ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים יקרים , רכשתי לפני כמה זמן את המדפסת המדוברת , קיימים הבדלים ניכרים בין מצב BEST לבין מצב של DRAFT . צירפתי קובץ ובו הבעיה , במצב של DRAFT אם תשימו לך הקווים המאונכים לא ישרים לחלוטין ! ( לרוחב הדף יש את ההזזה הזו ! החומר לא קריא כך) לעומת זאת במצב של BEST , אין את הפספוס הזה . האם גם שאר המשתמשים חווים זאת ? בתמיכה של HP טוענים "אלו איכויות המוצר" . במדפסת של 200 ש"ח של לקסמרק אין את הבעיה הזו
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לקנות אוזניות חדשות למחשב אוזניות גיימינג ממה שהבנתי ה-logitech g533 צריכות להגיע לארץ בקרוב התלבטתי מה יותר כדאי לקנות את ה-g533 או את ה-g933 או אולי את ה-man o' war (אני רוצה אוזניות אלחוטיות) חברים המליצו לי בחום על ה-HyperX cloud II אבל פחות אהבתי אותן מה אתם חושבים שכדאי לי לקנות בהנחה שכסף לא חלק מההתלבטות כאן... בנוסף אשמח לדעת אם אתם מצליחים לחשוב על בחירה טובה יותר לאוזניות גיימינג אלחוטיות
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מדפסת משולבת מסוג brother mfc-210c אני מקבל הודעת שגיאה שמונעת ממני הדפסה מסוג unable to init בדקתי שאין דף תקוע ואף התחלתי את המדפסת מהתחלה ושום דבר לא עזר. אודה על עזרתכם. אני על סף יאוש
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות מתאם רשת אלחוטי שיעבוד על USB או PCIE, הראוטר תומך בתקן N בלבד, יחסית חלש ולכן חשוב לי שיקלוט טוב... תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי עכשיו סתם מקלדת ג'נרית, ויש לה בעיה חמורה שאי אפשר ללחוץ על צירופים מסויימים של 3 מקשים ויותר אני יודע שהבעיה הזאת קיימת בהמון מקלדות, אני לא יודע אם זה קורה גם במקלדות ברמה גבוהה יותר... ניסיתי למצוא מידע באינטרנט אבל לא מצאתי [אם אני אדע איך קוראים לבעיה יהיה לי יותר קל] אני מעוניין לקנות את המקלדת Logitech Wave ורציתי לדעת אם הבעיה קיימת גם בה במידה כלשהי? זה שיקול חשוב עבורי והייתי שמח אם המקלדת היתה פטורה מהבעיה הזאת לחלוטין
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק להמלצה על תחנת עגינה למחשב נייד, המסוגלת להתמודד עם 2 מסכים 24 אינצ' ועבודה מסיבית. הבנתי שהיום כבר אין צורך בתכנות יעודיות שמתחברות פיזית למחשב, אלא פשוט מחברים אותה דרך הUSB-C במחשב. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
מה זה כרטיס רייד ולמה הוא משמש? האם יש קשר בינו לכרטיס סקזי?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי את העכבר הנ"ל שנתיים בערך ולאחרונה התחילה בעיה מעצבנת,כל לחיצה על הלחצן השמאלי של העכבר עושה לי דאבל קליק
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראיתי איזה מחשב מאעפן למכירה באיזה אתר. מה שתפס את עיניי היה החזית של המארז המונפץ שלהם . . . מישהו יכול להגיד איזה חלקים מייצרים כיום אם חלק דומה לזה, או שדומים לזה בכללותם? אני מדבר על: - מאווררים למחשב - מארזים - גימיקים אחרים עם צורה זו. כל המכיר משהו כזה מוזמן לפרט ולהגיד "מה תפקידו בכח" . . .
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כאמור, מחפש עכבר עם גלילה בסגנון TRACKBALL, למחשב נייד, חובה שיהיה קטן. חוטי בלבד. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=432 לא דע אם זה טוב אבל זה זול נכון?אני חושב אם לקנות או לא... יש משהו יותר טוב ויותר זול? לא ממש חיפשתי אותו מצאתי במקרה ואני לא מבין בגרוש
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת למחשב של הילדים שתהיה חזקה ועמידה וטובה למשחקים שלהם. קראתי פה בפורום כמה פוסטים בנושא הזה של המקלדות (זה למשל https://hwzone.co.il/community/topic/470546-מקלדות-מכניות-ריכוז-מידע/ ) והבנתי שלא חייבים מקלדת גיימינג מיוחדת, אבל דווקא מצאתי באתר הזה https://www.ivory.co.il/keyboards.html מקלדת גיימינג של רייזר (Cynosa Chroma) במבצע ב-205 ש"ח ואני יודע שזאת חברה טובה, אז כדאי לקנות אותה? או שאולי היא יותר מדי בשביל הילדים? אני יודע שהם יאהבו את הצבעים שאפשר לתכנת, אבל זה בטוח לא משהו שהם חייבים, מה כן חשוב שיהיה במקלדת בשבילם? ומה זה "10 מקשים עם Anti-ghosting" שכתוב שיש בה? מישהו יכול להסביר? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
עכבר גיימינג אלחוטי של לוג'יטק אבל עכשיו כל היתרון נעלם מאחר ואני משתמש בו עם כבל ההטענה - לא נוח בכלל. יש פתרון לבעיה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
או את ה-6600GT לא יודע איזה אני קונה עדין. בשיא החוכמה שלי נדפק לי הכרטיס מסך הישן שמתי אחד אחר והמחשב לא נדלק כאשר עם הקודם הוא נדלק אבל לא ראו כלום על המסך בקיצור בשיא הטמטום שיניתי את המתח של הספק מאחורה ושרפתי אותו ממש אין לי כסף עכשיו להשקיע בספק כוח אבל אני רוצה שתמליצו לי על איזה אחד טוב שלא ישרף לי תוך 5 דק' שיהיה עם אחריות ויוכל להחזיק את הכרטיס הנ"ל ואם לא את ה-6800GS בגלל שצריך ספק יקר אז מינימום את ה-6600GT.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ולא אני לא מדבר על רעש של לחצנים/גלגלת... אז ככה.. היום שמתי לב לרעש מציק ודקיק (בתדירות גובה) בחדר שלי.. זה כבר לא הפעם הראשונה ועד היום הייתי בטוח שזה רק אני ושמשהו לא בסדר עם האוזנים שלי או משהו כזה חח.. אבל היום, שמתי לב שזה בא מהעכבר שלי, ה- logitech mx518 החלטתי לחפש בגוגל כידי לבדוק שזה לא רק אצלי וגליתי שאני לא הראשון ששם לב לזה, ושיש את אותה בעיה ברוב עכברי הלוג'יטק.. תוכלו לראות את הבעיה מפורטת כאן עם רשימה של עכברים שנבדקו http://jdc.parodius.com/logitech/ תחת הכותרת Logitech mouse high frequency noise/whine למי שאין כוח לקרא, כתוב שהרעש בא מאיזה רכיב קרמי שנמצא על הלוח שמחזיק את המקשים והגלגלת... בנוסף כתוב שאין פתרון רשמי לבעיה, אבל מי שרוצה …
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מוכר את ההגה בתוך הקופסא, השתמשתי בו פעמיים בסך הכל.... המחיר שנקנה כחדש: 495 ש"ח. כל המתעניין בהגה - http://www.thrustmaster.com/en_UK/products/ferrari-458-italia בנוסף אם מישהו רוצה לרכוש אותו, אני מגיע לרוב אזורי הארץ במהלך השבועיים הקרובים. אני מזכיר ההגה חדש ומגיע האריזה המקורית. המחיר מעניין מאוד אז לכל המעוניין נא ליצור קשר. עריכה מנהלתית: *צונזר* חל איסור על פרסום מודעות מכירה בפורום, בשביל זה יש את הטריידזון. תודה, שי.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקנתי היום ספק ENERMAX LIBERTY 500W ומאז ההתקנה כל פעם שאני נוגע במארז יחף אני מקבל "זרם". חיברתי את כל החיבורים הרגילים הבעיה לא היתה קיימת קודם. בתודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר לטלויזיה שאני שוכב במיטה בנוח לראות סרטים אני מתעצבן שאני צריך לקום עד המחשב כדי להרים ווליום, לעצור,להריץ אחורה או קדימה וכל זה אין איזה מקלט שמתחבר לUSB ובא עם שלט כדי לשלוט על כל מיני פונקציות בסיסיות של המחשב כמו צפיה בסרטים וכל מיני דברים שכרגע אני לא יכול לחשוב עליהם? אז אם בכלל קיים דבר כזה איפה אני יכול לקנות? אם מישהו יכול לתת לי לינק זה יהיה נהדר
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לשימושים כללים וגם משחקים מדי פעם. עדיפות למשהו שהיה ברמה פעם של ה MX REVOLUTION
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מחפש בימים האחרונים תחנת עגינה ללפטופ של בת הזוג שנרכש לא מזמן, dell xps 13 7390. ראיתי כל מיני דגמים ב-KSP, אבל לא הצלחתי להבין האם הם מתאימים למחשב (וגם המוכרים לא בדיוק ידעו לענות). מהניסיון שלי צריך דגם ספציפי, אבל לא ראיתי שום דבר של dell באתרים כמו ksp / ivory. מישהו יודע היכן להתחיל לחפש? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני כחצי שעה העכבר שלי MS Intellimouse Explorer -USB Optical שבק חיים...... :-[ סתם ככה בלי שום סיבה או איזו התקנה..... ניסיתי מספר פעמיים לחבר/לנתק יחד עם Restarts אז הוא עובד תזוזה אחת או שתיים וזהו!!! מאחר ויש לי עוד עכבר כזה בדיוק (חדש באריזה) הוצאתי אותו וחיברתי אותו.....והכל כרגיל. הלך פה פעם למישהו עכבר? מה יכול להיות שהכבר שובת עקב עבודה מרובה? זה לא רכיב שאמור להתקלקל..?! ??? (אני יודע על עכברי MS PS/2 שמתקלקלים, על עכברים אופטיים של חברה לא ידועה אבל intellimouse explorer??)
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב. הוספתי לדיון תמונה של כבל, והייתי מעוניין לקבל עליו פרטים: 1. איך קוראים לכבל זה. 2. מאיפה בארץ אפשר לקנות אותו (אני צריך אורך גדול יותר). תודה רבה מראש על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה יותר כדאי גם מבחינת חשיבה לעתיד? AMD Athlon XP 1800+, 512MB DDR 2700, Gigabyte 7VRXP KT333 או AMD XP 1900 MSI KT3 ULTRA ARU CORSAIR XMS256 MB 3000DDR מה עדיף? רק לפרופיל וזה לא לויכוח איתי עכשיו: אני מעדיף את הלוח של MSI. בעצם ההחלטה היא האם זכרון ומעבד יותר מהירים עדיפים על 512MB זכרון?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בזמן שהותי בחו"ל קניתי לפטופ ששימש אותי בכבוד אבל פה בארץ אין לי יותר מדי שימוש לו אלא אם יהיו לי מקשים עם תגליפי עברית. האם למישהו יש רעיונות הצעות... אשמח לשמוע מה ניתן לעשות :silly:
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש עכבר איכותי שמסוגל לתקשר בצורה אחידה וברורה ללא תקיעות למיניהם . וחשוב לי גם לגבי מהירות התזוזה, שלא תהיה מהירה מדי . הכי חשוב שהעכבר יוכל לבצע דיוקים וכו' ברמה טובה ונוחה ללא תקיעות למיניהם ... וגם תפקוד במשחקים בגוף ראשון , שיהיה נוח לשחק איתו בצורה נעימה וקלילה ... ופרט נוסף שהעכבר יאפשר עבודה מירבית על כל סוג משטח (פלטת עץ וכו' ) ... תודה רבה ..
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-