ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש סוויצ' כפי שכתוב בכותרת. המטרה היא לחבר PC ו-MacBook. ה-PC משמש בין היתר לגיימינג. המקלדת שברשותי היא Logitech Wave והעכבר Logitech G5 כך שאני צריך תמיכה בכל הפונקציונליות שלהם. אשמח לשמוע המלצות על סוויצ' טוב. אם אפשר להשיג בארץ זה יהיה נחמד.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברים, האם יצא למישהו לקנות כיסא של DXRacer? אם כן, מה הם האופציות? אשמח לשמוע אנשים שרכשו במידה ויש... תודה, אלכס.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם תסתכלו במפרט שלי אז יש לי חומרה שלדעתכם היא בטח חלשה מאוד....... אני רוצה להחליף כבר את MX200 אז מה כדאי לי חשבתי על: Geforce 4 MX 440 ATI Readon 8500LE Hercules Geforce 4 TI 4200 מה אתם אומרים? הכרטיס המעפן שלי מקבל 900 ב 1024X768 איזה כרטיס הכי ינצל את המעבד שלי? בכרטיס העכשוי שלי המשחקים עובדים נורא לאט
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולכם. אני רוצה להזמין את החשב החדש שלי בחלקים מחנות מקוונת. הצלחתי להרכיב מפרט שמוצא בעיניי ב-pandas.co.l אבל חבר שלי אמר לי שהשירות שלהם גרוע מאודף ושלא כדאי לי להזמין משם.. אז ניסתי את zigzag שהוא המליץ, דבר ראשון האתר שלהם נראה נורא ואיום.. כואב בעיניים פשוט.. המבחר שם לא משהו, המחירים של חלק מהדברים יותר זולים מבפאנדס, אבל בסוף יצא יותר יקר.. מישהו ממליץ על אחת מהחנויות האלה? מישהו מכיר וממליץ על חנות אחרת? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי מארז RAIDMAX STORM עם הספק שהגיע איתו (400W כביכול...) לאחרונה התקנתי כ-2 קתודות ועוד איזה שני מאווררים. ברשותי כרטיס מסוג 5950U ומשרכז השליטה של NVIDIA הוגיע לי חגיגית שהכרטיס לא מקבל מספיק כוח ולכן הוא עשה לו UNDERCLOCK, שכמובן לא מוצא חן בעיני בכלל, במיוחד לאור העובדה שאני מתכנן לקנות את ה6800U בעתיד הקרוב. עכשיו לשאלתי, מה עדיף מבין הבאים: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1394 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=2512 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4468 או שאני בכלל לא בכיוון מבחינת הספק? אני מוכן להוציא גג עד 550 ש"ח עדיף פחות תגובתכם תתקבל בברכה תודה
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי! באיזו מדפסת מדפיסים על בד-קנבס? אם אפשר קישור לרכישת מדפסת זו. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אנשים טובים, הגיע הזמן להחליף את ה HP5610 האלמותית שמשרתת אותנו מזה כעשור. אני מחפש מדפסת משולבת לשימוש ביתי שתצליח לעבוד עם שני מחשבים נייחים, מחשב נייד אחד שמריץ חלונות 10, MacBook שמריץ iOS, וטלפונים ניידים שמחוברים לרשת הבייתית.. חשוב לי שיהיה סורק באיכות טובה, הדפסה ברזולוציה סבבה (לא מדפיס תמונות לאלבום, אבל כן לימי משפחה בגן), ויהיה נחמד שגם תדפיס אוטומטית משני הצדדים. עברתי על כל מיני מדפסות ותמיד יש איזה סקירה איפשהו שדופקת פרמטרים. הדפסה מסלולרים זה תחום חדש לי, האם זה מחייב הדפסה דרך ענן? כי הייתי מעדיף שלא. מישהו יכול להמליץ על מדפסת בסדר גודל של עד 500 ש"ח? תודה רבה, אייל
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.aliexpress.com/item/Nonstick-15mmx-10M-PTFE-Teflon-Adhesive-Tape-FKS/32320646057.html או דומה לו כשהוא מודבק בתחתית העכבר לשיפור החלקת העכבר על הפד ?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עד היום חשבתי זה שטויות , אבל אני רואה פה הרבה תגובות מעולות על פדים לעכבר , אז לאחר הרכישה של הG5 שלי, אני יהיה מעוניין בפד נחמד לגיימינג [שלא יעלה יקר כן? לא צריך הטופ שבטופ , מספיק אחד שיעשה תעבודה טוב] , ו"גיימינג" , לא כזה גיימינג , משחק קאנטר סטרייק , ופה ושם מוריד משחקים לא משו רציני . תודה , חן . :]
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום האם עכבר מקלדת כרטיס קול ודיסק קשיח (חיצוניים ) יתאימו למחשב חדש ( התקנים שעובדים ב usb 2 ) אני עומד לרכוש מחשב חדש עם לוח Z370M Pro4 asrock אני רוצה לדעת האם ההתקנים הישנים ( התקנים שעובדים ב usb 2 ) שלי יעבדו עם לוח חדש.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום, יש לי את העכבר הנ"ל שנתיים בערך ולאחרונה התחילה בעיה מעצבנת,כל לחיצה על הלחצן השמאלי של העכבר עושה לי דאבל קליק
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
או את ה-6600GT לא יודע איזה אני קונה עדין. בשיא החוכמה שלי נדפק לי הכרטיס מסך הישן שמתי אחד אחר והמחשב לא נדלק כאשר עם הקודם הוא נדלק אבל לא ראו כלום על המסך בקיצור בשיא הטמטום שיניתי את המתח של הספק מאחורה ושרפתי אותו ממש אין לי כסף עכשיו להשקיע בספק כוח אבל אני רוצה שתמליצו לי על איזה אחד טוב שלא ישרף לי תוך 5 דק' שיהיה עם אחריות ויוכל להחזיק את הכרטיס הנ"ל ואם לא את ה-6800GS בגלל שצריך ספק יקר אז מינימום את ה-6600GT.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה חוות דעתכם על ההגה הזה? האם הוא יחסית שווה את המחיר? והאם הוא נוח למשחקים בסגנון ניד פור ספיד, דירט 1-2-3 והאם יש לו בעיות בתיאמות למשחקים? איך הגז והברקס שלו ? וסתם אשמח לדעת למי שיש לו את ההגה האם הוא טוב.( כמובן שאני לא מצפה להגה ברמה של g 27 - הכל ביחס למחיר. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי עכשיו סתם מקלדת ג'נרית, ויש לה בעיה חמורה שאי אפשר ללחוץ על צירופים מסויימים של 3 מקשים ויותר אני יודע שהבעיה הזאת קיימת בהמון מקלדות, אני לא יודע אם זה קורה גם במקלדות ברמה גבוהה יותר... ניסיתי למצוא מידע באינטרנט אבל לא מצאתי [אם אני אדע איך קוראים לבעיה יהיה לי יותר קל] אני מעוניין לקנות את המקלדת Logitech Wave ורציתי לדעת אם הבעיה קיימת גם בה במידה כלשהי? זה שיקול חשוב עבורי והייתי שמח אם המקלדת היתה פטורה מהבעיה הזאת לחלוטין
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם מישהו יודע איפה אפשר להוריד דרייבר מעודכן של הסורק הזה תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתכנן להחליף את הלוח והמעבד במחשב שלי, חשבתי לעבור ל AMD Athlon 1.4 לאור הביקורות החיוביות. שמתי לב שיש מגוון די גדול של יצרני צ'יפסטים (VIA, AMD, ALI וכו') ואין לי מושג על מי כדאי ללכת. מה אתם אומרים ? והאם לא כדאי בכלל לחכות ל XP ?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי 128MB RAM של 133MHz לבן דוד שלי יש 128MB ב 2 חתיכות של 64 אבל ב MHz100 עכשיו הוא קונה 256MB זיכרון ב 133MHz וניפטר מה 128 עם ה 100MHZ כדי לי לקחת אותם?? או שזה יעבוד לי רק יותר לאט? יותר מהר? או שאני בכלל לא יכול להשתמש בהם?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך את הסורק הספציפי הזה, ממש דחוף. מצאתי רק ב-Ebay, אבל המוכר לא שולח לארץ.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה היתרון בימינו לצורב סקאזי? הרי בצורבים החדשים יש את טכנולוגית JUSTLINK או BURNBROOF שדי מונעת "נפילת" צריבות. היתרון היחידי שאני רואה כרגע הוא שחרור מקום על ה IDE (שמוגבל לשני התקנים על שני יציאות = ארבעה התקנים) אך מנגד כרטיס הסקאזי תופס חריץ PCI.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מקלדת עם כפתור כיבוי וכתפור sleep, משטח ארגונומי למקלדת. אשמח להמלצות למקלדת טובה. מצאתי את מייקרוסופט 400, אבל היא איננה עם הכפתורים המדוברים וללא משטח ארגומטרי. 1. איזו מקלדת מומלצת? 2. במידה ואני נשאר עם המיקרוסופט 400 - האם ישנה תוכנה שניתן לקסטם את הכפתורים (נאמר - כפתור חלונית + F4) כך שיתפקד כמקש לכיבוי / SLEEP? 3. איפה ניתן לרכוש משטח ארגונומי(אשמח ללינק לאיביי / חנות אחרת) תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לכולם. אני מעוניינת לקנות עכבר שישמש אותי לגיימינג, אולם כל העכברים שנראו לי חביבים עד כה היו בתקציב של 175-220 ש"ח שזה יותר מידי לטעמי. חשוב לי שהעכבר יהיה חוטי, נוח והשמחיר יהיה סביר יותר (לא יותר מ-100 ש"ח). נתקלתי בעכבר הזה של ג'יגבייט שנראה מתאים לצרכים שלי (USB, חברה מוכרת, נראה נוח ומחיר סביר בהחלט): http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4177 האם מישהו התנסה בעכבר הזה? הוא נוח לשימוש? אשמח לשמוע דעות (חיוביות או שליליות) עליו. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חנות ספציפית שמוכרת את המוצרים שלהם? עד כה היה לי במשך 7 שנים את הA4TECH RFKB32+ RFSOP48 (מקלדת ועכבר אופטי אלחוטי) והוא החזיק כמו כריש עכשיו אני מעוניין להחליף את הסט הזה בסט שקט יותר ואלחוטי קראתי במגזינים על הcybersnipa אך היכן ניתן למצוא ריכוז של המוצרים שלהם? כנ"ל של A4TECH? עד 300ש"ח אני מוכן להשקיע
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פנטיום 3 800 כרטיס מסך G-FORCE 2 256 זיכרון סידירום 52 לוח אם טוב של PC PARTNER(הוא באמת די טוב לפנטיום 3) כולל רמקולים ועכבר אההה, וכרטיס קול של CREATIVE !
-
אני מחפש מדפסת משולבת (הדפסה, צילום, פקס) הזרקת דיו, בסכום של עד 1000 ש"ח לשימוש ביתי בסיסי. (אני מגזים במחיר?) מה דעתכם על HP Deskjet Ink Advantage 4645? שמעתם עליה דברים רעים?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-