עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by ZeppeliN,

אני צריך ספק כח חדש עד 400 שקל (אם צריך אז עד 500 שקל מקסימום!) 450W ומעלה ... המפרט רשום בצד ימין.... יהיה גם X1800GTO אולי... חשבתי על הTopower 550W ב384 שקל מפנדס... תודה מראש! 8)

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום! רציתי לדעת איפה אני יכול להשיג בארץ מארז (לא חייב לכלול ספק כוח) של AlienWare? למי שלא מבין למה אני מתכוון אז אני מתכוון למארזים כאלו: http://www.alienware.com/gaming_main_desktop.aspx תודה רבה רבה :-* ;D

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. רכשתי מ EBAY מצלמת IP אלחוטית היא בהחלט עובדת עם התוכנה שאיתה היא מגיעה אך הייתי רוצה שהיא תעבוד עם התוכנה Security Monitor Pro הבעיה היא שאין לי את הדגם של המצלמה (סוג של משהו גנרי) היא נראית כך : http://ezsecuritycam.com/images_logos/PTCAM.png לפי מה שהצלחתי למצוא הדגם הוא EZ60PT Pro של EZCAM, אך חברה זו לא קיימת בתוכנה המדוברת. האם מישהו מכיר את העניין ? אשמח לקצת אור בנושא תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. נחשפתי לאחרונה לזה שאנשים ממלאים דיו במדפסת לבד. אחרי קצת התעניינות אני מעוניין להתחיל להתעסק עם זה. אולם הבנתי שיש רמאויות בתחום. שחנויות מוכרים לך דיו "איכותי" ו לכאורה הוא דפוק ואז הוא סותם את המדפסת. איך אני יודע מה לקנות? חמישי יש חנות אמינה? אני מחפש לקנות canon IP 7250. תודה רבה לעוזרים!

5. Started by SyRenity,

היי. אני מחפש סט ציוד הקפי מלא למחשב: * מקלדת ועכבר נוחים * רמקולים * מיקרופון * מצלמת WEB הסט הוא לאנשים מבוגרים לאינטרנט, כך שהשימוש יהיה מוגבל, ואין צורך לציוד גיימרים כבד או סאונד HI-FI. אשמח אם תוכלו להמליץ על דיל טוב בנושא. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום יש לי 2 עכברים מדגם Microsoft Basic Optical Mouse http://www.digitalsaonline.co.za/catalog/images/Mo-MBoD.jpg יש באג מוזר שקורה לי עם העכבר הזה: פעם בכמה הפעלות של המחשב, העכבר פשוט לא עובד (יש אור, אבל אין תגובה כשמזיזים את העכבר) הבעיה קרתה לי עם 2 העכברים מהדגם הזה וב-3 מחשבים שונים. בעכברים מכל סוג אחר אין בעיה. העכבר הינו בעל חיבור usb ומחובר לחיבור ps2 עם מתאם (עכברים אחרים בעלי חיבור usb לא עושים את הבעיה) מה ניתן לעשות? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. יש לי עכבר של מיקרוסופט עם ה"BLUE TRACK".... בכל אופן לאחרונה קניתי שולחן מזכוכית לבנה (בפועל רק הלמטה לבן ומעל הצבע הלבן יש את הזכוכית). העכבר עובד - אבל מקרטע לפעמים , ולא משהו בכלל. יש עכבר אלחוטי שיעבור כמו שצריך ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Froze,

אהלן קודם כל שאלה, יש לי מסך טלויזיה גדול שמחובר לקונסולה ומחשב. אני רוצה להפוך אותו לטלויזיה עכשיו, אבל לא עם ממיר של הכבלים או הלוין. ראיתי שיש שתי אופציות, ממיר דיגטלי של טלויזיה וממיר זול יותר שמתחבר למחשב. יש בעצם הבדלים בינהם למעט המחיר? והייתי שמח להמלצות על ממיר טוב למחשב, משהו שיכול גם להקליט וקולט את הערוצים הרגילים (הבנתי שזה 10 2 11 33 והכנסת). תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. ברשותי מקלדת ועכבר אלחוטיים של LOGITECH האם אני יכול להחליף את העכבר, לעכבר אלחוטי אחר, ולהישאר עם אותה מקלדת?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by composite,

כמו בכותרת, מחפש המלצה לגיימפאד עבור PC/Windows. אני מעדיף שהוא יהיה חוטי, ויהיה דומה עד כמה שאפשר לשלט המקורי של ה- PS2 (מבחינת אחיזה, כפתורים...); גם אמינות חשובה, ושלא יהיה יקר מדי. תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אוקיי, אני מעוניין להוסיף כונן קשיח. חשבתי על איזה WD 40GB 7200RPM. נגיד שזה סודר, יש בעיה אחרת: יש לי ספק 250W ג'נרי ( שאר המפרט, במפרט ) ואני חושש שמא זה לא יהיה מספיק ... תודה לכל מי שיכול לעזור!

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. חיפשתי בכל אייביי ולא מצאתי.. ניסיתי באתר של רייזר לראות עם אפשר להזמין אבל אין אופציה כזאת לישראל מצאתי רק באמזון מישהו שמוכר אבל זה לא נותן לי לעשות הזמנה כי אני לא מאמריקה מישהו יש רעיון איפה אני יכול לחפש?? זה העכבר Razer DeathAdder Dragon Age™ II תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. היי אחרי הרבה חיפושים קריאת ביקורות וכו וכו וכו הגעתי למסקנה שהעכבר הכי טוב בשבילי הוא MX1000 אני משחק משחקים ושימושים כוללים, עכשיו אני צריך גם מקלדת אלחוטית יש המלצות? שאיפה לכמה שיותר זולה לא יותר מ200 ש"ח.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אני צריך המלצה לעכבר עד 300 שקל. הדרישות שלי מהעכבר זה שהוא יהיה נוח ליד. וגם הלחצנים שלו והגלילה שלו תהיה סבירה. אני בעיקר אשתמש בו לגלישה באנטרנט. כמו שכתבתי בכותרת. לא משנה עם העכבר יהיה חוטי או אלחוטי. העיקר שיהיה אמין ויתפקד כמו שצריך. בתודה...

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. או שעדיף להוסיף כסף לקנת מארז מכוער אבל יותר טוב?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. היי, השוליים הנוכחיים מאוד רחבים ואני חייב להצר אותם על מנת שיודפסו כל האלמנטים הכתובים בעמוד. משום מה מאז שחיברתי את המדפסת [קניתי אותה היום] נחסמה הפונקציה של "הגדרות עמוד" בWORD ככה שאני לא יכול לגשת לעניין משם. יש מישהו שמכיר את הסדרה/המדפסת ויכול להדריך אותי איך לשנות את רוחב השוליים? בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום, אני צריך בבקשה המלצה למקלדת עבור ההורים שלי למטרות משרדיות שתהיה נוחה וארגונומית. תקציב: עד 200 ש"ח. הייתה להם עד עכשיו Microsoft Comfort Curve Keyboard 2000 שהתקלקלה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by tzur87,

[TABLE=width: 70%] [TR] [TD=width: 50] [/TD] [TD=width: 100%]שלום חברים, שוקל לקנות כרטיס זיכרון של 128 ג'יגה בייט בשביל לבצע הרחבה למחשב נייד שלי .האם זה פיתרון שמקובל בעולם הזה ? ידוע לי שזה יעבוד פחות מהSSD שמותקן עליו, השאלה אם זה יכול לגרום לבעיות שכרטיס הזיכרון יהיה מחובר באופן קבוע, האם זה יכול להידפק לפתע פתאום? אשמח להמלצות תודה. [/TD] [/TR] [/TABLE]

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by vermise,

שלום לכולם אני רוצה לקנות עכבר אבל אני מתלבט G400 או MX518 אני יודע ש G500 טוב יותר אבל אין לי כסף לפאד ב200 שקל אז תגידו לי מה עדיף G400 או MX518 תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by ziggystardust,

היי אני מתכנן לקנות מארז חדש למחשב וספק כוח תקציב לספק בסביבות 500 של קראתי את הביקורת על הספק הנ"ל באתר, הבעיה היא שהביקורת ממש ישנה האם הספק רלוונטי גם היום? אני מחפש שקט וקירור טוב ,לא מתעסק באוברקלוקינג אבל מתעסק בהפקת מוזיקה וקצת משחקים ואם הספק אכן מיושן מה כדאי לרכוש בתקציב שלי?? מפרט המחשב : processor-intel pentium 4 3.0 motherboard-asus p5gl-x chipset-intel 915gl memory-1024 mb video: leadtek geforce 6600 256 mb hardisk: 120 giga wd sound: wsi waveterminal 192x תודה מראש ,וחג שמח

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. יש המלצות למשהו איכותי שיקלוט מרחק של איזה 2.5-3 מטר? יש לי XGENE.. הראשון שקיבלתי מת תוך יומיים.. החלופי תוך שבועיים.. כבר לא היה לי כח לחזור להחליף וזה ממזמן. עכשיו יש טלוויזיה בחדר שינה אז סט עם עכבר בנפרד לא יהיה הכי נוח כנראה.. כי הוא יצטרך לעבוד על הסדין של המיטה, למרות שזה אפשרי לא הכי אופטמאלי. משהו עד 200-300 ש"ח רק שיעבוד... :-X

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. בעקבות התקנת צורב, כנראה שיבשתי משהו...הכונן FLOPPY לא עובד משום מה... ??? מזוהה בביוס, כמו כן גם ב-Windows. לכאורה תקין. אבל שאני לוחץ עליו (כפולה), לוקח לו 10 שניות להגיב, ואומר - תכניס דיסקט (כמובן שיש בכונן). טוב...פתחתי מארז... ניסיתי לשחק עם הכבלים (האפורים- זה IDE או ATA ? לא חשוב...), קיצר, בלוח הכבל מחובר למקום של ה-FLOPPY. איך אני יודע? הקצה שמתחבר ללוח - חסרה לו מגרעת בדיוק איפה שחסר בלוח פין - ככה שזה הצד הנכון של הכבל. לגבי הצד שמתחבר לכונן - פה הבעיה..... כשאני מכניס את הכבל (יושב טוב) יש 2 מצבים : מצב א' - יש אור ירוק של קריאה מהכונן , אבל אין זיהוי של הדיסקט = הבעיה נותרת בעיינה. מצב ב' (שאני מסובב את הקצה שמתחבר לכונן , ^180 = הופך אותו) - א…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by DJO,

נכון ש ה 27.20 מסתובבים ברשת אבל בכל מקרה: Nvidia Display Driver Version 2.3.1.2 גודל הקובץ להורדה: ?11 ,3.4 MB? דקות זה לקוח מה ווינדוס אפדייט... מוזר..

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by toto,

למי לדעתכם יש מעבדים יותר טובים אינטל או amd?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.