ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
למישהו יש מושג אם אפשר להשיג QPad בארץ? אמנם יש את המוצר בtms.co.il, אבל אין להם אותו בפועל. גם באתר של נעה פעם היה את הפאד הזה, אבל הם הסירו אותו ועברו להפיץ מוצרים של Soft Trading (הכוונה היא לSteelpad וIcemat) וRazer. אמנם יהיה Q-Tour במסיבת-הרשת הקרובה של לאן-טק, וסביר מאוד להניח שימכרו שם QPad. אבל תהיתי אם יש חנות כלשהי המוכרת את הפאד שאני, או כל-אחד אחר המעוניין בפאד, לא שמע עליה. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.mega-sale.co.il/earnandwin/ יש שם איזה הגה רוטט + דוושה במחיר ממש מצחיק והשאלה כמה זה עבודה בעיניים וכמה באמת שווה או לא שווה הדבר הזה? אני לוקח בחשבון שהעכבר והמקלדת שיש שם לא שווים כלום אז כנראה שגם ההגה ככה..
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מדפסת מעולה ויש לי כמה מחסניות חדשות חדשות אך פג תוקפם לצערי (מקוריות של HP) היום ניסיתי להחליף את המחסנית של הצבע ובהדפסת דף ראשון מראה הכל ללא צבע צהוב. שמעתי פעם שניתן לעשות משהו בכדי להמיס את הצבע בפנים ..... מישהו יודע אולי מה ניתן לעשות או שפשוט לזרוק אותם לפח ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אני צריך מטען לטעינת Nexus 4 ו-iPad Mini 2 חשבתי שלא כדאי דרך ייבוא אישי, כי לך תדע... אולי אצטרך להצטייד באישור ממסרד תקנים... אולי פשוט לקנות מ-KSP? דוגמא: Sigma, GP השאלה היא על חברות שציינתי וחברות אחרות: Miracase, Sygnet, Gold Touch, Silverline חוץ מ-GP ו-SILVERLINE לא שמעתי על אחרים בכלל. בארה"ב לדוגמה יש מותגים כמו BELKIN, ANKER GRIFFIN ועוד שידועים כמותגים עמינים. אם הייתם קונים בארץ על מה הייתם מעדיפים? חוץ מזה, עדיף מטען עם 2 יציאות 2.1A ו-2.4A או מטען 1A ו-2.1A? תודה
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
איך אני יכול לשנות את הכפתורים(כפתורי המולטימדיה) הנוספים שיש לי בלוח המקשים? אני רוצה לשנות את הפונקצייות שהם נותנים.
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אני רוציתי לקנות את ה-ntec TX1088AMG אבל יש לו רק מאוורר אחד ואני צריך עזרה באיזה מאווררים לשים לו שהוא יהיה קר ושלא ירעיש... בבקשה זה דחוף
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למקלדת ועכבר לGAMING אין לי בעיה שזה יהיה עכבר ומקלדת בנפרד או בסט או חוטי או אל חוטי מחפש משהו טוב בבקשה המלצות תודה רבה רבה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי קראתי (הרבה, לא הצלחתי הכל) מהת'רד על מקלדות מכניות ונראה לי שתתאים לי אחת כזאת. (המקלדות החדשות הסטנדרטיות - נראה שצריך ממש לקלוע בול במקש וגם להפעיל קצת יותר כוח לעומת אלה שלפני עשר שנים) מעולם לא הקלדתי על מקלדת מכנית אז אני לא יודע אם זה בשבילי ולא יודע לי על דרך לבדוק את המקלדת לפני שאני קונה - לכן למרות שאני מוכן להשקיע הרבה במקלדת - עדיף שלא תהיה יקרה מידי למקרה שאני אגלה שמקלדת מכנית לא מתאימה לי. אני צריך את זה לעבודה, אני מתכנת, המטרה היא שאני אוכל להפעיל פחות לחץ בהקלדה וכך למזער את העייפות בידיים. מכיון שלידי יושבים מתכנתים אחרים אני צריך שתהיה שקטה כמה שיותר (סויצ'ים חומים?) אבל לא לגרוע מכך שתהיה מקלדת מהירה למישהו שכמוני יודע הקלדה עיוורת. חשוב לי שיהיה…
-
- 75 תגובות
- 17.1k צפיות
-
-
או במילים אחרות, אני רוצה משהו בסגנון (לא חייב להיות זהה) שיש בלינק, רק במחיר שפוי יותר, משהו כמו 150 ש"ח נניח. יש למישהו המלצות מנסיון? מנסיון שלכם, סתם מגש ארוחת בוקר למיטה יוכל לתפקד כסטנד נוח למחשב נייד למיטה? (ואם כן, המלצות גם לכאלה דברים יתקבלו בברכה) תודה
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מדפסת חדשה, הדרישה שלה שתהיה כמה שיותר קטנה (הסביבת עבודה שלי אפסית), אין צורך שתדפיס צבע, ועדיף שהטיונרים שלה לא ייגמרו כל שבוע ויעלו כמו מדפסת חדשה. אני לא מתכוון להדפיס בה הרבה, עומס בינוני-קל. מבחינת מחיר - כמה שיותר זול (סטודנט וזה) אבל בטח שלא יעבור את ה-250-300. הרבה תודה!
-
- 3 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
הציעו לי לקנות UPS של gomeh ואמרו לי עליו שהוא 600VA מה זה המספר הזה? איך נמדדים ההספקים של הUPSים? כמה זמן זה מספיק? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
-
שלום רב לפני זמן מה רכשתי עכבר לוג'יטק חדש LX3 http://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/mice/devices/149&cl=hk,en משום מה העכבר שאמור להיות נח ומדוייק (אני משתמש בו הרבה למשחקים) מביא לי את "הקריזה" הורדתי מהאתר של לוג'יטק את הדרייברים וניסיתי לכייל אותו הכי טוב שאפשר אבל הסמן של העכבר הזה כל הזמן רועד והלחיצה של הכפתור מאוד בעייתית (צריך לפעמים ללחוץ בכח). זה אני או שיש בעיה בעכבר? למישהו יש טיפ או עיצה טובה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 893 צפיות
-
-
איפה יש כזה?? כמו מצת של אוטו.. רק שזה מתחבר במקום סלוט של סידירום...
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
המקלדת של logitech גירסה LX 6/7 טובה ונוחה למשחקים כמו פיפא?? האם האנטר שלהם הוא ישר ---- או מהאנטרים הגדולים??
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
האם יכול להיות , מארז של פוקסקון (TLA475R) שנמכר בלוג'יק במחיר 220 כולל ספק של 300W FSP http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=6252 יכול להיות שנמכר בComp-IL ב200 שקל , ועוד עם ספק 350W FSP ? http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=CSFXN3GTK436&Cat2Cat1ID=1435&Cat2ID=1769 האם זה אמין? כי אני רואה ספק FSP , ורק המחיר של ספק כזה (350W) עולה יותר מהמארז עצמו. (260~) And what about that : http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=6472 WTF? 450W FSP , Only 210 NIS?
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
לאחר שהבנתי איך מחברים את הוידאו וכו' ( ), הגיע הזמן לשאלה האולטימטיבית: מה לקנות?? שמתי את עיני על הAOpen 1648, אבל מנגד יש את הכוננים של Pioneer שנחשבים לטובים לא פחות, אם לא יותר. וחוץ מזה, מה עם כרטיס פורס? הרי הוא לא רק מוריד את העומס מהמעבד (זה אני ממש לא צריך) אלא גם מספק יותר יציאות... ואצלי, בגלל הקיירו המטומטם שלי, אני צריך לסחוב גם את המסך לסלון כי או שהוא משדר למסך ולטלוויזיה ביחד או למסך בלבד...
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מישהו פה יודע אם גריז טרמי מוליך!!! כי כנראה שמתי יותר מדאי כשהרכבתי את המחשב!! המחשב בהתחלה עבד והכל סבבה...ואז התחיל עם הבעיות !! משהו שכאילו אין לו NVM פעם שהביוס שלו לא תקין!!! עכשיו כשפירקתי את הלוח ואת המעבד גיליתי שהגריז נמרח על כל חלקו העליון של המעבד! וכמו שאתם יודעים יש שם על מיני מוליכים שבולטים החוצה!!!! עכשיו אם הוא מוליך אז כנראה שהוא דפק את המעבד!!! (למרות שזה לא נראה לי כי בדקתי קצר עם רב מודד ולא היתה מוליכות) עכשיו או שהלוח אם דפוק!!!! מישהו?:?????????
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
למישהו יש מושג מה זה בכלל??? ומה זה אומר ומה ההבדל בין cas 2 ל cas 3
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
מה ההבדלים, יתרונות\חסרונות יחסיים בין האב לסוויטץ..? מה כדאי להעדיף מה ? האם זה מסובך לחבר רשת בת 3 מחשבים לסוויטץ,מישהו אולי יכול להנחות כיצד החיבור נעשה בפועל ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעונין לעשותאת מבחני ה A+ שנותנים הסמכה לטכנאי מחשבים אקיצקץ אני מבין שמדובר בשני מבחנים שמכסים די הרבה חומר ממיקרופרוססורים עד למערכות הפעלה... אני פשוט לא יודע איך אפשר לעשות את הבחינה ואיך נרשמים אילה והאם זה חלק מלימודים אחרים... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה זה? *במכשיר למעלה בצד ימין רשום - APPLIC 3AM multi I/O module *למעלה בצד שמאל רשום - SES scientific educational systems ltd *בצד שמאל במלבן הגדול רשום - ANALOG INPUTS *במלבן הקטן מצד שמאל רשום - INPUT *במלבן הקטן מצד ימין רשום - OUTPUT *ובשורה המקשרת בין כל המלבנים רשום - COMPUTER BUS (רשמתי מה כל דבר כי אי אפשר להבין מה רשום מהתמונה...) נ.ב - החיבור שלו לחשמל הוא בעזרת שנאי כלשהוא. נ.ב2 - החלק שנמצא למעלה(בנפרד מהמכשיר) היה כבר כלול בתוך הקופסא עם המכשיר , וה"נקודות" הצהובות האלה שרואים עליו הם לדים קטנים. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
שלום, אז כפי שרשום בכותרת... למען האמת נתקלתי ברכזות כאלו, אולם הן ישנות (בנות 3-6 שנים), עם ביקורות רעות וחוסר תמיכה בחלונות 7 ו-8. הייתכן שהאנושות עוד לא הצליחה להעביר ערוץ USB תקני באופן אלחוטי במידה משביעת רצון? אני לא רוצה מחבר כזה הנשען על WiFi, אלא על תקן אלחוטי משלו ושיספק חיבור בין USB זכר ל-USB נקבה. גם אם צריך להסתפק בחיבור 1 ל-1 (כלומר ללא פיצול), אשמח לשמוע על זה. תודה!
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן, כרגע יש לי מקלדת מאד ישנה של Quantum (לבנה כזו) ששרתה אותי נאמנה עוד מימי ה- 486. לפני כשבוע מקשים התחילו להתקע ובכללי חווית הכתיבה עם המקלדת הדרדרה, לכן אני מחפש מקלדת חדשה. עיקר השימוש שלי הוא הקלדה ומשחקים. הייתי מעדיף מקלדת לא כמו בלפטופ אלא עם מקשים שאפשר להרגיש שלוחצים עליהם. כמו כן, אני מחפש פד לעכבר, כרגע אני משתמש בעכבר (zowie am) ישירות על השולחן וכל הזמן מצטבר לכלוך גם על השולחן וגם על העכבר (שמפריע לתנועה שלו) - הייתי רוצה שפד יפתור את זה, אלא אם כן הפתרון היחיד הוא ניקוי יומי של משטח העבודה. התקציב הכולל הוא אזור ה- 200-250 שקלים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-