עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. ומה האחריות של AMD מקיפה? לפי מה שהבנתי האחריות של אינטל יותר טובה כי היא לכל החיים (למרות שמי יבוא להחליף 486) אבל מה היא מקיפה? נגיד, אני עושה אוברקלוק למעבד והורס אותו, האחריות עדיין בתוקף?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. אוקיי זה הסיפור יש לי הגה של מיקרוסופט forcefeedback wheel או איך שלא קוראים לזה.. עכשיו הגה הוא דיי ישן אבל כל פעם שיוצא איזה משחק חדש הגה משרת אותי נאמנה אבל... מאז שהחלפתי מחשב לא השתמשתי והיום היה בא לי לנסות את ההגה עם nfs underground אני בא לחבר את ההגה לאחורה של המחשב... ורואה שאין את הכניסה הזאת בכלל!!! כלומר זה הכניסה הזאת שהייתה על הכרטיס קול פעם ועכשיו אני משתמש בכרטיס של הMB מה זה אמור להיות שהעלימו את הכניסה הזאת?! ואיך אני הולך עכשיו לחבר את זה למחשב? יש איזה מעביר לusb או משהו הסתכלתי באינטרנט והדגמים החדשים באים כבר עם usb... זה ממש מעצבן!

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. היי חברים, קונסולת ה-PS3 שלי הולכת ומזדקנת ולכן החלטתי שבמקום לקנות קונסולה חדשה, הפיתרון יהיה לחבר את ה-PC לטלויזיה ולשחק עליה באמצעות gamepad. רציתי לדעת אם ישנה דרך לחבר את המחשב לטלויזיה (HDMI) בצורה אלחוטית למטרת גיימינג. אני יודע שישנן אפשרויות לחבר את המחשב אלחוטית על מנת להזרים מדיה אבל כאשר מדובר בגיימינג יש צורך ב-latency נמוך ולכן העניין שונה. מישהו מודע לפתרון או מוצר שיכול לענות על הצרכים האלו?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by orninyo,

שלום, אני זקוק להמלצה על תחנת עגינה למחשב נייד, המסוגלת להתמודד עם 2 מסכים 24 אינצ' ועבודה מסיבית. הבנתי שהיום כבר אין צורך בתכנות יעודיות שמתחברות פיזית למחשב, אלא פשוט מחברים אותה דרך הUSB-C במחשב. תודה

5. Started by ofirs44,

לממ"ד שגודלו כ- 9.5 מ"ר, איזה רמקול עדיף? חשובה לי האיכות יותר מהעוצמה, אין הגבלת מיקום. תודה, לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  6. Started by asvg,

שלום אני רוצה לקנות מדפסת משולבת לצרכים ביתיים לשימוש קל עד 20 דפים בחודש בממוצע ,אני צריך שתכלול: הדפסה צילום סריקה ופקס עצמאי עם כרטיס רשת אלחוטי, התקציב עד 1000 שח , חשוב גם שתהיה פוטו כי אני אצטרך להדפיס תמונות מידי פעם, הציעו לי 3 דגמים Brother MFC-J4420DW HP Officejet Pro 6830 E3E02A HP Deskjet Ink Advantage 4645 B4L10C איזה מהם לפי דעתכם כדאי לקנות ??? תודה רבה למגיבים

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אני מחפש מארז, משהו יפה עם חלון ומנורה, שיהיה עד 500 שקל פלוס מינוס, אבל בלי הגזמות בבקשה. תודה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. רציתי לקנות אוזניות חדשות למחשב אוזניות גיימינג ממה שהבנתי ה-logitech g533 צריכות להגיע לארץ בקרוב התלבטתי מה יותר כדאי לקנות את ה-g533 או את ה-g933 או אולי את ה-man o' war (אני רוצה אוזניות אלחוטיות) חברים המליצו לי בחום על ה-HyperX cloud II אבל פחות אהבתי אותן מה אתם חושבים שכדאי לי לקנות בהנחה שכסף לא חלק מההתלבטות כאן... בנוסף אשמח לדעת אם אתם מצליחים לחשוב על בחירה טובה יותר לאוזניות גיימינג אלחוטיות

9. קודם כל הבהרה: אין פה שום קשר לבעלי החנויות שמסתובבים באתר. OK בואו נגיד שקניתי מחשב: איך אני יכול לוודא שמוכר לדוגמא, לא כרטיס מסך בקופסא של ג'יפורס4 ושם בתוכו ג'יפורס3, או ג'יפורס4 חלש יותר. אותו הדבר לגבי המעבד: האם רשום על הקופסא NORTHWOOD? אם לא, איך אני אמור לזהות שהוא NW ולא ווילאמט?לעשות לו OC ולראות אם הוא מתקלקל? אותו הדבר לגבי הזכרונות, הכרטיסי קול וכל הדברים שבאים במחשב. אם יש לכם תוכנות שמראות את המפרט המדוייק של המחשב, שאני אוכל להריץ בחנות ממש אחרי שהוא סיים להרכיב, תנו לינקים, וחוץ מזה, כתבו את דעתכם

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by maormark,

שלום וברכה אני מחפש מדפסת לייזר פשוטה לשימוש ביתי..לסטודנט..תקופת מבחנים מדפיס 200 דפים..בכל חודש רגיל בערך 50 דפים חשוב לי שהמדפסת לא תעלה ויקר ושהטיונר שלה לא יעלה יקר גם ראיתי באינטרנט על סמסונג (למרות שאין לי מושג איך הם) והתלבטתי בין שני המדפסות הללו ML2525 שנמכרת ב340 ש"ח דרך דיל היום http://www.biz-coupon.co.il/Default.aspx?affiliate=dailyd&cuponid=235 מדפסת לייזר Samsung ,ML-1915 שנמכרת ב350 שח דרך אופיס דיפו http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000bzag6p1fTBbrcmng2WElI2I:12bbi68k5?id=4251500&pr=QJ5&N=2%2033258%2030279&sgID=10 שני המדפסות מגיעות עם טיונר של בסביבות 800 דף. איזה מהם כדאי לקנות? ואם יש המלצה לדגם שונה של סמ…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אני צריך עדכון לביוס של ASUS CUV4X שום דבר לא OB ואם אתם יכולים ציינו בבקשה מה השיפורים בגרסה החדשה של הביוס

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by eliil1,

מה עדיף מה-MX ? 1100 או REVOLUTION לגיימינג,ולגלישה... אני יודע שלREVOLUTION יש 800DPI , ולכן לא מתאים למשחקים, אבל מה זאת אומרת? העכבר יזוז לאט? הוא יעלם פתאום? איך משפיעה כמות הDPI ? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by noambaum,

http://www.gimx.co.il/computers/default.asp?mnu=2&catid=45&mfid=&subc=&pid=811 ב- 165 ש"ח!! שווה? אין לי שום מידע אחר

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. בארה"ב הלהיט החדש-ישן הוא רדיו לוויני. זהו בסה"כ טיונר, אשר מסוגל לקלוט תחנות רדיו המשודרות דרך לווין (כמו המפענח של YES). היתרון הוא איכות המוסיקה ומבחר התחנות (במיוחד בארץ). האם נראה את הטכנולוגיה הזו פה??? הנה כתבה בנושא שנערכה ע"י techtv: http://www.techtv.com/screensavers/products/story/0,24330,3441370,00.html

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by hayat001,

שלום רב, יש לי מדפסת משולבת מסוג brother mfc-210c אני מקבל הודעת שגיאה שמונעת ממני הדפסה מסוג unable to init בדקתי שאין דף תקוע ואף התחלתי את המדפסת מהתחלה ושום דבר לא עזר. אודה על עזרתכם. אני על סף יאוש

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by kobt,

http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=432 לא דע אם זה טוב אבל זה זול נכון?אני חושב אם לקנות או לא... יש משהו יותר טוב ויותר זול? לא ממש חיפשתי אותו מצאתי במקרה ואני לא מבין בגרוש

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. יש עליו מבצע בvgames: http://esport.vgames.co.il/deal/1.html שווה לקנות או שיש משהו עם יחס עלות:תועלת עדיף?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. עכבר גיימינג אלחוטי של לוג'יטק אבל עכשיו כל היתרון נעלם מאחר ואני משתמש בו עם כבל ההטענה - לא נוח בכלל. יש פתרון לבעיה ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by lior777,

שלום אני מחפש לקנות מתאם רשת אלחוטי שיעבוד על USB או PCIE, הראוטר תומך בתקן N בלבד, יחסית חלש ולכן חשוב לי שיקלוט טוב... תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. Started by jackhammer,

המחשב שלי מחובר לטלויזיה שאני שוכב במיטה בנוח לראות סרטים אני מתעצבן שאני צריך לקום עד המחשב כדי להרים ווליום, לעצור,להריץ אחורה או קדימה וכל זה אין איזה מקלט שמתחבר לUSB ובא עם שלט כדי לשלוט על כל מיני פונקציות בסיסיות של המחשב כמו צפיה בסרטים וכל מיני דברים שכרגע אני לא יכול לחשוב עליהם? אז אם בכלל קיים דבר כזה איפה אני יכול לקנות? אם מישהו יכול לתת לי לינק זה יהיה נהדר

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by garmagor,

היי חברים- מחפש דרייברים למדפסת Xerox Workcentre 120I. לא מצאתי באתר הרשמי (כנראה המודל לא מיוצר יותר?) יש למישהו במקרה או קישור לאתר שאפשר להוריד ממנו? תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by WizMaster,

אוקיי אז ככה, בן דוד שלי רוצה לקנות מחשב והוא ביקש ממני להרכיב לו מפרט, התקציב שלו הוא 7000 ש"ח. אז הרכבתי לו(בעזרתו הרבה של COM ) את המפרט הבא: Gigabyte GA-7VTX-H Plus ( Socket A - KT266A - CREATIVE - LAN ) + AMD XP 1700 + 256MB DDR BUFFALO HERCULES - 3D PROPHET FDX 8500 LE - 64MB DDR - TV OUT + DVI OUT ( RETAIL ) MAXTOR (D740-6XL) -40GB -7200 RPM - ATA 133 (RETAIL) Liteon40X24X10 HERCULES - Gamesurround Fortissimo II ASUSDVD ROM X16 Pine Comstar 56K Rockwell (PF-X01A-20) - V92 - PCI CTX PR705F - 0.24 - 17 inch - FD-Trinitron - 1280x1024 78Hz TASK TK-3001 - MIDI ATX - 300w ATX עכשיו, יש לי שתי דילמות עקריות: האחת היא האם לקחת כונן DVD או CD רגיל?(ב…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. מחפש עכבר גימנייג בסיסי ,טוב וזול. מקווה שמישהו יכול ל המליץ לי על משהו טוב שנמכר עכשיו בזול ב BF (KSP או אמזון או מקום אחר) מצאתי האמזון את ה Razer DeathAdder Elite ב 30$ https://www.amazon.com/Razer-DeathAdder-Elite-Mechanical-Ergonomic/dp/B01LXC1QL0/ref=zg_bs_402052011_1?_encoding=UTF8&refRID=9W80F5QHX7D3YHG24AY8&th=1 בארץ נראה שהוא עולה הרבה יותר , שווה את הכסף? יכולים להמליץ על משהו אחר אולי?

24. אני מתלבט בין כמה דגמים אשמח להמלצה, אני נוטה לכיוון הHP כי אין לי מקום בכללי והיא הכי קטנה ( אפשר לסגור את המכסה של הדפים והיא חצי מהגודל) מדפיס 30 דפים בשבוע (סטודנט). תודה לעונים. Samsung ML1865W Brother HL2135W HP P1102W בנתיים מוכרים המליצו על הברובר גם מבחינת עלויות לטווח הארוך.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Nigga_Lover,

היום אחרי משהו כמו 1000 צריבות כנראה נשרפה העינית של הצורב שלי ועל-פי כן הוא הפסיק לכתוב (במילא רציתי להחליף את הגרוטאה!) אז, למי יש המלצה על צורב טוב? רצוי מפלונטר. מה שחשוב לי כעקרון זה שלא ירעיש בלילה (הימהה שהתפגר היה מרעיש לאללה גם שלא היה בתוכו דיסק אפילו) ושיוכל לעשות אוברבורנינג כי מפעם לפעם אני צורב דיסקים של 780 מגה. המלצות מישהו?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים