"ח בערך... עכשיו הבנתי שאסור לקנות מהם כי הם מתקנים מוצרים פגומים ומוכרים את זה בזול...מה דעתכם על זה? ועוד שאלה קטנטונת מאיפה אני יכול לקנות את הפאד qck (הרגיל שעולה 65 ש"ח בערך) באזור הדרום? אשמח נורא אם תענו לי ותרשמו את דעתכם הכנה.. בתודה מראש אביעד...
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-