ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1009647349&start=0]תוכנה[/link] על ידי athlon
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה, אני רוצה לקנות פקס כי הפקס שהיה לי נישרף אבל אני צריך אחד שיחזיק מעמד אבל שיהיה די זול (800 ומטה) תודה וצום קל.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למישהו יש נסיון עם מדפסות פוטו? עד עכשיו קניתי 2 מדפסות פוטו של CANON PIXMA IP4600 את הראשונה קניתי כי התלהבתי שיש לה אופציה שאפשר להדפיס על דיסקים וגם האיכות של התמונה שהיא מדפיסה היא באיכות מעבדה אבל הבעיה שהדיו החילופי דופק את המדפסת מהר מאוד וגם אחר כך אם שמים דיו מקורי המדפסת כבר הרוסה ומדפיסה בצורה מזוויעה את הדיו החילופי הייתי קונה מדיו סנטר מה שאני לא יעשה יותר בחים כי לפי מה שזה נראה הם מכרו לי צבע של טמבור מהול במים אז למישהו יש המלצה\נסיון עם מדפסת שעבד איתה שמדפיסה תמונות באיכות מעבדה ואפשר לקנות לה דיו חילופי? כי 2 קניות של 5 ראשי טונר מקורים שווי ערך למדפסת חדשה אז לא משתלם כבר תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני צריך הנמלצה לעכבר , מקלדת ואוזניות .. בעיקר לגיימינג עד 650 עכבר אני מעדיף משהו של רייזר כי לפי מה שהבנתי הם הכי טובים בגיימינג וכו' ומקלדת אני צריך עם מקשים בולטים כי זה יותר נוח אבל לא חובה! מקלדת עם תאורה גם יהיה טאץ' נחמד. ואם יהיה אפשרות שלמקלדת יהיה אפשרות גם לUSB וגם לPS2 [החיבור של המקלדת] זה יעזור. תודה =].
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש לרכוש עכבר גיימינג מבית Logitech שיש לו Sniper Mode ואני אסביר למה אני מתכוון. ברוב העכברים יש אפשרות לתכנת שני כפתורים: אתה לוחץ על כפתור 1 בכדי להעלות את ה-DPI ולוחץ על כפתור 2 בכדי להוריד את ה-DPI. אני רוצה כפתור אחד שמשנה את ה-DPI באופן זמני. כלומר: יש לי כפתור שכל עוד הכפתור לחוץ, אני עובד על DPI מסויים. ברגע שעזבתי את הכפתור העכבר חוזר ל-DPI שבו עבדתי לפני כן. לדוגמא: העכבר עובד כרגע על 1000 DPI, עכשיו אני לוחץ על הכפתור ולא עוזב אותו (משאיר אותו לחוץ), עכשיו העכבר עובד על 500 DPI, עכשיו עזבתי את הכפתור, עכשיו העכבר חזר לעבוד על 1000 DPI. לחברות Razer ו- MAD CATS יש את הפונקצייה הזאת בעכברים שלהן. השאלה אם גם ל- Logitech יש עכבר אשר מכיל את הפונקצייה …
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי כזו במציאות ואני רוצה, בגלל שאני מתכנת הרבה וגרפיקאי בעבודה, אני צריך מקלדת עם כפתורים כאלו שיחסכו לי זמן ויהיה לי נוח כמה שניתן.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן. אני צריך המלצה לעכבר לאחי, לא משהו זול (כמו עכברים ב35 שקל) אבל גם לא משהו יקר, הוא בסך הכל בן 12 שמשחק לרוב Minecraft, TeamFortress2. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא מופיע שם יצרן או דגם כלשהו... אבל מי שיש לו לא יכול לטעות, יש לה עיצוב מוזר וקליפס עם קפיץ להצמדה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי מדפסת חדשה photosmart e hp b110. לאחרונה סקרתי את האפשרויות לרכישת מחסניות דיו. מקורי עלותו 85. כפול 4, יקר לי מידיי. ישנו תואם שיוצא זול בהרבה, אך אינו מכיל צ׳יפים, האם המדפסת תדפיס ללא צ'יפים? הבנתי שיש אפשרות וזה לא כל כך מסובך להעביר את הציפים מהמחסניות שבמדפסת לתואמים, האם כך הדבר? יישנה אפשרות לקנות מילוי למחסניות שיש לי כבר והגיעו עם המדפסת, זה גם סוג של פיתרון בברירת מחדל. אשמח לעזרה ממומחים תודה איציק
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
fsaa vsync ושאר התכונות האלו.כל כרטיסי המסך החדשים מצויידים בתכונות אלו ואחרות שאמורות לתת שינוי משמעותי באיך שהמשחקים שלנו נראים ורצים גם שיפורים במהירות וגם באיכות ובחדות אבל כל פעם שמפעילים את אחת האופציות האלו החדות אולי עולה אבל המהירות יורדת לברכיים האם לא שווה לקנות כרטיס ישן יותר שממימילא אין לו את התכונות האלו אבל גם ככה לא נרצה להשתמש בהם כי הם מורידים את הביצועים הכלליים ? וככה נחסוך גם הרבה כסף ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מיבחן השואתי בן כל צורבי ה CDR*24 הנחשבים שהדגש הוא לעומת ה YAMAHA החדש שמתהדר בהרבה חידושים http://www.cdrinfo.com/hardware/yamaha3200e/index.shtml ו http://www4.tomshardware.com/storage/01q4/011213/index.html מקור: WWW.CDRINFO.COM ו http://www4.tomshardware.com מה דעתכם האים באמת יש מלך חדש ? !!!!! דן
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעונין לראות סרטי DVD באמצעות המחשב על גבי הטלוויזיה, איך אני מחבר בינהם? כניסות בטלויזיה: - כניסה רגילה(75 אום) - כניסה של 21 PIN יציאות בכרטיס asus v8200/deluxe: - svhs/tv output - composite/tv output rca תודה ;D
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רוב התוצאות בחיפוש היו ישנות מאוד ולא מצאתי תשובות... אני מחפש מקלדת אלחוטית (5-6 מטר) שתוכל להתמודד עם לחיצה של כמה מקשים במקביל, ובלי דיליי + שתעמוד בטווח ולא תגמגם. (צריך אותה למשחקים, תכנות וגלישה) מה האופציות שלי ? האם קיים כזה דבר בכלל ? ה LOGITECH DINOVO EDGE כנראה מוצלחת (מישהו יודע ?) יש עוד אופציות זולות יותר ? (עכבר לא צריך, אבל אני מניח שאם יהיה מובנה במקלדת זה יהיה שימושי...) תודה !
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי לפני 4-5 ימים את המקלדת Razer Lycosa ומאוד התהלהבתי מהעניין שאפשר לקנפג כל מקש אז ניסיתי,נכנסתי לדרייבר התקנתי אותו וניסיתי לשנות את פעולת המקשים(F8=הסיסמה למייל שלי)ולא עבד התכנתי מחדש,ראיתי מדריכים והסתכלתי על בעיות דומות ולא מצאתי כלום..... http://puu.sh/15Cpf פה ניסיתי שזה ירשום "abcde" וזה לא עבד...
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Hello, אני רוצה לקבל כמה דיעות / Feedbacks , לגבי כל הסיפור הזה של ADSL . האם כדאי להתחבר? מהו הקצב תעבורה אשר מתקבל בפועל או שבזק מתחמנת גם פה ע"י צימוד / הצלבה/ הלבשת קו על קו וכו'...? ולמי שיש כבר... האם אתם מרוצים? עומד בציפיות? תודה רבה!!!
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני חושב שאני מחזיק בשיא: עד לפני שנה היה לי P1 90 MHZ במשך 7 שנים! (בכל הזמן הזה רק נוסף לו מודם 56K) !now beat that
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי רמקולים של CREATIVE 5.1 ואני מעוניין לחבר אותם למחשב נייד שיש לו יצאה אחת של אוזניות (PL.) ויצאה אחת של HDMI הבעיה שברמקולים יש שלוש יציאות ירוק כתום ושחור שאני מחבר את הירוק ל PL אני שומע רק בשני הרמקולים האם יש למשהו פתרון עבורי שאוכל לשמוע בכל הרמקולים דרך המחשב נייד ? יש איזה חיבור שאני יכול לקנות ולהמיר את היציאה ל PL או ל HDMI של המחשב? תודה רבה לעוזרים ושבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני עושה שימוש במערכת הפעלה windows xp ומשתמש בתוכנה שעובדת דרך דוס. הדוס לא יודע לעבוד עם מדפסת מחיבור usb רק עם מדפסות paralel ז רציתי לדעת אם יש איזו תוכנה שיודעת לעבוד עם דוס והיא תוכל לשלוח את ההדפסה מהדוס למדפסת usb. אני לא בטוח אם זה לפורום הזה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מה עדיף לקחת מבחינת נוחות ותמורה למחיר G500 או G400s של לוג'יטק? ה- G500 הוא דור ישן ולכן אני מתלבט. אם יש הצעות אחרות אני אשמח לשמוע. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מכר מעוניין במצלמת וידאו דיגיטאלית, והוא מתעקש על סוני - למפני שאני מתחיל בבדיקות, ביקורות, סקרים וכיו"ב - למישהו יש נסיון עם זה? במיוחד עם דגמי סוני השונים? הוא דיי נעול על העניין (יש לו מצלמה דיגיטאלית של סוני שהוא משוכנע שהכי טובה בעולם, אישית אני לא אוהב את עדשות סוני - משהו בהם, משום מה, לא חד מספיק, אפילו בדגמים יקרים). בקיצור זרקו כל נסיון וידע עם מצלמות וידאו דיגיטליות, ושוב רצוי סוני, 10x.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות כזה למחשב, אבל איך האלחוטי עובד? יש חיישן שמתחבר ל USB וקולט את אותות השלט? ואיפה כדאי לקנות, בישראל או בחו"ל? אם אפשר תוסיפו לינק לקנייה. והוא עובד במשחקים שתומכים בו בלבד או ברוב המשחקים? פעולה\ספורט וכו'.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רכשתי עכבר דגם 7000 של מייקרוסופט. טענתי כמה שעות והנורה כעת ירוקה. התקנתי את התוכנה על WINDOWS 7. חיברתי את הדונגל והוא זוהה בהצלחה. הנורה הירוקה על הדונגל דלוקה באופן רציף. העכבר מגיב רק כשאני ממש מקרב אותו מרחק חצי מטר בקו ישר מול הדונגל. על השולחן העכבר לא מגיב בכלל. האם החומרה לא תקינה או שיש משהו שניתן לעשות.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה לוח כדאי לי לקחת? ASUS A7V133-C או ASUS P4T-E ??? ???
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה עדיף: Seagate 20gb RPM UATA100 BARACUDA IBM 20GB 7200 60GXP או אם יש לכם המלצות אחרות... תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-