עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by l_messi,

היי, העכבר שלי deathadder black מתחיל לשבוק חיים אז אני מחפש עכבר להחלפה חשבתי על Razer DeathAdder Elite בעיקר בגלל שהוא מאוד נוח לי וגם לא כזה יקר וגם קראתי עליו ביקורות טובות או G903 VS G900 ראיתי שזה עכבר מושלם גמעט בכל הביקורות שקראתי מה אתם ממליצים? ומה ההבדל בין ה900 ל903? ראיתי שרק משקל וזמן הבטריה יש עוד הבדלים? ומאיפה אפשר לקנות בזול יחסית + משלוח ומכס ומה שכלול בזה תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום לכם אני מעוניין לקנות מדפסת חדשה אחרי ששנים השתמשתי בישנה hp f4180 הצרכים שלי הם ככה: שאני יוכל להדפיס\לסרוק בפרק זמן קצר ועלות נמוכה של הדיו אני דווקא חשבתי על זה http://www8.hp.com/il/he/products/printers/product-detail.html?oid=14095763 תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_142&products_id=2302 יש מצב לקנות בKSP? אולי ממישהו מכם .. (עדיף ראשון)

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by hanan13,

היי. אני מחפש המלצה למדפסת משולבת. עד היום השתמשתי במדפסת של סמסונס scx 482 - מדפסת לייזר שחור לבן. עד היום הדפסתי בשחור לבן. מכיוון שיש לי ילדים אשמח לשקול לעבור להדפסות צבעוניות (לא חובה). כמות ההדפסות שלי מועטה מאוד. אני מדפיס כמה עשרות בודדות של דפים בחודש ולפעמים אפילו כמה דפים בודדים, בעיקר חשבוניות שאני מוציא או מקבל חשבונות במייל. אולי אם הילדים יתחילו להשתמש במדפסת בשביל דפי ציור וכדומה הכמות תעלה. אני כן זקוק לפקס ולעיתים רחוקות לסורק. חשוב לי מדפסת שיש לה מגש אכסון והזנה של דפים. אפשרות לשלוח כמה דפי פקס ברצף (לא הזנה ידנית). חיבור אלחוטי יהיה בונוס נחמד. כמובן שיש לי חיבור קווי אם צריך. אפשרות להדפסה דו צדדית תהיה גם בונוס נחמד אבל ממש לא חובה. התקציב הוא ע…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Necessary_Evil,

מה עדיף: Seagate 20gb RPM UATA100 BARACUDA IBM 20GB 7200 60GXP או אם יש לכם המלצות אחרות... תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. מרפרוף בפורום צדו את עיניי העכברים הבאים: SteelSeries Rival 600 Logitech G900/903 חשוב לי נוחות לאורך זמן ועכבר שמתאים ל-2 הידיים

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אהלן אנשים, אני מחפש לקנות את האוזניות הטובות ביותר בשוק לפי דעתכם האישית מבחינת כל הביצועים. האוזניות מיועדות לגיימינג אבל אם הם יכולות להיות גם למוזיקה,זה יכול להיות מצויין. יש עוד עדיפות מבחינתי שהאוזניות יהיו אלחוטיות,אבל אם לדעתכם האוזניות הטובות מגיעות עם כבל USB אז אני לא אתבאס. דעתכם המקצועית בבקשה, תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by DXT,

יש לי סידירום של טושיבה שהוא מאד רועש ויש בעיה במכניזם כשאני מוציא את המגש הוא עושה רעש נורא מעצבן. אז חשבתי לעבור להשתמש בצורב שלי כסידירום, האם זה רעיון טוב? האם זה יגמור את החיים של הצורב יותר מהר?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום לכולם, לפני מספר ימים רכשתי את הסט מקלדת-עכבר של מיקרוסופט מדגם Wireless Desktop 3000. הסט מגיע עם עכבר אופטי בטכנולוגיית בלו-טראק של מיקרוסופט מדגם Wireless Mouse 5000. הכל נחמד ועובד כפי שציפיתי למעט הקטע עם הגלגלת של העכבר - היא זזה חלק. ללא קליקים. אני פשוט משתגע מהקטע הזה וזה ממש לא מסתדר לי מבחינת תחושה ופידבק שהייתי מצפה לקבל. ניסיתי לחפש קצת ברשת על הנושא הזה אבל לא מצאתי פשוט כלום. אפילו לא אזכור לגבי הקטע שהיא חלקה. עכשיו השאלה שלי היא כזו - הגלגלת בעכבר הזה באמת אמורה להסתובב חלק ללא קליקים או שזו בעיה בעכבר שקבלתי ?? תודה מראש, שחר

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. יש לי רמקולים של CREATIVE 5.1 ואני מעוניין לחבר אותם למחשב נייד שיש לו יצאה אחת של אוזניות (PL.) ויצאה אחת של HDMI הבעיה שברמקולים יש שלוש יציאות ירוק כתום ושחור שאני מחבר את הירוק ל PL אני שומע רק בשני הרמקולים האם יש למשהו פתרון עבורי שאוכל לשמוע בכל הרמקולים דרך המחשב נייד ? יש איזה חיבור שאני יכול לקנות ולהמיר את היציאה ל PL או ל HDMI של המחשב? תודה רבה לעוזרים ושבוע טוב

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. Started by yossix,

שלום. יש לי לוח אם ג'יגה בייט GA-P55-UD2 והסלוט הפנוי היחיד הוא PCIEXPRESS (הסלוט הכחול המאונך השמאלי). האם ניתן לחבר כרטיס האופג PVR150 לסלוט הזה? תודה קישור ללוח אם http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pID=3165#sp

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. תודה !

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by The_Moose,

Hello, אני רוצה לקבל כמה דיעות / Feedbacks , לגבי כל הסיפור הזה של ADSL . האם כדאי להתחבר? מהו הקצב תעבורה אשר מתקבל בפועל או שבזק מתחמנת גם פה ע"י צימוד / הצלבה/ הלבשת קו על קו וכו'...? ולמי שיש כבר... האם אתם מרוצים? עומד בציפיות? תודה רבה!!!

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by oreinis,

אני עושה שימוש במערכת הפעלה windows xp ומשתמש בתוכנה שעובדת דרך דוס. הדוס לא יודע לעבוד עם מדפסת מחיבור usb רק עם מדפסות paralel ז רציתי לדעת אם יש איזו תוכנה שיודעת לעבוד עם דוס והיא תוכל לשלוח את ההדפסה מהדוס למדפסת usb. אני לא בטוח אם זה לפורום הזה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. שלום לכולם! אני חייב דחוף המלצה למקלדת ועכבר אלחוטיים עד 160 שקל חברה: לא משנה איזה אבל עדיף לוגיטק או מייקרוסופט חשוב ביותר: שהמקלדת לא תהיה רעשנית ועדיף שיהיה לה שלט חוטי אבל זה לא כזה חשוב, והעכבר ינוע בצורה חלקה, מקלדת ועכבר יוכלו לשמש גם למשחקים, שהמקלדת והעכבר יעבדו גם לאחר שנים 2-3 שלא תיערס לי ממכה קטנה, שאני לא יצטרך להשתמש בה עם פד אחריות: די חשוב זה די דחוף אז כמה שיותר מהר להביא לי.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by ronoz,

שלום, מבקש המלצה על סט מקלדת ועכבר למדיה סנטר. טווח קליטה לפחות 4 מטר. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Zeev86,

אהלן. אני צריך המלצה לעכבר לאחי, לא משהו זול (כמו עכברים ב35 שקל) אבל גם לא משהו יקר, הוא בסך הכל בן 12 שמשחק לרוב Minecraft, TeamFortress2. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Pr0Xy,

אהלן! הפקס של העסק שבק חיים, ובהזמנות זו אני רוצה לקנות מדפסת משולבת פקס חדשה. אודה למי שיוכל לעזור לי בחיפושים התקציב הוא כ-700 ש"ח. אפשר יותר ואפשר פחות, כמידת העלות/תועלת. כשאמרתי, צריך שהמדפסת תהיה משולבת פקס. צבעונית כמובן. דיו/לייזר - לא כזה משנה לי. יכולות של הדפסה דו"צ, הדפסה מהטלפון, ודיו/טיונר חלופי זול - תהיינה מבורכות. תודה רבה! אייל

19. מכר מעוניין במצלמת וידאו דיגיטאלית, והוא מתעקש על סוני - למפני שאני מתחיל בבדיקות, ביקורות, סקרים וכיו"ב - למישהו יש נסיון עם זה? במיוחד עם דגמי סוני השונים? הוא דיי נעול על העניין (יש לו מצלמה דיגיטאלית של סוני שהוא משוכנע שהכי טובה בעולם, אישית אני לא אוהב את עדשות סוני - משהו בהם, משום מה, לא חד מספיק, אפילו בדגמים יקרים). בקיצור זרקו כל נסיון וידע עם מצלמות וידאו דיגיטליות, ושוב רצוי סוני, 10x.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by kalda01,

מחפש מדפסת צבעונית משולבת עם חיבור רשת אמינה ועלויות דיו סבירות. תקציב עד 800 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. ברשותי סט עכבר + מקלדת אלחוטיים Microsoft K51-00138 Wireless Optical Desktop - Comfort Edition (מחוברים ל-PS2). וכשאני לוחץ על SHIFT מספר שניות כדי לכתוב באותיות גדולות הוא פתאום מפסיק לעבוד והאצבע שלי עדיין לחוצת. או לחילופין משחק ב-NFS ולוחץ על החץ קדימה אחרי כמה שניות הרכב במשחק נעצר כאילו הורדתי את האצבע מהחץ, בפועל האצבע שלי עדיין לוחצת. אני אובד עצות :s05:

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Boomer,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1009647349&start=0]תוכנה[/link] על ידי athlon

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. הי, אני צריך מקלדת ועכבר אלחוטיים למשחקים, זה אמור להגיע למרחק של 10 מטר בערך. עד עכשיו תמיד הייתי עם לוג'יטק גם מקלדת וגם עכבר, העכבר שלי הוא MX500 ואני רוצה משהו בערך באותו הגודל. כמובן שהבעיה היא המחיר, ראיתי את את הסט של מיקרוסופט ב400 שקל DESKTOP 7000 שנראה טוב אבל יחסית יקר. יש את RAPOO שהם חדשים ומצויינים אבל אני לא יודע איך העכבר שלהם למשחקים. למשהוא יש הצעות יותר טובות....

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום אנשים אני סטודנט ולא מזמן נהרסה לי המדפסת הישנה שלי (HP1315). חיפשתי קצת ברשת על מדפסות וראיתי את HP 6500, נראית מרשימה וחסכונית, אבל משום מה אני לא מצליח להיסגר אחזה דגם מהן מדפיסה דו"צ. בזאפ נראה לי שעשו סלט גדול בין כל הדגמים. ראיתי שה 6500 הרגילה עולה בסביבות ה550 אבל לא מצאתי שום אזכור של היצרן לגבי הדפסה דו"צ. עכשיו יש עוד דגם אלחוטי ב650 ועוד דגם PLUS ב780 ש"ח בערך. אני כבר די מבולבל כי בכל אתר כתוב משהו אחר לגבי הדו"צ, אותי לא מעניין הקטע של האלחוטי, הכי חשוב לי זה חסכון (כי אני מדפיס רק בשחור לבן) והדפסה דו"צ( כי אחרי הכל לסחוב על הגב כל יום פי 2 דפים זה לא כיף). אשמח לשמוע ממישהו שמכיר את הדגמים הנ"ל, ואפילו הצעות למדפסות של חברות אחרות. בעקרון התקציב הוא ע…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים