עבור לתוכן

שאלה| נהרס לי הWIFI ויש לי שאלה ACER העם זה מתאים??

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב ACER ASPIRE V5-573G - 9491 ונהרס לי ה WIFI הכבל שלו ואני מעוניין לקנות אחד חדש אבל לא מצאתי למחשב שלי בדקיו לנייד שלי ומצאתי את זה רק

http://www.ebay.com/itm/Genuine-Acer-Aspire-V5-571-Wireless-WiFi-WLAN-Antenna-Cables-/161580390993?pt=UK_Computing_Other_Computing_Networking&hash=item259ef11a51

Acer Aspire V5 571 OEM Left Right Wifi Wireless Antenna

ואני צריך ל Acer Aspire V5 573G זה יתאים לו ???

פורסם
  • מחבר

כן אבל לא ידעתי איפה לפתוח את זה ניראה לי פה יענו לי על זה יותר

פורסם

זה רק כבלים של אנטנה,לא כרטיס.הכבלים הם עם חיבור סטנדרטי

פורסם
  • מחבר
זה רק כבלים של אנטנה,לא כרטיס.הכבלים הם עם חיבור סטנדרטי

אז אני יכול לקנות את זה ולהכניס את זה למחשב שלי לא תיהיה בעיה של אורך או חיבור נכון ?? כי לא הצלחתי למצוא לדגם שלי בכלל

פורסם

בעקרון כמו שאתה מתאר את זה,כן

פורסם
  • מחבר

בטוח?? איך או אפיה אני יכול למצוא איזה כבל נמצא במחשב שלי בלי לפתוח אותו ?? לא הצחלתי למצוא פרטים כאלה תוכלו לעזור לי למה אני שואל כי שלכתי הודעה ל ACER והם אמרו שהם לא יודעים ואין ביכולתם לעזור לי כלל לפתוח לחנות פה אבל פה אין חנות אני לא בארץ אז זה לא עוזר לי כל כך עד כמה מטומטמים הם יכולים להיות אני לא מאמין

פורסם
  • מחבר

מישהו כי זה לא עולה כל כך קצת בשביל להזמין ולא יתאים בבקשה

פורסם
  • מחבר

ואיי ואיי אני מבולבל רשום שם מסנטימטרים אבל בתמונה זהה ניראה קטן כל אלה ילכו על 15 אינץ?? אני ממש מבולבל עכשיו זה גם לא יקר אז סבבה אבל השאלה עם אני הולך לחכות חודש עד שזה יבוא ועוד זה לא יהיה זה :(

עריכה :

ללינק השלישי אין שליחה איפה שאני נימצא (גאורגיה)

והראשון הוא מידות קטנות

White line length: approx 42cm

Black line length: approx 31cm

שלי זה 15 אינץ יענו 35 סנטימטר ו 42 לא יספיק כי זה לא עובר בקו ישאר אז זה צריך קצת יותר לא??

והשני הוא בכלל לאחד לא לזוג לפי מה שהבנתי נכון?

עריכה שניה:

אתם יכולים להגיד לי איזה אורך נכנס ל15 אינץ בדיוק כי אחד זה קצר והשני ארוך יותר ככה זה צריך להיות

נערך על-ידי dani249

פורסם

לא מבין למה אתה מתאמץ לקנות ולהחליף כבל אנטנה של כרטיס רשת אלחוטי שקבור בתוך המחשב ומתפתל ועולה לפנים צג המחשב הכרוך בפירוק מלא של המחשב.

בכלל מאין הגעת למסקנה שזה הכבל ולא כרטיס הרשת עצמו שנהרס ואולי יש לך בעיית תקשורת בגלל סיבה אחרת - דרייבר ש"נעלם" או הפעלת ה- WIFI עם שילוב המקשים Fn + F3

אפשרות פשוטה יותר ל"תיקון" - קנה כרטיס רשת אלחוטי USB - בארץ עולה כ-65 שקל ופתור את בעיית התקשורת.

פורסם
  • מחבר

בגלל שפתחתי את המחשב גם הבאתי את זה לבאנדם וראיתי שהכבל נקרע בגלל חימום כי הוא נימצא ליד הקירור כמו דפוקים דחפו אותו שם אחד הבניות הכי מטומטמים שקיימים וששחקתי הוא התחמם וכסגרתי את המחשב אז הוא פשוט ניקרע אני לא רוצה לקנות אחד כזה בגלל שהוא דורש חיבור ל USB וה USB של המחשב הזה פגומים חוץ מאחד שאני מתמש בוא לעכבר זה הסיבה שאני חייב תעזרה שלכם וזה למה אני צריך להחיליף את זה ואני צרריך לדעת בערך כמה סנטימטרים צריך ל 15 אינץ כי אחד נימצא קרוב והשני עושה סיבוב כדי להגיע לאותו מקום שהמסך מחובר לתחנת למקלדת ושם נימצא גם הכרטיס רשת (ואין בכרטיס רשת כלל בעיה וגם לא בדרייבר אחרי מלאה בדיקות)

פורסם

האם הקרע הוא באמצע הכבל ?

צלם והעלה תמונה.

פורסם
  • מחבר

הוא איפה שהמסך עובר למקלדת מתחבר זה קבר לא משנה חתחנו אותו כי איפה שהבאתי את המחשב אמרו צריך להחליף את כול הכבל לא יעזור לחבר אותו ולהמיס מחדש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים