עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by zohar678,

יש ברשותי מדפסת מסוג HP דגם Offcejet j4580 בזמן האחרון בכול פעם שאני מדליק אותה יש רעשים חזקים כמו של תרקטור. רעשים אלו חולפים אחרי חצי דקה לערך. מה יכולה להיות הבעיה? האם ניתן לתקן דבר כזה לבד? האם שווה לתקן דבר כזה במעבדה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Nick1986,

האם כרטיס הקול החיצוני הזה יעבוד עם מערכת הפעלה WINDOWS 10 ? ואם לא, אז איזה כן ?

3. Started by almog1620,

אשמח לקבל המלצה למקלדת נוחה, ארגונומית ומוארת עד 450 ש"ח. עדיף ללא דרייברים. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. אז ככה באתי להשים תאוזניות על הראש ופשוט צד אחד נשבר איך זה קרה מלבישה רגילה של אוזניות. האוזניות תחת השם GAME COM של PLANTRONICS יחסית לאוזניות גימינג תחת השם הזה לא ציפתי שישברו לי פשוט מלבישה על הראש. דגם gamecom780 . האם יהיה אחריות על הדבר הזה? כי זה פשוט בדיחה מלא היו נשברות מתפרקות מנפילה אבל מלבישה על הראש אני מרגיש כאילו קניתי מוצר הכי זבל ולא איכותי שיש. אבל מה שכן שמעו בהם נהדר אחלה אוזניות. ועכשיו אני עם אותו חברה אלחוטי אוזניות אלחוטיות של אותה חברה דגם-995H ששרדות אצלי כבר יותר משנתיים בלי בעיות בלי לפתוח פה. אבל שחברה לוקחת על עצמה את השם GAMECOM אז תמצפה למשהו ברמה גבוהה יותה.... תודה לעוזרים אם תרצו תמונות רק תגידו פשוט בושה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Aviv943,

יש דבר כזה בארץ הקודש? יש לי כרטיס טלוויזיה עם אינפרה אדום, וכשאני רואה טלוויזיה מהמיטה אני לא רוצה לקום כדי לכבות את המחשב.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by errrr,

אהלן, לאחרונה אני יושב הרבה עם לפטופ והייתי רוצה להקל על הצוואר/גב, ולכן אני מחפש מעמד למחשב נייד, אבל אני לא ממש בקיא בתחום. דברים שהייתי שמח שיהיו: מותאם ל14 אינץ'. שיהיה נוח יחסית למפרקים בכף היד (זווית המקלדת). שיהיה נייד ויהיה אפשר להכניס אותו לתיק בנוסף למחשב (משמע קטן מספיק ולא כבד מדי). לא דרוש משהו בומבסטי עם מליון פיצ'רים, אלא פשוט משהו נוח וקומפטי. המלצות?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Dano,

האם זה מארז מומלץ ויתאים מבחינת הספק שלו (זה בחנות KSP) זה יספיק לי לכרטיס מסך X800GTO2? תודהה ואם מישהו יודע באיזה צבע הם מספקים את המארז? ולא צריך לקנות עוד מאוררים או דברים אחרים נכון?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Stanly,

בדרכ במקלדות יש לחצן בין הALT לCTRL הימניים שפועל כמו הלחצן הימני של העכבר, במקלדת הנוכחית הלחצן מפעיל את לחצני הfunction קיצר אני רוצה שבמקום הלחצןfunction יהיה לי את הלחצן הישן, יש דרך לעשות את זה? (מבלי לקנות מקלדת חדשה?)

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. הערה: מדובר במחשב בן כמה שנים,שעד כה המקלדת שהיתה מחוברת אליו הייתה בחיבור PS2 והכול עבד כסידרו. רכשתי מקלדת USB פשוטה של סילברליין שמתחברת ב-USB . אולם כפתור ה-F8 (לכניסה ל-SAFE MODE )לא עובד. בדקתי אותה במחשב של חבר והיא עובדת בסדר. יתכן שעלי לבצע שינוי כולשהוא בביוס?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אני מחפש לאבא שלי מדפסת כזאת, רצוי שתהיה חסכונית וראשי דיו במחירים "לא בשמיים". התקציב הוא 500-600 אבל אם צריך יותר יש אפשרות להוסיף. תודה לעוזרים מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by parker8,

למה הצג משמש? כמה בערך הוא עולה? איפה ניתן להשיג? תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. סט ממש זול שעובד ב 2.4GHZ ואמור לעבוד במרחק 10 מטר http://www.wallabuy.co.il/sap.aspx?xip=213007 מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום לכולם. הגעתי להחלטה להחליף את ה-WAVE המזדקנת שלי במקלדת מכנית איכותית. אחרי שחרשתי את כל 67 עמודים "מקלדות מכניות -- ריכוז מידע" פלוס מדריכים ו-OCN הגיע זמן לתכל"ס - בחירת המקלדת. מחיר - 0-700 קצת גמיש אם זה שווה. תאורה אחורית - רצוי אבל לא חייב. מקלדת FULL SIZE. שימושים -בעיקר הקלדה. מקשי MACRO - תוספת נחמדה, אבל לא חייב. מקשי MEDIA - חייב! חשובה שליטה בווליום אפשר גם עם מקש FN. סוויצ'ים - הזמנתי Sampler Kit מ-WASD, פסלתי את הכחולים ושחורים. כנראה אלך על חומים, עדיין לא סגור עם אדומים. ממה שבדקתי עד היום: סוויצ'ים חומים Logitech G710 Ducky Shine 2 Ducky DK9008G2 PRO Camo Filco Majestouch-2 (בגלל מקשי מדייה, למרות שלא מת על צבע) Rosewill RK-9100BR…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by itaymty,

איפה אני יכול להשיג אתה המקלדת במחיר שיותר נמוך מ ksp )725() בזמן הקרוב???

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by yigael_o,

היי, סדרתי את כל סביבת העבודה שלי כרצוני ונשארו לי רק 2 דברים קטנים מאוד, אני החלטתי לרכוש עכבר אלחוטי (איכותי, כזה שמגיב מהר ובמדויק ובמסגרת הזו, כמה שיותר זול) בנוסף אני רוצה לדבר בנוחות ב SKYPE ככה שאני רוצה מיקרופון אבל אחד איכותי יחסית גם שיחזיק יותר זמן וגם שישמעו באופן ברור בצד השני גם אם אני רחוק יחסית מהמיקרופון. מבחינתי עד מטר וחצי ממנו. אשמח להמלצות. תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. קראתי הרבה חיפשתי בגוגל, אני חושב שיצאו עכברים עם DPI של 8400 ויש חברות שמתמחות בציוד לגיימר שמפתחות עכברים גיימרים. העניין הוא שקראתי שDPI גבוהה מגביר את הרגישות של העכבר ומקשה על הדיוק אז למה בדיוק לפתח עכברים כל כך רגישים ואיפה האיזון. האם אנחנו רק ארנקים שמוכרים לנו חומרה לגיימינג או שבאמת עכבר דוגמא: New Razer Imperator Battlefield 3 6400 DPI Laser Gaming Mouse 4G Razor Imperater למה להתאמץ למתג עכבר עם DPI גבוהה לBF3 עם זה לא מתאים

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by speed42,

ערב טוב לכולם, מי מספק אחריות למקלדות MICROSOFT שנקנו בחנות פיזית? האם החנות עצמה או שצריך לפנות ישירות למיקרוסופט?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. Started by ido_,

שלום, אני מחפש המלצה למדפסת לייזר משולבת סורק ופקס. דרישות: - כרטיס רשת מובנה - אפשרות להדפסה דו-צדדית תקציב 1200~ ש"ח (אם זה בתקציב אז אפשר גם עם הדפסת צבע)

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. היי, ישמש לגיימינג אז רצוי שיהיה איכותי ובעל טווח קליטה טוב. מחפש של מייקרוסופט כי יש לי הנחה על המוצרים שלהם. תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. הסתובבתי היום בכמה חנויות גדולות , באג , אופיס דיפו ועוד כמה לא היה להם את המדפסת הזאת , יש סיבה לכך ? השרשור של המומלצות עדיין עדכני ? זאת המדפסת המשולבת הכי כדאית בקטגוריה של עד 500 יש סיבה לא לקנות באופציה הראשונה בזאפ, " בית הפקס " ?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by liatdo1,

ברצוני לקנותפלוטר להדפסה על קנבס. חיפשתי קצת וראיתי שיש אפסון 9800 וHP ויש גם לקנון נראה לי. אשמח להמלצה על פלוטר טוב להדפסה על קנבס. תודה רבה יום טוב.ליאת

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by מסבחה,

מצאתי בארון Microsoft Sidewinder gamepad ישן, עם חיבור 15 פין, כולל דרייברים לחלונות 95! מישהו רוצה? אני נמצא באיזור רמת גן. חינם חינם, כל הקודם זוכה. תמונה:

23. האחיין שלי (שנה+) שיחק איתו ולחץ ושינה את השפה לצרפתית, אין לי את ספר ההוראות (אבד)וגם לא הצלחתי למצוא את הPDF שלו באינטרנט(מצאתי משהו דומה אבל זה לא כ"כ עבד גם בגלל שמה שכתוב על המסך של הטלפון וצרפתית וההוראות באנגלית) קיצר למישהו יש דגם דומה ויכול לעזור לי לשנות את זה חזרה לאנגלית?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by orir31,

שלום, קניתי מחשב חדש המיועד למשחקים ואני מת להחליף את המקלדת והעכבר שלי בני שמונה שנים. מחפש המלצה למקלדת ועכבר, אפשר בנפרד או בסט, אלחוטיים המיועדים למשחקים. תקציב לא מוגדר, אבל נראה לי בסביבות ה 600 + שח.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by hen1235,

המפרט הוא E6300 או E6400 (עוד לא החלטתי) + DFI 975X. הכרטיס מסך יהיה ככל הנראה X1800XT עם 256Mb. דיסק קשיח 1 של 250Gb. זיכרון של 2 ג'יגה בדואל צ'אנל. נראה לי זה כל הפרטים שצריך. המעבד יעבור OC בקירור גז עד הקצה ויעבוד עם ה-OC נונסטופ. הכרטיס מסך גם כן יעבור OC, אבל על אוויר אולי על מים (יש סיכוי למודים של מתח לליבה ולזיכרון), גם כן יעבוד עם ה-OC נונסטופ. הבעיה היא שהתקציב לספק לא גבוה ואני מחפש את הספק הכי זול שיחזיק את המחשב בצורה שכתבתי. מה אתם אומרים על FSP 400W, יחזיק?

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.