עבור לתוכן

רוצה ללכת לראות סרט אבל אני גבולי מבחינת זמנים, עד כמה גבולי לדעתכם?

Featured Replies

פורסם

מה קורה חברים? יום אחרון לחופש שלי מהעבודה ובא לי ללכת לראות את Avatar ב 3D. האופציה היחידה עבורי היא Imax בקריון (קריית ביאליק).

ע"פ הפרטים באתר ההקרנה מתחילה ב 18:30 ואורך הסרט הוא 166 דקות. כך שאם באמת יתחילו להקרין ב 18:30 ולא יהיו הפסקות באמצע, הסרט יגמר בשעה 21:16 . השאלה היא מתי באמת אני הולך לצאת מהאולם? . האוטובוס האחרון שלי יוצא מתחנה סמוכה בשעה 21:59,שעה משוערת, מה שאומר 5 דק' לכאן או לכאן. ייקח לי בערך 7 דק' להגיע לתחנה. יש מצב להספיק את כל המשימה הבלתי אפשרית הזאת?

תודה ויום טוב.[br]פורסם בתאריך: 6.04.2010 בשעה 14:10:19

אפשר לנעול הוקפצתי לעבודה בהתרעה קצרה. :)
פורסם

אתה באמת חושב, שמישהו יכול לענות לך על זה?

אם הכל ילך כפי שתכננת, אין שום סיבה שלא תספיק. אבל לך תדע מה יכול לקרות... במקרע הגרוע, אתה מזמין מונית ספיישל ושורף קצת כסף.

אין מוניות שירות שאתה יכול לקחת, במקרה ולא תספיק?

פורסם

להבא...תרכב על אופניים

פורסם

הכי נכון יהיה להתקשר לקולנוע ולשאול אותם.

ולכל המגחכים, יצא לי להיות בהקרנות שבהם הסרט התעקב ב40 דקות בגלל פרסומות..

פורסם

אתה תספיק הסרט בד"כ נגמר לפני השעה שרשומה

פורסם

מה קורה חברים? יום אחרון לחופש שלי מהעבודה ובא לי ללכת לראות את Avatar ב 3D. האופציה היחידה עבורי היא Imax בקריון (קריית ביאליק).

ע"פ הפרטים באתר ההקרנה מתחילה ב 18:30 ואורך הסרט הוא 166 דקות. כך שאם באמת יתחילו להקרין ב 18:30 ולא יהיו הפסקות באמצע, הסרט יגמר בשעה 21:16 . השאלה היא מתי באמת אני הולך לצאת מהאולם? . האוטובוס האחרון שלי יוצא מתחנה סמוכה בשעה 21:59,שעה משוערת, מה שאומר 5 דק' לכאן או לכאן. ייקח לי בערך 7 דק' להגיע לתחנה. יש מצב להספיק את כל המשימה הבלתי אפשרית הזאת?

תודה ויום טוב.[br]פורסם בתאריך: 6.04.2010 בשעה 14:10:19

אפשר לנעול הוקפצתי לעבודה בהתרעה קצרה. :)

היית קצין בגולני?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים