עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. יש לי את הכרטיס מסך Voodoo 3 3000 עם המערכת הפעלה WinXP Pro ושום משחק חדש לא פועל וגם משחקים דיי ישנים לא פועלים על המחשב שלי ויש לי מחשב יחסית חזק AMD 700MHZ לא כזה חזק אבל בסדר בשביל להריץ משחקים. רציתי לדעת אם המשחקים החדשים לא פועלים בגלל שאני על WinXP Pro? או בגלל שעבר זמנו של הכרטיס הזה? לי אמרו שהכרטיס הזה גוסס מפעיל משחקים לא בגרפיקה מדהימה אבל סוחב ובגלל שגם WinXP Pro על המחשב אז לא פועלים המשחקים. האם זה נכון או שטויות? לאיזה מערכת הייתם ממליצים לעבור? WinXP HOME או Win98? איזה מערכת מהם יותר יציבה בלי שתתקע הרבה שכל המשחקים יפעלו..?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by StarMo,

שלום לכולכם. אני רוצה להזמין את החשב החדש שלי בחלקים מחנות מקוונת. הצלחתי להרכיב מפרט שמוצא בעיניי ב-pandas.co.l אבל חבר שלי אמר לי שהשירות שלהם גרוע מאודף ושלא כדאי לי להזמין משם.. אז ניסתי את zigzag שהוא המליץ, דבר ראשון האתר שלהם נראה נורא ואיום.. כואב בעיניים פשוט.. המבחר שם לא משהו, המחירים של חלק מהדברים יותר זולים מבפאנדס, אבל בסוף יצא יותר יקר.. מישהו ממליץ על אחת מהחנויות האלה? מישהו מכיר וממליץ על חנות אחרת? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Eyal-Style,

הקנייה תהיה קניית מחיר\תמורה טווח מחירים עד 400 אם יש בפחות מה טוב אם יש ביותר אשמח לשמוע היי לכולם זאת ההודעה הראשונה שאני כותב בפורום הזה .. היום הלך לי עכבר G500 . גם אם יש אחריות אני לא רוצה לממש אותה . אני זקוק לעכבר גיימינג עם כפתורים נוספים. אני משחק בעיקר במשחקי FPS : CS COD ET וכו וכו וכו . אני ימיני ..

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אהלן, אני משתמש בעכבר הנ"ל, ואיתו יש לי איזה פאד ג'ל כזה, שבהתחלה הוא היה מאוד בסדר אבל מתבלה עם הזמן, והאמצע של הפאד התחיל קצת להתפרק, ככה שזה גורם לאי דיוק במשחקים ורוב הפעמים אני פשוט משחק על השולחן בלי כלום.. יש איזה פאד נורמלי במחיר שפוי? 50 +- לא צריך משהו בגודל ענקי, אפשר להסתדר גם עם פאד בינוני (בעיקר ל CS:S ומשחקי FPS) תודה ושבת שלום.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אהלן, אני מעוניין לקנות מפצל USB למחשב שלי (שהוא לא נייד ד"א) ואני רואה שיש בשוק טווח מחירים של 20 ש"ח עד 250 ש"ח, האם יש באמת הבדל בין המוצרים השונים ? הרי סך הכל כל מה שהוא עושה זה לחבר מצלמה\נגן\פלאפון וכו.. למחשב ולהעביר נתונים. למה צריך לשים לב בקנייה של מפצל כזה ? תודה מראש וסופש נעים לכולם !

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by eyal,

סוף סוף אין בעיה חמורה שצריך לפרמט אבל הנה בעיה שמורידה את כל ההנאה החץ במקלדת כלפי מעלה נתקע לפעמים וזה גורם לי להפסיד בהרבה משחקים זו מקלדת חדשה ולא נשפך לי כלום וזה קורה לעיתים רחוקות אבל זה קורה!!!!! קניתי את המקלדת לפני 3 שבועות :AR15:

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. טוב אז ככה אני שמאלי ורגיל לשחק עם יד שמאל על העכבר.... חשבתי לקנות עכשיו ביחד עם המחשב החדש עכבר לוגיטק MX510 וקראתי את הביקורת עליו והכל והבנתי שהוא לא נוח בכלל לשמאלים אז הלכתי לחנות ובדקתי אם זה נכון ואכן זה כך אפילו קשה להחזיק אותו ביד שמאל סתם כדי לגלוש באינטרנט... אחר כ חזרתי הביתה וניסיתי לגלוש ולשחק עם יד ימין על העכבר לא התרגלתי וחזרתי ליד שמאל ומכך אני מבין שאם אני יקנה את ה-MX510 הוא ישב בארון הוא שסתם אני יסבול ...או שאני יצטרך להתרגל ליד ימין... עכשיו אם מישו שמע על עכבר טוב למשחקים וגם נוח לשמאלים שיגיד לי בבקשה למה העכבר שלי ישן מאוד... *שמעתי על העכבר הזה והוא נראה גם נוח לשמאלים וקוראים לו Razer Diamondback Optical Mouse Review... הנה לינק:http://www.ove…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by ilu_xa,

ראיתי שיש עליו מחיר מפתה בסטארטPC כ134 ש"ח כולל המשלוח. מישהו כבר התנסה ויכול לתת חוות דעת? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by garmagor,

היי חברים- מחפש דרייברים למדפסת Xerox Workcentre 120I. לא מצאתי באתר הרשמי (כנראה המודל לא מיוצר יותר?) יש למישהו במקרה או קישור לאתר שאפשר להוריד ממנו? תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by dandiG,

אני מחפש מקלדת למחשב של הילדים שתהיה חזקה ועמידה וטובה למשחקים שלהם. קראתי פה בפורום כמה פוסטים בנושא הזה של המקלדות (זה למשל https://hwzone.co.il/community/topic/470546-מקלדות-מכניות-ריכוז-מידע/ ) והבנתי שלא חייבים מקלדת גיימינג מיוחדת, אבל דווקא מצאתי באתר הזה https://www.ivory.co.il/keyboards.html מקלדת גיימינג של רייזר (Cynosa Chroma) במבצע ב-205 ש"ח ואני יודע שזאת חברה טובה, אז כדאי לקנות אותה? או שאולי היא יותר מדי בשביל הילדים? אני יודע שהם יאהבו את הצבעים שאפשר לתכנת, אבל זה בטוח לא משהו שהם חייבים, מה כן חשוב שיהיה במקלדת בשבילם? ומה זה "10 מקשים עם Anti-ghosting" שכתוב שיש בה? מישהו יכול להסביר? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. מה קורה?? אני צריך על המלצה על מדפסת משולבת עם פקס , של HP מהנסיון שיש לי הם הכי טובים בכל מה שנוגע למדפסות . עכשיו השאלה שלי היא מה יותר כדאי מדפסת משולבת רגילה הזרקת דיו או טונר ליזר ?? יתרונות וחסרונות ומה שביניהם .. תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. לפני כמה ימים קניתי כבל s-video והכבל לא עבד, חיברתי את הכבל למשחשב ולטלוויזיה והטלוויזיה פשוט לא זיהתה אותו, הנה תמונה של הכבל שקניתי: ניסיתי לחבר אותו לכול החיבורים שיש לי מאחורי הטלוויזיה והטלוויזיה לא הצליחה לקלוט אותו. הנה תמונה של החיבורים שיש לי לטלוויזיה: הנה החברה של הטלוויזיה: אני מחפש כבל שאני אוכל לראות את המחשב בטלוויזיה, אני לא רוצה להזמין מהאינטרנט רק תגידו לי איזה כבל עדיף לקנות, חברה והכול, העיקר שהכבל יעבוד בלי שום בעיות!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. תעזרו לי לבחור סט מקלדת ועכבר אלחוטים הכי נורמליים מכל אלה.... תודה מראש Deluxe 660 Cordless Desktop Black Set logitech 140 ש"ח Wireless Optical Desktop 1000 - Reatil Microsoft 133 ש"ח Gigabyte Wireless Multimedia Keyboard & Mouse Set GKM-WM01C 100 ש"ח Genius KB600 Wireless Keyboard + Mouse Heb-Eng Black 122 ש"ח

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by DOMMA,

אם מישהו יודע איפה אפשר להוריד דרייבר מעודכן של הסורק הזה תודה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by se7en,

איך eVGA בכרטיסי מסך?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. או את ה-6600GT לא יודע איזה אני קונה עדין. בשיא החוכמה שלי נדפק לי הכרטיס מסך הישן שמתי אחד אחר והמחשב לא נדלק כאשר עם הקודם הוא נדלק אבל לא ראו כלום על המסך בקיצור בשיא הטמטום שיניתי את המתח של הספק מאחורה ושרפתי אותו ממש אין לי כסף עכשיו להשקיע בספק כוח אבל אני רוצה שתמליצו לי על איזה אחד טוב שלא ישרף לי תוך 5 דק' שיהיה עם אחריות ויוכל להחזיק את הכרטיס הנ"ל ואם לא את ה-6800GS בגלל שצריך ספק יקר אז מינימום את ה-6600GT.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by DAN,

דן האים יהיה לי שיפור משמהותי בביצועים בקונפגורציה זהה אים אחליף את ה P3 1G שלי עים CUSL2-C ב A7V133 ומעבד XP1600+ ? דן

18. Started by SomeOneDudOrg,

שלום אני מעוניין לקנות מקלדת ואני לא יודע איזה כדי יותר הייתי רוצה לדעת יתרונות או חסרונות או שינויים משמעותיים בין לבין והמלצות.. Roccat Isku FX Multicolor Roccat Ryos MK Advanced Mechanical אני לא כלכך מבין בתחום המכני של המקלדות הייתי רוצה לדעת איך שניהם אחת יחסית לשניה, האם צריך להחליף אחרי כמה זמן סווי'ץ במכני ? לא מפריע לי ה"רעש" של הכפתורים הכי חשוב נוחות אני קונה ב KSP וההפרשים זה 50 שקל אז לא הכי קריטי (מוכן לקנות מקלדת עד 450) תודה רבה מראש לעונים ולעוזרים !!!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by etay34,

שלום, יש לי מדפסת של חברת HP מדגם 5550. יש בה שני תאים של דיו (אחד שחור והשני צבעוני) ברמת העיקרון הזמנתי לאחרונה מיכל דיו מספר 57 (היו לי כאלה בעבר והם עבדו) שתואם למדפסת גם לפי הנתונים של היצרן - מיכל ממוחזר. שלוש פעמים החליפו לי את המוצר מכיוון שהמדפסת טוענת שהיא לא מכירה את המחסנית שהכנסתי. למרות שכמו שאמרתי היו לי כבר מיכלים מסוג זה. האם מישהו יודע אם צריך להגדיר משהו או לעשות משהו בשביל לסדר את זה? כרגע יש במדפסת ראש דיו צבעוני שעובד.. אבל מה שהזמנתי לא עובד ככה שהבעיה היא לא במדפסת כלומר היא מזהה ראשי דיו אבל את אלה שהזמנתי (שלוש פעמים) היא לא זיהתה. תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. אז ככה: היה לי בעיה עם הרסיבר של העכבר, המחשב לא זיהה את הרסיבר, רק אחרי שמזיזים אותו קצת למטה הוא זיהה, דיברתי עם לוגיטק והם שלחו לי רסיבר חדש. עם הרסיבר הגיעה חוברת עם הסברים איך לעשות לו reconnect, (לחבר את הרסיבר, לחכות קצת ולהדליק את העכבר, והם אמורים "לדבר" אחד עם השני ) התהליך הזה לא עובד לי !!! ניסיתי כמה וכמה פעמים, ואין, לא עובד, המחשב מזהה שמה שחיברתי אליו הוא רסיבר של העכבר, אך לא עובד. למישהו יש רעיון?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום לכולם, קניתי השבוע משטח לעכבר: Mad Catz G.L.I.D.E 3 שהוא אחלה והכל - למעט העובדה שהוא הגיע מגולגל היטב בקופסא, ולמרות שעברו כבר כמה ימים ושאני שם עליו ספרים כבדים (לדעתי מעל 10 ק"ג) מהבוקר עד הערב, הוא לא משתטח לחלוטין, והצדדים שלו (שמאל וימין) עדיין בולטים בקימור החלק האמצעי הוא שטוח למדי למישהו יש רעיון מה לעשות?? לגהץ?? לגלגל לכיוון ההפוך ולשים גומיות? אני משתגע מזה...

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. היי חברים, קונסולת ה-PS3 שלי הולכת ומזדקנת ולכן החלטתי שבמקום לקנות קונסולה חדשה, הפיתרון יהיה לחבר את ה-PC לטלויזיה ולשחק עליה באמצעות gamepad. רציתי לדעת אם ישנה דרך לחבר את המחשב לטלויזיה (HDMI) בצורה אלחוטית למטרת גיימינג. אני יודע שישנן אפשרויות לחבר את המחשב אלחוטית על מנת להזרים מדיה אבל כאשר מדובר בגיימינג יש צורך ב-latency נמוך ולכן העניין שונה. מישהו מודע לפתרון או מוצר שיכול לענות על הצרכים האלו?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by WizMaster,

הכוונה בלוחות אם מן הסתם...

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Flash,

אני מתכנן להחליף את הלוח והמעבד במחשב שלי, חשבתי לעבור ל AMD Athlon 1.4 לאור הביקורות החיוביות. שמתי לב שיש מגוון די גדול של יצרני צ'יפסטים (VIA, AMD, ALI וכו') ואין לי מושג על מי כדאי ללכת. מה אתם אומרים ? והאם לא כדאי בכלל לחכות ל XP ?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by x-boy_24,

שלום יש לי שאלה פד לעכבר זה בשביל שהכדור יכול להסתובב בעכבר רגיל לא ?השאלה שלי זה האם אני צריך פד בשביל עכבר אופטי יש לי איזה פד בבית אם גל נוח ליד זה פד מתאים לעכבר אופטי והאם אני יכול להרוס ככה את העכבר תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.