ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום רב רכשתי Logitech Z506 5.1 ואינני יודע כיצד להגדיר את המחשב בתצורה הנכונה בכדי שאשמע צליל הקיפי בכל מערכת הרמקולים בערוץ 5.1 , אני שומע כרגע מוזיקה רק מזוג הרמוקולים הקדמיים בלבד הלוח אם שיש לי Z68 XP UD4 , עם טכנולוגיית Dolby home theater CVV4 - עידכנתי את גירסת הביוס לגרסה הכי עדכנית וגם דרייבר כרטיס הקול הכי עדכני ! משתמש בחלונות 7 64 ביט בעברית
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מעבד שח"1068 1800+ amd athalon לוח אם ש"ח gygabite 7vix 266 470 זכרון דידיאר 256 378 שקל מארז 136 שקל מה כדאי מה לא? הצעות לכרטים מסך בתחום ה600 שקל. האם asus g-force ti 64 ddr טוב? יש לי סה"כ עד 2800 שקל תעזרו בבקשה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברגע שאני מוריד עידכון ל BIOS - גירסאת העידכון כוללת בתוכה את כל שאר העידכונים מגירסאות קודמות נכון? לדוגמא אני מעוניין להוריד את העידכון ללוח MSI 6163 מהכתובת: http://www.msi.com.tw/support/bios/bios.php?model=MS-6163 מה שאומר שגירסא 2.7 מכילה את כל העידכונים מגירסאות 2.6 2.5 וכדומה נכון? (הערת המחבר: אח אני מת על הפורום הזה..... )
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נחשפתי לאחרונה לזה שאנשים ממלאים דיו במדפסת לבד. אחרי קצת התעניינות אני מעוניין להתחיל להתעסק עם זה. אולם הבנתי שיש רמאויות בתחום. שחנויות מוכרים לך דיו "איכותי" ו לכאורה הוא דפוק ואז הוא סותם את המדפסת. איך אני יודע מה לקנות? חמישי יש חנות אמינה? אני מחפש לקנות canon IP 7250. תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת אמינה, ללא תקלות ותקיעות לא מדפיס הרבה רוצה גם סורק וגם פקס עצמאי. קראתי שיש בעיית דרייברים ל 4500 HP עם ווינדוס 7 אולטימייט מה אתם יודעים על זה? תודה ערן
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי HP 7260,והתקנתי את הדרייבר מהדיסק שבא איתה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קודם כל מגיע לך קרדיט על החדשות העדכניות והמאמרים המעניינים, אך בכל זאת, יש לי הערה קטנה ומספר שאלות: "גבוה" זה שם תואר זכרי ו"גבוהה" נקבי, כך שאתה יכול בקלות לנחש איפה בדיוק דרוש תיקון בידיעה מהיום על כרטיס הרדאון AIW. שגיאות דומות מופיעות בעוד מספר מקומות, בינהם בעמוד הראשון של הכתבה על נגן ה-MP3 של Pine ("תמוהה" במקום "תמוה"), Speaking of which...יש לי מספר שאלות לגביו: מהי הפולאריות של מתאם ה-AC/DC? כלומר היכן נמצא ה-'+', בחלק הפנימי או בחלק החיצוני של תקע יציאת המתאם? האם קיימת אפשרות לנווט בין שירים שקיימים בתוך תיקיה מסויימת בלבד או רק בין תיקיות? במילים אחרות, אם ב-CD ישנם 5 אלבומים שונים (כל אחד בתוך תיקיה) האם כל השירים יופיע זה אחרי זה, או שתהיה הפרדה בין כל תי…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני עומד לקנות טונר למדפסת לייזר לברדר . האם יש מושג כזה שנקרא "תוקף לטונר" מבחינת הזמן ? ואם כן כיצד ניתן לבדוק באתר , שאני לא קונה טונר מקורי שפג תוקפו . בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Hello, I am an owner of PC with a motherboard of LuckyStar company, model: 6vabx2 ver 2.0 Recently, I've bought a new hard drive (Maxtor 40G) ,and I couldn't make it work with UDMA 66, as it should, according to the specifications of the board. Actually the Bios doesn't even recognise the HDD. When I tried to see if there some new bios upgrade, I figured that my board has already using a bios version from Jun. 14 1999 !!! Moreover I've checked my board and saw that this version of bios apparently, is not matching the Model version of my board (because mine has the VIA 693/596A and the CURRENT bios is for VIA 692/596). I wasn't also able to flash the bios to the correct o…
-
1.באיזה מהירות כדאי לצרוב דיסק AUDIO,שיהיה הכי איכותי שניתן,הכי קרוב למקורי מבחינת איכות? ברשותי צורב YAMAHA 4x4x16 IDE.צרבתי דיסקי AUDIO במהירויות 2,4..אני לא יודע אם יש הבדל..לא צרבתי אותו דיסק פעמיים כדי לבדוק זאת..כמו כן,צריבה במהירות 4,שזה המהירות המירבית של הצורב,יכולה להיות קצת פחות איכותית לגבי דיסק AUDIO,(אפילו שהצריבה במהירות 4,שלגבי צורבים אחרים זאת המהירות הנמוכה שצורבים בהאו שאני טועה בתיאוריה שלי? ;D אז מה אתם אומרים? השאלה מתייחסת גם לצריבת DATA.. 2.כמו כן האיכות תלויה בדיסק-איזה דיסק הכי איכותי לAUDIO? ולDATA? 3.רציתי פעם לצרוב את המשחק MOTO RACER ו MOTO RACER 2.נתקלתי בבעיות,כרגע לא זוכר אילו בדיוק,אבל אני זוכר שבדיסק יש גם DATA וגם מוזיקת AUDIO! אז א…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. מעוניין לרכוש מכשיר משולב לשימוש ביתי הכולל מדפסת, סורק, פאקס, מכונת צילום- ואם יהיה גם קורא כרטיסים או חיבור USB למצלמה- זה יהיה נחמד. חובה שהמכשיר יאפשר חיבור אלחוטי- מכיוון שיש לנו 4 מחשבים הממוקמים רחוק אחד מהשני בבית. דרישה נוספת היא שהמדפסת תהיה חסכונית. אני מוכן לשלם גם מחיר גבוה יותר בעת הקנייה- כדי לחסוך הוצאות עתידיות על ראשי דיו. תודות לעוזרים. נדב
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי עכבר של מיקרוסופט עם ה"BLUE TRACK".... בכל אופן לאחרונה קניתי שולחן מזכוכית לבנה (בפועל רק הלמטה לבן ומעל הצבע הלבן יש את הזכוכית). העכבר עובד - אבל מקרטע לפעמים , ולא משהו בכלל. יש עכבר אלחוטי שיעבור כמו שצריך ?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש ל-Advice איזה דגם שנקרא e-com. הם מעידים עליו שיש לו מייצב מתח פחות טוב משל הדגם הטוב והיקר יותר PRT.- מה זה אומר?? מישהו מכיר את הדגם הזה? עובד איתו? יכול להגיד אם זו קניה כדאית? אני חושב על הדגם e-com 600 והוא אמור להחזיק מסך LCD + את המחשב הבא: AMD 64 3200+ וגם מאוורר של TT GForce 6600 GT H.D 200GB צורב DVD של NEC ספק כוח 400 של HEC (עם 2 מאווררים גדולים במארז) יחזיק את זה בכבוד? או שכדאי לרדת מהדגם הזה? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חבר שלי קיבל צורב (משהו ענתיקה hp x 2), והוא אומר כשהוא מנסה לצורה בנרו הוא מקבל את הודעת השגיאה הבאה: Power calibration area is full למישהו יש מושג מה זה?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי שאלה:יש לי כרטיס מסך אסוס 32 מגה V7100 ומסך מאג 17 אינץ דגם 770V אני לא רואה מספיק חד!! האם ניתן לסדר את זה כי זה די מטושטש הייתי אומר.לחבר שלי יש מסך CTX ורואים אצלו הרבה יותר חד וגם הכרטיס מסך שלו גי פורס 2 MX400 64 מגה אבל לפי דעתי הכרטיס מסך שלי מספיק טוב וצריך לראות יותר חד!!! האם הבעיה במסך של מאג או שמה כרטיס מסך??? מי שיודע מה לעשות ויכול לעזור לי אני אשמח מאוד גל
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות את המחשב כבר בשבוע הבא, בסביבות ה3-10 ליולי, אז אני צריך "קצת" עזרה אני מתכוון קודם כל להחליט על מפרט, ואח"כ לבדוק בכל החנויות כמה הוא עולה. המפרט: מעבד: AMD ATHLONXP 1800+ כונן תקליטורים :X52 מארז: ENERMAX 350W זיכרון: Transcend(something like that:)256MB DDR PC2700 333MHZ. הארד-דיסק: MAXTOR 40GB זה כל הדברים שאני סגור עליהם. מה שאני לא סגור: כרטיס מסך: ראיתי MSIG4TI4400128MB בזיגזג ב1400 ש"ח. משתלם??? כי אם לא, אני אקח MSIG4TI420064\128MB. תגידו לי בבקשה את המחירים בשביל כל כמות זיכרון. עוד משהו- נגיד שאני קונה את כל המחשב בחנות X ואת הכרטיס מסך בזיגזג, כי יותר זול שם. כדאי???כי בזיגזג המחירים בשמיים לשאר החלקים. לוח אם: הייתי סגור על…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני חצי שנה קניתי מדפסת ב 200 שקל סתם בשביל אחותי שתדפיס כמה עבודות לבית ספר של HP דרך אגב אחרי חודש וחצי בערך יתקלקלה ושוב לפני חודשיים קנינו שוב מדפסת ב 200 שקל מי OFFICE DIPO ועכשיו ניגמר לה הדיו וביררתי על דיו חדש וכול מיכל עולה 90 שקל שזה אומר 180 שקל שזה 20 שקל מי מדפסת חדשה חחח... אני כבר ממש מאבד כאן כיוון..מה אתם אומרים שווה לקנות כבר מדפסת באיזה 400 שקל שתחזיק שנה שנתים? או פשוט לקנות שוב תזבל הזה של ה 200 שקל ולקוות שאני יפול על משהו טוב שיחזיק קצת יותר.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה היום קיבלתי את הכרטיס החדש שלי ge-force 2 ti 64MB ;D :jump: :jump: ועכשיו כשאני מעלה את Q3A וrtwcהדמו זה אומר שיש בעיה עם הopen gl subesistem אני לא בטוח שרשמתי את זה נכון אבל הבנתם .... מישהו יודע מה הבעיה ד'א אני עובד עם WIN XP זה אולי הדריברים??
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בשעה טובה קניתי מקלדת חדשה אחרי 7.5 שנים עם אותה המקלדת. מיותר לציין כי התרגלתי לסידור של הישנה ושאני מנסה להתאים את החדשה שתפעל כמה שיותר כמו הישנה. בקיצור - ממש חסר לי כפתור קיצור למחשב שלי. שיחקתי קצת בהגדרות ואני לא מוצא איך אני עושה את זה... יש למישהו מושג?? אגב קניתי במסגרת המבצעים שיש השבוע - מצאתי איזה אמריקאי שגם חיפש לו מקלדת וקנינו את ה WAVE (אני) ו S510 (הוא) ב 349 - 175 שקל לכל אחד. [br]פורסם בתאריך: 30.11.2008 בשעה 22:03:23 טוב קבלו ביטולון - עשיתי קיצור דרך והפניתי אליו את אחד הכפתורים.עוד שאלה - יש דרך להקצות לכפתורי זום פעולה אחרת? מי לעזאזל משתמש בזום...? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נכון ש ה 27.20 מסתובבים ברשת אבל בכל מקרה: Nvidia Display Driver Version 2.3.1.2 גודל הקובץ להורדה: ?11 ,3.4 MB? דקות זה לקוח מה ווינדוס אפדייט... מוזר..
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה נשמע? אני מצלם כתחביב כבר קרוב לשנתיים. אחרי הגשמת המטרה של פיתוח שחור לבן בבית (חדר חושך), אני מחפש מענה מהיר להדפסת תמונות צבעוניות (דיגיטליות, את הפילם הצבעוני נשאיר למעבדה בנתיים) באיכויות גבוהות מאוד ללא פשרות. כרגע התקציב הוא כ1000 ש"ח למדפסת. אני עדיין לא חקרתי ועדיין לא מודע למחירים הקיימים בשוק למדפסת, ניירות, מחסניות דיו מרובות. הציוד צילום הוא מקצועי, גוף, עדשות ועדיין עבודות לפיתוח בגדלים אקזוטיים אני אשאיר למעבדה. אבל תמונות קטנות של 10X15 או מידות קצת יותר גדולות, אני אשמח להדפיס בבית עם ציוד מתאים. אשמח לשמוע חוות דעת, המלצות והצעות אם מישהו מכיר או עובד עם מדפסות מהסוג הזה. תודה מראש, רן.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש בזמן הקרוב מצלמת וידאו דיגיטלית (כנראה של Sony). המצלמה באה עם אפשורת לחיבור ש-Sony מכנה iLink שהוא בעצם חיבור IEEE1394 - Firewire. אני מעוניין לחבר את המצלמה למחשב בכדי להעתיק סרטים שאצלם למחשב כדי לצרוב אותם על CD. במחשב הקיים שלי אין לי חיבור Firewire. אני מתכוון לרכוש פנל קדמי למחשב שמכיל - 2 יציאות USB2, חיבור אינפרא אדום וכמובן כניסת Firewire. האם פנל זה יספיק לחיבור המצלמה וביצוע העברת החומר למחשב או שאני חייב לרכוש כרטיס לכידת וידאו (כגון הכרטיסים של Pinaccle). מה בעצם התפקיד של כרטיס לכידת/עריכת וידאו? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמו בכותרת , אני מחפש מן ספריי לחץ שיעיף אבק .. אם יש לכם פתרון אחר על מנת לנקות אבק ומהר אשמח לשמוע ארצה לשמוע מחירים + חנויות לקנות מהם ! בתודה מראש
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החלטתי לקנות עכבר LOGITECH Cordless MouseMan® Optical אבל איפה לעזאזל אני יכול לקנות אותו ???????? למישהו יש ררעיון ? ודרך אגב האם כדאי לי בכלל לקנות אותו ????
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש ללוגיטק עכברים שמעוצבים לאחיזת CLAW? אם לא אז על איזה אתם ממליצים של חברות אחרות?[לא יותר מ300ש"ח] תודה...
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-