עבור לתוכן

הרדמת כלבה כמה למה ואיפה ?

Featured Replies

פורסם

אהלן

הכלבה שלי מאד חולה ואני רוצים להרדים אותה

כמה עולה העניין? , איפה קוברים את הגופה שלה אחרי זה ? רק וטרינר רשאי לעשות את זה נכון ?

תודה

פורסם

גש לצער בעלי חיים,הם יטפלו בהכל,הרדמה וקבורה.מדבר מניסיון.עיניין של בערך שעה של "סידורים"

פורסם

בבית החולים הוטרינרי בבית דגן ניתן לשרוף את הגופה.

פורסם

קברתי את התוכי שלי בגינה מתחת לבית

פורסם

לשרוף גופות??!

מה זה פה, אושוויץ!?

פורסם

קברתי את התוכי שלי בגינה מתחת לבית

קברתי את התוכי שלי במגרש חול ליד הבית.

שנה-שנתיים אחר כך בנו על קברו בית, עד היום רודפת אותם מקסית שלי

פורסם

לשרוף גופות??!

מה זה פה, אושוויץ!?

לא. באושוויץ שרפו אנשים לפני שהם מתו, כאן שורפים אחרי. ומדובר בכלב דרך אגב.

פורסם

למעשה, באושוויץ שרפו רק אחרי שהרגו.

והשוואה בין שריפת גופות במחנה השמדה לשריפת גופות כתחליף לקבורה היא דמגוגיה לשמה.

פורסם

אהלן

הכלבה שלי מאד חולה ואני רוצים להרדים אותה

כמה עולה העניין? , איפה קוברים את הגופה שלה אחרי זה ? רק וטרינר רשאי לעשות את זה נכון ?

תודה

מתוך סקרנות, אתה יכול לפרט יותר? מה בדיוק המחלה, בן כמה הכלב, מה ניסיתי עד עכשיו, עם כמה ווטרינרים דיברת וכו'?

אני בטוח שאם הגעת להחלטה להרדים את הכלבה, מן הסתם ששקלת את העניין עד הסוף. אבל אולי לא כדי למהר ולנסות אלטרנטיבות אחרות קודם.

[attachment deleted by admin]

פורסם

כלב יפה ^ ^

צער בעלי חיים / ויטרנר

פורסם

אלוהים ישמור אני לא מאמין שאני קורא את מה שאתה שואל כאן.

אין לך וטרינר לשאול אותו דברים כאלה??? מי החליט בדיוק שהכלבה חולה ? הבחנה שלך ?

תעשה טובה תלך לוטרינר ולהבא אל תיקח כלב גם.

פורסם

עזוב את כל הז*וני שכל כאן.קח אותו לצער בעלי חיים.הם יטפלו בזה,וגם בך.גם לא ממש יקר.

פורסם

לפותח הדיון: גש לוטרינר. הרדמה עולה בסביבות ה 200 שקל. כל וטרינר שמכבד את עצמו לא ירדים כלב סתם אלא רק אם הוא סובל באמת. אז אם הכלבה שלך מאוד חולה עד עכשיו לא ניגשת איתה לוטרינר? אין לך וטרינר מטפל?

בצער בעלי חיים מעוניינים יותר בכסף. המחיר יותר זול אבל הם ירדימו בכל מקרה כנראה. גם אצלהם וגם אצל וטרינר ידרשו ממך הוכחה שאתה בעל הכלב.

פורסם
  • מחבר

הכלבה הייתה אצל וטרינטר , היא בת 14 ויש לה סרטן , התיעצנו עם וטרינטר והוא אמר שמסוכן לנתח אותה בזמנו, הגידול גדל והסרטן אוכל לה את כל הגוף, נשאר ממנה רק שק עצמות.... בקושי זזה לא יכולה ללכת לא מחזיקה את עצמה על הרגליים משתינה תחת עצמה

קיצר אין בררה אלה להרדים כי היא סובלת כבר, היא כל היום שוכבת ולא זזה כי קשה לה ללכת

פורסם

טוב, במקרה הזה אין טעם באמת להתעקש ולהשאיר אותה בחיים, היא סובלת.

למה שהווטרינר עצמו לא יבצע את ההרדמה? בנוגע לגופה, אתה יכול לקבור אותה במקום שתבחר, בבית קברות מיוחד לחיות (WTF) או במשרפה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים