עבור לתוכן

קירור למחשב נייד Asus U36

Featured Replies

פורסם

היי כולם,

קניתי אסוס U36S לצרכי לימודים לא מזמן, בפעולה שוטפת בזמן לימודים על שולחן - בהחלט אין בעיה של התחממות, אבל לפעמים אני משתמש בו במיטה וכשהוא יושב על השמיכות אני מרגיש שהוא מתחמם ושאני שם יד מתחתיו הוא ממש חם. אני מחפש משטח קירור למטרה של עבודה עם הנייד במיטה, משהו מתכוונן יהיה נחמד. מחיר עד 150-200.

תודה! (:

פורסם

לא שמים מחשב על שמיכה !!!!!

שמים על מגש או משהו קשה שטוח

שמיכה סותמת אויר קרור שלו שנכנס מלמטה.!

פורסם
  • מחבר

כן אני יודע שזה לא חכם לשים על שמיכה... אבל בגלל שאין לי מגש או משהו בסגנון, אני מחפש משטח קירור לא יקר..

שבי תודה על התגובה, אבל אם אני כבר משקיע משהו בסגנון הזה, חשבתי לקחת משהו שיכול גם לקרר?

פורסם

אכן אם כבר לקנות איזשהו משטח קשיח אז כבר עדיף משטח קירור.

אתה יכול להסתכל ב KSP כאן,http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksphadera&cat=11974

אם אתה לא משחק ולא מעמיס על המחשב אתה יכול להסתפק באחד מהפשוטים

משום מה הלינק לא מגיע למקום הנכון, תלך לקטגוריה של "מציאון" ושם צריכים להיות משטחי הקירור

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה!

בדיוק אחרי קריאה קצרה הבנתי שאני יותר צריך משטח עבודה מאשר משטח קירור אבל אם יש כבר משטח קירור נוח אז למה לא P:

פורסם

שים סתם ספר עם כריכה קשה (אטלס / אנציקלופדיה)

חבל על הכסף, אם המחשב לא מתחמם כתוצאה ממאמץ אלא זה עבודה שוטפת חבל על הבזבוז כסף.

זה בהנחה שאין לך מחשב 17" שאז הספר יהיה קטן מידי...

פורסם

להשקיע 100 ש"ח זה ממש לא בזבוז כסף בשביל התמורה שלו... זה יכול להאריך את חיי המחשב. וחוצמזה זה יכול לשרת אותך להרבה זמן

פורסם

גם ספר שלא עולה כלום יתן את אותו האפקט בהנחה שהשימוש הוא יומיומי, אם לא היה לו משהו אחר הייתי אומר שאם כבר קונים אז לקנות משהו ייעודי. אבל בשביל שימוש רגיל שלא מחמם את המחשב אלא עבודה רגילה, ואח"כ לדאוג שהוא מחובר ל-usb פשוט מיותר, בטח אם על הברכיים במיטה ואז אתה מזיז את השמיכה והוא נופל לרצפה בספר לא קורה כלום, במשטח ייעודי הלכו 100-200 ש"ח.

אבל כל אחד שיעשה מה שהוא רוצה עם הכסף שלו, אני קניתי לפטופ ב-7,500 ש"ח, אני לא יתווכח עם כל מי שרוצה משטח קירור כי יש לו כסף מיותר.

ספר יתן אותה תוצאה בסה"כ הוא צריך ששמיכה לא תחסום לו תעלות הכניסה של האוויר למאווררים.

פורסם

אני ממש לא מסכים איתך, ספר ממש לא יתן לך את אותו אפקט, במיוחד במקרה שלך אם אתה אומר שקנית מחשב ב7500, אז עוד 100-200 שקל בשביל להאריך את אורך החיים שלו בכך שיתחמם פחות מבחינה יחסית זה זה ממש כלום....

דבר שני אין שום סיבה שהוא יפול לרצפה אם יש לך קצת מודעות עצמית, ואם הוא כבר נפל אז הוא עשוי לפסטיק ככה שלא יקרה לו הרבה, אלא אם אתה יושב על קומה 10 במרפסת ואז הוא נופל לך.

ולגבי ה USB , זאת שטות עוד יותר גדולה... עשית מזה כאילו זה לוקח יום שלם לחבר אותו, בדיוק כמו לחבר כונן נייד. אפילו יותר פשוט.

ודרך אגב אם הוא מחובר ל USB אז זה ימנע ממנו ליפול....

פורסם

אני מצטרף להערות של אבי.

כל עוד שומרים שהמחשב על משטח ישר ויש לו מאיפה לקחת אוויר הכל בסדר.

במיוחד כשמדובר במחשב קטן כזה.

ה"משטח-כרית" של איקאה יעשה את העבודה יופי, נוח וגם אסטתי.

יש בין השאר ביקורת באתר על מספר משטחי קירור אבל אני אישית לא מאמין גדול בזה. אתה מוזמן לקרוא ולהתרשם לטובה/לרעה.

danvis,

המחשב יכול לעבוד ועובד בזכות עצמו בלי צורך בקירורים נוספים שסתם "מסבכים" את ההתניידות והנוחות של מחשב נייד.

תקפוץ לאיקאה ותראה את המוצר שלהם, תבוא אפילו עם הנייד שלך ותתפנק על איזו מיטה שם ותבחן את המוצר. זו העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים