עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by shablull,

שלום האם ישנה לציבור הפרטי מדספת אשר מסוגלת להדפיס על דפי A3 בנוסף ל דפי A4 , ואם כן האם מישהו יודע מה המחיר ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. החלטתי לנסות לשחק ב - PES סוף סוף ולכן אני צריך גיימפאד (אי-אפשר לשחק במשחק הזה עם המקלדת!) ואם אני כבר קונה אז אני מעדיף משהו איכותי שיהיה נוח ויחזיק להרבה זמן. אני מעדיף שהגיימפאד יהיה חוטי (אבל זה לא חובה, אם יש אחד אלחוטי שממש שווה לקנות אותו והוא יותר טוב מכל חוטי אז אני אשקול אותו). המליצו לי על ה - LOGITECH DUAL ACTION אבל ראיתי עוד כמה נחמדים של SPEEDLINK ובגלל שאני לא מבין כל כך בנושא החלטתי להתייעץ כאן.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Overlocker,

אני צריך מקלדת גיימינג עד 400 שקל ורצוי תאורה אדומה או שתהייה אדומה כי יש לי סט אדום חשבתי על זאת http://ksp.co.il/?uin=20385

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by itzik_now,

היי , יש לי מודם של Zontrix COnexant - לא זוכר דגם מדוייק.. אני עובד כרגע על XP שהותקן מעל 98 - ולכן המודם עובד (למרות ש XP מזהה אותו כ Generic Soft56k...( הבעיה היא שאני מעוניין לפרמט את ה HD ולהתקים XP מחדש , אבל אני חושש שהוא לא יזהה לי את המודם ! מה שמחזק את החשש הוא שחלונות 2000 מעולם לא הצליח לזהות לי את המודם הזה - לא משנה כמה ניסתי ! מה עושים ? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by huber,

ראיתם שת ה GEFORCE 3 TI 200 ב - 189$ ??? מה הקאטצ'? אם אין אני רץ לקנות! (כן, אני יודע שאין אחריות כי זה לא מיבואן רישמי, אך אחרי הכל זה 100$ פחות!)

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by bb@xp,

החלטתי לקנות עכבר LOGITECH Cordless MouseMan® Optical אבל איפה לעזאזל אני יכול לקנות אותו ???????? למישהו יש ררעיון ? ודרך אגב האם כדאי לי בכלל לקנות אותו ????

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. קודם כל מגיע לך קרדיט על החדשות העדכניות והמאמרים המעניינים, אך בכל זאת, יש לי הערה קטנה ומספר שאלות: "גבוה" זה שם תואר זכרי ו"גבוהה" נקבי, כך שאתה יכול בקלות לנחש איפה בדיוק דרוש תיקון בידיעה מהיום על כרטיס הרדאון AIW. שגיאות דומות מופיעות בעוד מספר מקומות, בינהם בעמוד הראשון של הכתבה על נגן ה-MP3 של Pine ("תמוהה" במקום "תמוה"), Speaking of which...יש לי מספר שאלות לגביו: מהי הפולאריות של מתאם ה-AC/DC? כלומר היכן נמצא ה-'+', בחלק הפנימי או בחלק החיצוני של תקע יציאת המתאם? האם קיימת אפשרות לנווט בין שירים שקיימים בתוך תיקיה מסויימת בלבד או רק בין תיקיות? במילים אחרות, אם ב-CD ישנם 5 אלבומים שונים (כל אחד בתוך תיקיה) האם כל השירים יופיע זה אחרי זה, או שתהיה הפרדה בין כל תי…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Nachum987,

שלום לכולם, אני מחפש משטח עכבר שיתאים לשימוש יום יומי, ללא משחקים, נוח, אם ניתן שיהיה ארגונומי ולא גדול במיוחד. אין הגבלת תקציב. העכבר שבשימוש הינו Logitech MX MASTER 2S. תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Or ei,

יש לי בעיה היום קיבלתי את הכרטיס החדש שלי ge-force 2 ti 64MB ;D :jump: :jump: ועכשיו כשאני מעלה את Q3A וrtwcהדמו זה אומר שיש בעיה עם הopen gl subesistem אני לא בטוח שרשמתי את זה נכון אבל הבנתם .... מישהו יודע מה הבעיה ד'א אני עובד עם WIN XP זה אולי הדריברים??

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by mishka1,

שלום ! יש לי לוח Gigabyte 7VTXH ואני צריך עזרה בהרכבת מחברים ל-Front panel. הבעייה היא שיש שני דרכים לחיבור של כל מחבר, אין שם שום מגרעת העוזרת להחלית על דרך נכונה ובשום מקום בספר שמגיע עם הלוח לא כתוב איך לחבר אותם. כמובן שאני יכול לנסות ולנחש אבל: 1. יש שם 5 מחברים (HD led, Speaker, Reset, Power led, Power) 2. אני קצת מפחד לקלקל משהו 3. חייבת להיות דרך אינטלגנטית לעשות את זה... המארז שיש לי זה ATX Midi tower Task TK-3003 תודה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by haimcoen,

בס"ד אני צריך לקנות מדפסת ללימודים ואין לי מושג איזו מדפסת כדאי לקנות ואני צריך את זה כמה שיותר מהר טווח מחירים 150-300 אם אפשר כמה אפשרויות תודה רבה לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Haflo,

ברגע שאני מוריד עידכון ל BIOS - גירסאת העידכון כוללת בתוכה את כל שאר העידכונים מגירסאות קודמות נכון? לדוגמא אני מעוניין להוריד את העידכון ללוח MSI 6163 מהכתובת: http://www.msi.com.tw/support/bios/bios.php?model=MS-6163 מה שאומר שגירסא 2.7 מכילה את כל העידכונים מגירסאות 2.6 2.5 וכדומה נכון? (הערת המחבר: אח אני מת על הפורום הזה..... )

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום, מחפש עכבר אלחוטי שיתחבר למחשב נייד (TOSHIBA L 500 ) בעלות של 300-400 שקל. בעדיפות לעכברים עם משדר שניכנס לעכבר עצמו או כל דבר אחר נוח לתפעול . תקציב , 300 עד 400 שקלים. אשמח לכול המלצה. תודה מראש , דרור.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by NEO...,

אני רוצה לקנות מארז של tt אבל אני לא יודע איזה תגידו לי מה ההבדל בין xaser 5000 ל 6000

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אני מעוניין לקנות מגירת קירור להארד-דיסק חשבתי על ה-Enermax UC-106TMFA שעולה בסביבות ה-250ש"ח היא מציגה גם את הטמפרטורה של הכונן ועשויה מאלומיניום, והיא מעוצבת יפה מאוד, קישור לדף המוצר באתר של אנרמקס, מה אתם אומרים שווה לקנות אותה? ומישהו יכול להסביר לי בקצרה איך מחברים את הארד-דיסק למגירה הזו? תודה מראש, מתן.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by shaykmp,

מבקש את עזרתכם במתן רשמים על העכברים: Razer Nostromo, Steelseries Sensei תודה רבה על עזרתכם

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by roeiw,

מה דעתכם על Thermaltake - Silent PurePower 410W (W0035) - Passive PFC יש לכם המלצות אחרות באותו המחיר? (360)

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by ido-nava,

שלום, אני צריך המלצה על מדפסת הכולת: צילום, פקס, סריקה שולחנית והדפסה. את המדפסת הכי משתלמת שיכולה להיות מבחינת דיו ואיכות במחירים של 300-500 ש"ח. תודה רבה !

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. יש לי שיש מחשב שיש בו מיספר דיסקים קשיחים וגם כרטיס מסך 6800gt שמקבלים את המתח שלהם מיספק איכותי למדיי - hec 3oow אולם גבולי עבור מערכת כה עמוסה עלה אצלי הרעיון להישתמש בספק כוח של antec 2oow שנישאר לי מהמחשב הישן על מנת להפעיל את כול הרכיבים הלא קריטיים ,כמו הדיסקים הקשיחים הנוספים ,הכוננים האופטיים ומאוררי המארז . בצורה כזאת חשבתי להרוג 2 ציפורים במכה אחת: 1.להקל על העומס המוטל על הספק הראשי שמפעיל את הרכיבים הקריטיים שחשובים ליציבות המערכת כמו הדיסק הקשיח העיקרי, מעבד ,מאורר מעבד ,כרטיס מסך ,לוח האם(והזיכרונות כמובן) 2.להקטין את הבלאי של הדיסקים הקשיחים(כול פעם שהמחשב מודלק הם הרי מקבלים מכת מתח שמקצרת להם את החיים) וגם למנוע את הסיבוב שלהם כאשר הם לא נידרשים(…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by ybe,

כידוע, a7m266 מגיע עם כרטיס קול מובנה.במידה ואני מעוניין לרכוש את הלוח הנ"ל וכרטיס קול יותר איכותי(sb live value),האם זה אפשרי להתקין כרטיס קול אחר במחשב והאם הכרטיס האחר לא "יתנגש" בכרטיס המובנה?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by OR007,

לשם שינוי, צריך לזרוק קצת כסף על משהו שהוא לא מסך, או כ.מסך, או מארז חדש בכל אופן, התקציב העומד לרשותי הוא 1500 שקל, התלבטתי בין 2 מצלמות - Canon A70 Fuji FinepixS3000 כעקרון אני "צלם" מתחיל, לא זקוק ליותר מידי פונקציות, אבל רצוי שהם יהיו שם, בעתיד לאחר שאני כן אתנסה קצת בצילום. אשמח לשמוע דעות של בעד ונגד, או המלצות על מצלמה אחרת (רק לא HP, ראיתי מצלמות שלהם, ולמען האמת הייתי מאוכזב)

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by urizi,

מעבד שח"1068 1800+ amd athalon לוח אם ש"ח gygabite 7vix 266 470 זכרון דידיאר 256 378 שקל מארז 136 שקל מה כדאי מה לא? הצעות לכרטים מסך בתחום ה600 שקל. האם asus g-force ti 64 ddr טוב? יש לי סה"כ עד 2800 שקל תעזרו בבקשה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by yakirsh4,

שלום, קניתי מחשב אנדרויד קטן לטלויזיה בסלון שישמש כמחשב מדיה סנטר אני רוצה לקנות מקלדת (בלוטוס כמובן) וראיתי שיש את של החברות הידועות ויש מלא מקלדות זולות באיבי שהאמת נראות טוב השאלה שלי היא האם יש טעם להשקיע באיזור ה200-300 שקל למקלדת איכותית או שאפשר לקנות משהו בסגנון הזה וזה גם יעשה את העבודה: http://www.ebay.com/itm/Mini-Portable-Wireless-Bluetooth-Keyboard-Mouse-Touchpad-For-Windows-Android-iOS/311047871604?_trksid=p2045573.c100034.m2102&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D25223%26meid%3De323faee80524ea9be655a8a897dce51%26pid%3D100034%26prg%3D10631%26rk%3D2%26rkt%3D8%26sd%3D281437978929 אני ישמח לדעת בתכלס מה ההיתרונות בלקנות משהו איכותי ויקר…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום לכולם, אני סטודנטית נשארה לי עוד שנה אחת והלכה לי המדפסת קפוט. אני לא משתמשת בצבעוני, אולי לעיתים נדירות וזה ממש לא קריטי מבחינתי הצבעוניות. אני צריכה מדפסת חדשה ומתלבטת האם לקנות משולבת כדי שיהיה לי גם סורק או לקנות כבר לייזר כגון Xerox 3117 או brother HL-2030 או HP 1018? אני לא משתמשת הרבה בסורק, אבל זה טוב שיש בבית וגם אני לא מדפיסה כמויות אבל שונאת להתקמצן בהדפסה. עוד דבר שרציתי לשאול - אם אני לא משתמשת בצבעוני כמעט, הצבע יכול להתייבש או שיקרה לו משהו שיגרום איזשהו נזק למדפסת?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים