עבור לתוכן

IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL!!(עידכונים בהודעה הראשונה עצמה)

Featured Replies

פורסם

זה הפרסום הראשון שלי בפורום כלשהו באתר (למרות שעד עכשיו קראתי די הרבה...)

אז קודם כל, שלום לכולם 

לפני כשבוע חברה שלי הביאה מחשב מהמשרד של ההורים שלה, כדי שנוכל לכתוב בו עבודות ולא לקום כל פעם מוקדם בבוקר כדי שנספיק להדפיס אותה באוניברסיטה.

מפרט המחשב:

CPU: PIII 450mhz

Motherboard: PCpartner/Vtech- model #693-596-8673

Chipset: Via Apollo Plus

Bios: Award Software International Ver. 4.51

Memory: sdram 192mb- modul1, 64mb/modul2, 128mb

HDD: ata WD 8gb

Video card: ATI rage IIC AGP 8mb

הניתונים הוצאו ע"י sisoft nandra 2005 & cpu-z 1.25

לגבי יצרן הלוח לא היו ניתונים אז פתחתי את המארז וחיפשתי מדבקות, תבליטים וכו...

כמה שעות ארוכות בשיטוט ברשת השלמתי כמה מן הניתונים.

כשקיבלתי את המחשב, עשיתי לו פורמט מלא, והיתקנתי עליו XP PRO SP1, הוא רץ טוב אחרי שהורדתי את כל הדסקטופ פיצ'רים.

התקנתי את OFFICE 2003, קודקים כמה תוכנות כמו WINRAR, WINAMP, MV2PLAYER, כדי שנוכל גם לראות סרטים ולשמוע קצת מוזיקה במיעונות האומללים שלנו.

ואז קרתה התאונה!!! בפעם הראשונה זה קרה כאשר ניסיתי (ללא הצלחה) להתקין את האקרובאט רידר, באמצע ה-DECOMPRESSING המחשב פשוט אתחל את עצמו... ואחרי כמה זמן הוא התחיל לעשות את אותו הדבר גם כשהיה פשוט דלוק ורק שמענו מוזיקה! או שפשוט התחשק לו!!!

רק בזמן צפיה בסרטים הוא לא ניכבה (לפחות בזה הוא טוב).

חשבתי שהמחשב מתחמם ולכן הוא נכבה, אז פירקתי את הספק והוציתי אותו מחוץ למארז(ג'נרי) כי הוא ישב ממש על המעבד...השארתי את דלת הצד פתוחה...

למחשב רק מאוורר אחד על המעבד ואחד לספק... לאחר מכן פחתה התופעה של האתחול העצמי. אבל היא נמשכת.

אבדתי עיצות!!!  :s05: ???

אני לא יודע מה לעשות, פשוט כך!  :nixweiss:

אבקש מכם עזרה או הדרכה, ואם יש ניתונים שאתם צריכים תודיעו לי כדי שאמצא אותם. (אין אינטרנט במעונות אז אני צריך ללכת למחשבים באוניברסיטה) 

***עידכונים***

ביטלתי את האתחול האוטומטי...

מאז קיבלתי שלושה מסכים כחולים:

1.IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL===>

0X0000000A_0X00000028_0X00000002_0X00000000_0X804FCECA

2.PFN_LIST_CORRUPT

3. MEMORY_MANAGMENT

פורסם

תבטל את ה-auto restart במקרה של תקלה (אם אתה לא יודע איך אני בטוח שחיפוש ימצא לך תשובה) ככה שפעם הבאה במקום לעשות ריסט יוצג לך מסך כחול

תכתוב פה את התוכן המדוייק של מה שכתוב לך במסך הכחול וננסה לעזור לך.

פורסם
  • מחבר

אין מסך כחול!

הוא משחיר את המסך, מאתחל את עצמו, מבצע סריקת הרדיסק.

נכנס לווינדוס ומדווח על שגיאה.

פורסם

אין מסך כחול כי בברירת מחדל Windows מוגדרת לעשות ריסט במקום להציג מסך כחול

תבטל את ה-auto restart במקרה של תקלה (אם אתה לא יודע איך אני בטוח שחיפוש ימצא לך תשובה) ככה שפעם הבאה במקום לעשות ריסט יוצג לך מסך כחול

תכתוב פה את התוכן המדוייק של מה שכתוב לך במסך הכחול וננסה לעזור לך.

פורסם

וספק ג'נרי זה עדיין חרא.

צר לי לומר לך =\

פורסם
  • מחבר

לפי מה שהזכרתי במפרט המחשב/שימושים הוא לא כלכך חזק... ולכן לפי דעתי ספק/מארז ג'נרי יספיק בינתיים.

ולכן עוד שאלה, האם זה ממש יספיק?

פורסם
  • מחבר

האם יש אפשרות או צורך כל שהוא בעדכון הביוס ? של AWARD מ4.51 ל5.01

פורסם

תעשה את זה, אני חושב שזה יכול רק להיות יעיל יותר...

כבר ביטלת את האפשרות של הריסטארט האוטומטי? בכל מקרה, קליק ימני על my computer אחר כך ליבחור properties ואז ליבחור את כרטיסיית advanced משם במלבן התחתון sratup and recovery לילחוץ על settings ואז להוריד את ה V מאיפה שרשום Aotumatically restart ומעכשיו במקום ריסטארטים פיתאומיים תופיע לך הודעת שגיאה - המסך יהפך לרקע כחול עם מליון כיתובים לבנים... מהכיתובים האלה אתה מעתיק לפה משהו שרשום בסיגנון

PAGE_FAULT_IN_NONEPAGED_AREA

או...

IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL

או שלפעמים זה יכול להיות שם של קובץ ואז אתה מעתיק אותו ורושם לנו מה הוא היה בשביל שנוכל לעזור לך

אני מהמר שזה הזיכרון

פורסם

כנס ללוח בקרה-----Event Viewer ------ ADMINISTRATOR

העתק משם את התרחישים שקראו לך במחשב(כל פעם שהתכבה לך המחשב מופיע שם דו"ח בעניין על תקלות).

ותן לנו לעיין......

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים