פורסם 2013 ביולי 1712 שנים שלום לכל חברי הפורום ותודה מראש לעוזרים..אני אחרי החלפת לוח ופירמוט של המחשב, התקנתי מערכת הפעלה WIN7 , באטלפילד 3 כולל ההרחבות שלו(סביבות 35GB הכל ביחד)ואת המשחק קרייסיס 3.כרגע מתוך 120 GB נשארו לי רק 22GB מה שלא יכול להיות, אני נכנס ל-C מסמן את כל מה שנמצא שם ולוחץ על מאפיינים וזה מראה לי שהכל ביחד שוקל 67GB, אז לאן נעלמו לי עוד 31GB? פתחתי את האפשרות גם לראות קבצים מוסתרים ואחרי זה בדקתי כמה שוקל כל מה שב-C.אני לא יודע אם זה קשור אבל לא מצאתי בלוח עדיין איפה להגדיר אותו AHCI.אשמח לכל עזרה..עדכון: הורדתי באפשרויות תקיה את הסימון מעוד מקומות ופתאום התגלו קבצים ותקיות שנפחם הכולל 95GB, שני הקבצים התחתונים שוקלים 28GB ואין לי מושג מה הם? נערך 2013 ביולי 1712 שנים על-ידי idanmal
פורסם 2013 ביולי 1712 שנים הקבצים המסתוריים שלך קשורים למערכת ההפעלה PAGE FILE שלוקח 16GB, וקובץ של "מצב שינה " שלוקח עוד 12GB תבטל את האופציה של hibernation בלוח הבקרה כדי לחסוך ב 12GB,ובמאפיני מערכת תגדיר ל PAGE FILE כמה אתה מרשה לו לקחת.
פורסם 2013 ביולי 1712 שנים 1. קוב נמנום שלדעתי עם SSD מיותר לחלוטין - כנס לCLI כאדמין ותכתוב powercfg -h off2. קובץ החלפה - שלדעתי בגודל של הזיכרון שלך מיותר (לי יש 16 ג"ב ביטלתי אותו ואני לא מרגיש שום כאב)
פורסם 2013 ביולי 1712 שנים חבל שאתם לא עובדים עם המדריך המצויין הזה:http://hwzone.co.il/hardware/guides/ssdguideחובה לכל התקנת SSD.
פורסם 2013 ביולי 1712 שנים תנסה גם למחוק את תוכן תיקיית ה-TEMP, אחרי התקנות היא נוטה להתמלא בשטויות.בשורת החיפוש, ב"בהתחל" תקליד %temp%כמו כן במאפיינים של הכונן תעשה Disk Cleanup, יסיר עוד קצת שטויות.
פורסם 2013 ביולי 1712 שנים כבר קרה שפיניתי למישהו שטען שאין לו מקום בכונן C ונשאר עם 5GB בלבד, מחקתי קרוב ל-100GB של קבצים בתיקיית TEMP. הייתי בהלם!
פורסם 2013 ביולי 1712 שנים מחבר תודה רבה רבה לכל העוזרים..לפני כשנה השתמשתי במדריך הזה והכל היה בסדר:http://hwzone.co.il/hardware/guides/ssdguideלפני כמה חודשים שאלתי איזו שאלה ומישהו טען שלא כדאי לעבוד לפי המדריך(לא אזכיר את שמו חח), כך שאמרתי הפעם אולי באמת לא צריך.היה זכור לי משהו עם מצב השינה.חוץ מזה אני זוכר שבתגובות למדריך חלק מהמשתמשים המליץ לא לבצע את כל השלבים, מה אתם אומרים, על איזה שלב כדאי לוותר?
פורסם 2013 ביולי 1712 שנים המדריך מיותר, הדבר היחידי שצריך לעשות הוא להפעיל AHCI בביוס ואתה מסודר.כל שאר הדברים רק פוגעים בביצועים, כל דבר שיושב על ה-HDD מאט את המחשב.אם אתה רוצה לחסוך מקום בטל את מצב השינה ואת ותקטין את הזיכרון הווירטואלי.
פורסם 2013 ביולי 1712 שנים זה לא שהשלבים במדריך מיותרים או לא רלוונטיים, פשוט צריך להבין את המשמעות של כל פעולה ולראות איפה היא נחוצה.במדריך גם מצויינים הסעיפים שמדברים על hibernate+PF.
פורסם 2013 ביולי 1712 שנים מחבר אז לפני שאני מבצע את המדריך, על אילו שלבים אתם ממליצים ועל אילו כדאי לוותר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.