עבור לתוכן

מעונין ב עזרה ללוח אם‏MA78LMT-S2 אם כרטיס מסך hd 5850

Featured Replies

פורסם

אז ככה שימושים עיקרים!! משחקים

מעבד ‏Phenom II x4 Quad Core 965 Socket AM3 3.4Ghz Box

לוח אם ‏MA78LMT-S2 AM2+, AM3, 760G, DDR3 1333, VGA ATI HD3000, DVI, HDAudio‎

כרטיס מסך ASUS HD 5850 1G DDR5

זכרונות 2 יחידות של KIGSTONכול אחד זה 2 גיגה

ספק כוח550W חברה מעולה השאלה שלי היא כזו האם הכרטיס מסך ניכנס ללוח אם ולא היה משש בעיות? ואם בכלל הלוח נחשב לטוב?? והאם זה משנה כול כך האם היה לזכרונות צלעות קירור ? ואם בכללי המחשב מתאים למשחקים כבדים!?

פורסם
  • מחבר

הקטע היה אם הדחוף שרשמתי?^^

פורסם

תערוך את כותרת הדיון לפי חוקי הפורום - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=366877.0

אחרת הדיון ינעל.

ננעל. כשתחליט לכבד את החוקים תשלח לי הודעה פרטית, הדיון יפתח ותוכל לערוך את הכותרת לפי החוקים.

עריכה: הדיון כבר לא נעול. אתה יכול עכשיו לערוך את הכותרת בהתאם לחוקי הפורום. בקישור שהבאתי תמצא הסבר מה כותרת צריכה לכלול בשביל להיות עניינית.

פורסם

מדובר על הלוח בין הזולים שיותר שקיימים לפלטפורמת הAM3 של AMD, ולמרות זאת מדובר על לוח בעל ביצועים שלא יביישו גם לוח ב500 ו700 שקלים.

כרטיס 5850 יתאים כאן ויעבוד מצויין עם המפרט הנ"ל, רק אשמח לדעת על איזה ספק 550W מדובר, איזה חברה ומה הדגם המדוייק שלו.

חשוב לציין שספק יכול להיות גם 600W אך לספק זרם מאוד נמוך(נניח באיזור ה25A) במסילת ה12V ולכן יהיה חלש מידי בשביל הכרטיס.

המשך יום נעים.

פורסם

האם בטוח שה5850 שהוא כרטיס ארוך לא יחסום את חיבורי הSATA על לוח הMICRO ATX הזה? אם זה לא חוסם אז כמובן שזה שילוב מצוין. פשוט כבר ראינו מקרים שבהם הכרטיס יושב בדיוק ככה שהוא חוסם את כל הכניסות או כמעט את כולן.

פורסם

אכן, הוא חוסם את מרבית יציאות הSATA בוודאות.. אבל אפשר לתמרן עם זה במידה ושמים מחברי SATA שהם 90 מעלות ולא את הרגילים..

ככה יוצא שהכרטיס חוסם רק 2 מתוך 6 יציאות הSATA.

פורסם
  • מחבר

ואיי ממש תודה הלוח אכן חוסם אבל כול כך בקטנה שווה בהחלט!! הספק של ■Enermax 650W הבנתי שהוא יעשה תעבודה יותר ממעולה!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים