פורסם 2009 בדצמבר 3115 שנים היי פתחתי לא מזמן עסק קטן והייתי שמח אם תתנו חוות דעתכם על הכרטיס שאני עומד להדפיס אני לא מעצב גרפי, עשיתי כמיטס יכולתי בעזרת פאוור פוינט, אז נא התחשבותכם כל פידבק והצעות לעזרה יתקבלו בברכה תודה נתי עוד עיצוב של הלוגו כמובן שעל הכרטיס יופיע גם טלפון ואתר אינטרנט
פורסם 2009 בדצמבר 3115 שנים אני אישית אהבתי יותר את הכרטיס השני(זאת דעתי האישית).הדעה שלי לא מקצועית , אני לא מבין בעיצוב גראפי.ובהצלחה עם העסק.
פורסם 2009 בדצמבר 3115 שנים גם אני אהבתי יותר את הכרטיס השני.נ.ב: כל הכבוד שהצלחת לעשות משהו נורמאלי גם בפאוור פוינט.
פורסם 2009 בדצמבר 3115 שנים לפני שאתה מדפיס כרטיסים, קודם כל לדעתי כדאי לך להיסגר על LOGO אחד.השילישי (שאני מבין שזה גם השני רק בצבע) הוא נחמד יותר.
פורסם 2009 בדצמבר 3115 שנים מחבר חברים תודה רבה על התגובות אגב, לא חיפשתי הבכרח תגובות מקצועיות בקשר ללוגו, גם אני אישית אהבתי יותר את השלישי, נראה לי שאני אלך עליו עוד תגובות\הצעות יתקבלו בברכה תודה נתי
פורסם 2009 בדצמבר 3115 שנים לדעתי השלישי הוא הרבה יותר מקצועי ויפה, לך על זה. והופה, חנות ליבוא מוצרי אודיו. יש מצב שסוף סוף יהיה בארץ יבוא נורמלי לכרטיסי הקול של ASUS (כמו הזונאר אסנס שקיים רק ב-KSP)?
פורסם 2009 בדצמבר 3115 שנים מחבר ^לא מדובר ממש בחנות, הכל מתבצע ברשת או פנים מול פנים, העניין כרגע ממש בחיתולים ובקשר לשאלה, הדגש הוא יותר על כרטיסים שמתאימים יותר להקלטות של כלי נגינה ואולפן עריכה: אם מישהו יכול להדריך אותי באיך בלהיפטר מהקצוות הלבנות בלוגו השלישי אני אודה לו
פורסם 2009 בדצמבר 3115 שנים מחבר תודה, כמובן שיש משהו במה שאתה אומרפתחתי את הנושא כאן כי רציתי גם תגובות כלליות מאנשים והתנועה כאן יותר ערהאישית אני לא מכיר מישהו שמתעסק בעיצוב ולפנות לחברה בשביל כרטיס נראה לי קצת גדול עליי כרגע, אם מישהו מעוניין לעזור (גם בתשלום) יכול לפנות אליי בפרטי
פורסם 2010 בינואר 415 שנים מחבר עדכון: חברים שלום, חבר מהפורם הסכים באדיבותו הרבה לשדרג לי את הכרטיס, ולאחר מספר שינויים קלים הרי לפניכם הגירסה הסופית (נקווה ) שיצאה לדעתי מעולה :
פורסם 2010 בינואר 415 שנים קצת מוגזם ומצועצע לדעתי... אני חושב שעדיף משהו קצת יותר מינימליסטי בתור כרטיס ביקור (ז"א יותר, לא בהכרח לגמרי.)
פורסם 2010 בינואר 415 שנים עדכון: חברים שלום, --- הסכים באדיבותו הרבה לשדרג לי את הכרטיס, ולאחר מספר שינויים קלים הרי לפניכם הגירסה הסופית (נקווה ) שיצאה לדעתי מעולה : חסר לך בשביל התדמית רק לצעוק בחוץ "כבל RCA ב5 שקלים!!! כבל תלת פאזי ב9 שקלים!!! רק היום!!! הכל בשקל וחצי!!! מטר כבל טלויזיה בשקל וחצי!!" וזהו - יצרת לעצמך תדמית של בסטה בשוק. כמה שיותר פשוט, ככה יותר מקצועי.
פורסם 2010 בינואר 415 שנים מסכים עם כולםהחדש נראה מצועצע ביותר ופשוט בטעם רעאם בא לך להתבסס כמשהו רציני תחזור לעיצובים הקודמים
פורסם 2010 בינואר 415 שנים קצת הגזמתם...בשלישי יש כמה שיפורים שיעשו אותו נורמאלילמחוק את הלבן מסביב לאותיות בלוגופונט קצת יותר רחב ב"יבוא אישי..."תשנה תרקע. המסנן של ה"חול" הזה ממש לא תורם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.