עבור לתוכן

זקוק לייעוץ לגבי זכרונות G.Skill DDR3 CL8 -לעומת- OCZ Platinum DDR3 CL7.עדיפות?

Featured Replies

פורסם

אהלן, אנשים ;)

שאלה פשוטה: מה עדיף?

הזכרונות הללו של G SKILL?

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_571_884&products_id=10163

שהבנתי שהם פשוט בעלי קירור טוב יותר [ל-OC] מאשר אלה:

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_571_884&products_id=8909

או שמא הזכרונות של OCZ:

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_571_884&products_id=9427

שהתזמון שלהם קצת נמוך יותר, והתוספת היא איזה 50 שקל?

הבנתי שהתזמונים לא כאלה משנים ב TRIPLE CHANNEL. כמו כן, אני לא חושב שאתכנן [כרגע] OC מסויים לזכרונות [ב-1600 גם לא יודע אם צריך].

חן חן למתחנחן! :D

פורסם

את הOCZ בלי לחשוב פעמיים

פורסם

את הOCZ בלי לחשוב פעמיים

אם כבר כתבת משהו לא נכון אז לפחות תסביר למה אתה חושב ככה.

פורסם

אם כבר כתבת משהו לא נכון אז לפחות תסביר למה אתה חושב ככה.

סליחה אני פשוט לחוץ בזמן,

בכל מקרה, הOCZ מגיעים עם תזמונים נמוכים, CL7, והגוף קירור לא דבר מכריע כלכך פה.

יש להם גם תמיכה בNVIDIA SLI READY (לא שזה משנה כלכך)

אני ממליץ עליהם שוב, והCL7 שווה את ה50 ש"ח

פורסם
  • מחבר

חחח..NIKE ..זה מה שאני אוהב אצלך -...את הנימוס האירופאי שלך :D

אתה מתכווח...אבל בנימוס בריטי שכזה :)

נראה לי שהוכחת את הנקודה שלך.

תודה, אחי!

עדכונים בהמשך!

פורסם

אני אולי מפספס את מה שאתה רוצה להגיד.

מבחן הראשון, ה OCZ ניצחו ניצחון די מוחץ בגלל מחיר ואיכות.

המבחן השני הוא בגלל של שני כרטיסים ולא tri-channel.

מבחן נוסף הוא של ה IE ולא של ה Platinium

מבחן נוסף של גרסת ה 1800 שגם לא tri-channel

ואותו דבר במבחן האחרון.

בנוסף במבחן הראשון רשום יפה כי ככל שהמהירות שעון של הזכרונות גבוהה יותר, וה CL נמוך יותר, כך הם נותנים הצלחה כללי טובה יותר. אבל זה רק בכללי.

רק שישנם הבדלים בין איך כל יצרן מייצר זאת, ולכן יש הבדל גדול ביניהם.

ובחזרה לפותח השרשור:

אני הייתי ממליץ על ה OCZ 1600 CL7.

אפשר למצוא גם למשל פה:

http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=3182

אני קניתי משם, והם גם הורידו את המחירים לאחרונה, אז שווא להרים טלפון.

פורסם

ואותו דבר במבחן האחרון.

בנוסף במבחן הראשון רשום יפה כי ככל שהמהירות שעון של הזכרונות גבוהה יותר, וה CL נמוך יותר, כך הם נותנים הצלחה כללי טובה יותר. אבל זה רק בכללי.

ובחזרה לפותח השרשור:

כנראה שאתה צודק! גם אני הייתי הולך על ה OCZ 8)

פורסם

ואותו דבר במבחן האחרון.

ובחזרה לפותח השרשור:

אפשר למצוא גם למשל פה:

http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=3182

אני קניתי משם, והם גם הורידו את המחירים לאחרונה, אז שווא להרים טלפון.

על מה אתה מדבר? ה-OCZ לא "ניצחו ניצחון מוחץ", כל הזיכרונות הציגו ביצועים דומים. לגבי שאר המבחנים, למי אכפת איזה זיכרון יש שם? הנקודה הייתה שאם תוריד מעט תזמונים, תעלה מעט תזמונים, תוריד מעט מהירות, תעלה מעט מהירות = כך או כך, אתה לא תרגיש שום הבדל. הפרש של 1-2FPS במשחקים שעשויים להיות מקריים לחלוטין. בתוכנות היחידות שרואים הפרש מעט גדול יותר הן תוכנות סינתטיות שלא אומרות שום דבר לגבי הביצועים בעולם האמיתי.

DDR3 6GB 1600Mhz הכי זול יעשה את העבודה בידיוק כמו קיט שעולה 50 או 100 שקלים יותר.

אפילו אפשר לקנות 3 מודולים של 2GB ועדיין הביצועים יהיו דומים מאוד עד כדי כך שלא יורגש שום הבדל.

פורסם

למרות שיש לי OCZ עם קירור יפה ומרשים (שמן הסתם מייקר את הDDR2 שלי) - אני מסכים עם נייק.

כמו שאומרים Nike Just Do it.

אם יש כסף מיותר - תמיד אפשר להשקיע במותרות שלא מועילה בהרבה (כמוני)

פורסם

בין E8400 ל-E8500 יש הבדל ביצועים שניתן להגדיר אותו כ"מותרות שלא מועילה הרבה".

הבדלים של תזמונים ופירמות זה לא "מותרות שלא מועילה הרבה", זו מותרות שלא מועילה בכלל.

פורסם

על מה אתה מדבר? ה-OCZ לא "ניצחו ניצחון מוחץ", כל הזיכרונות הציגו ביצועים דומים. לגבי שאר המבחנים, למי אכפת איזה זיכרון יש שם? הנקודה הייתה שאם תוריד מעט תזמונים, תעלה מעט תזמונים, תוריד מעט מהירות, תעלה מעט מהירות = כך או כך, אתה לא תרגיש שום הבדל. הפרש של 1-2FPS במשחקים שעשויים להיות מקריים לחלוטין. בתוכנות היחידות שרואים הפרש מעט גדול יותר הן תוכנות סינתטיות שלא אומרות שום דבר לגבי הביצועים בעולם האמיתי.

DDR3 6GB 1600Mhz הכי זול יעשה את העבודה בידיוק כמו קיט שעולה 50 או 100 שקלים יותר.

אפילו אפשר לקנות 3 מודולים של 2GB ועדיין הביצועים יהיו דומים מאוד עד כדי כך שלא יורגש שום הבדל.

שים לב ש Kolshamen אמר כי ה OCZ טובים יותר.

לפי המבחנים, ולא משנה איך תגיד כמה הביצועים דומים, ה OCZים ברובם "לקחו את הניצחון". גם אם מדובר לדבריך ב 1-2 FPS.

אתה ישר קפצת כמו תרנגולת שבורחת מהקצב, כי הוא טועה. ישר. בלי לתת את ההסבר שנתת עכשיו שההבדל לא יורגש.

אז בנקודה מסויימת אתה צודק, וההבדל הוא לא משמעותי לרוב הכמעט מוחלט של המשתמשים.

ובנקודה אחרת אתה טועה. וכמו שאתה דורש מאנשים אחרים, אז גם אתה צריך להרחיב כשאתה טוען משהו.

אני אישית ממליץ על ה OCZ בגלל התזמון הנמוך יותר, צריכה נמוכה יותר של חשמל, איכות ואחריות של היבואן.

פורסם

Kolshamen יכול להגיד הרבה דברים. שים לב ש-digitalseeker הסכים איתי, אז? זה לא אומר כלום.

נאמר שה-OCZ עדיפים, אני טענתי שהם לא. אז אני לא טועה, אל תפיל עליי את הטעויות שלך ותקרא לי תרנגולת, אתה זה שכתב שטויות. אני צריך להגיד שהם לא עדיפים ב-1-2FPS? זה דבר ברור מאליו. זה משהו שצריך לציין כי מספיק רק להכנס לקישורים שהבאתי ולראות את זה בעיניים.

שוב. "לא משמעותי"? ההבדל בין E8400 ל-E8500 אינו משמעותי, ההבדל בתזמונים הוא מאוד לא משמעותי, הוא בכלל אינו מורגש ואפשר אפילו לומר "לא קיים" מרוב שהוא אינו מורגש. לתזמון נמוך יותר יש השפעה שלא מורגשת בכלל וספק אם היא קיימת בגלל מרווח טעות של בנצ'מארקים. מתח נמוך יותר אפשר למצוא גם בזיכרונות זולים יותר וכנ"ל לגבי "איכות ואחריות של יבואן".

ובכלל, אני לא מתווכח על OCZ ועל תזמון ספציפי ועל מותג אחר כלשהו, אני מתווכח על האם התזמונים ותוספת קלה במהירות שווים תוספת של כסף (נניח מ-25 שקלים ומעלה.)

פורסם

Kolshamen יכול להגיד הרבה דברים. שים לב ש-digitalseeker הסכים איתי, אז? זה לא אומר כלום.

נאמר שה-OCZ עדיפים, אני טענתי שהם לא. אז אני לא טועה, אל תפיל עליי את הטעויות שלך ותקרא לי תרנגולת, אתה זה שכתב שטויות. אני צריך להגיד שהם לא עדיפים ב-1-2FPS? זה דבר ברור מאליו. זה משהו שצריך לציין כי מספיק רק להכנס לקישורים שהבאתי ולראות את זה בעיניים.

שוב. "לא משמעותי"? ההבדל בין E8400 ל-E8500 אינו משמעותי, ההבדל בתזמונים הוא מאוד לא משמעותי, הוא בכלל אינו מורגש ואפשר אפילו לומר "לא קיים" מרוב שהוא אינו מורגש. לתזמון נמוך יותר יש השפעה שלא מורגשת בכלל וספק אם היא קיימת בגלל מרווח טעות של בנצ'מארקים. מתח נמוך יותר אפשר למצוא גם בזיכרונות זולים יותר וכנ"ל לגבי "איכות ואחריות של יבואן".

ובכלל, אני לא מתווכח על OCZ ועל תזמון ספציפי ועל מותג אחר כלשהו, אני מתווכח על האם התזמונים ותוספת קלה במהירות שווים תוספת של כסף (נניח מ-25 שקלים ומעלה.)

מצטער שאני קצת מתפרץ פה לדיון אבל מי מבין הזכרונות יהיה עדיף לOC?

פורסם

אתם סתם מתווכחים, זה שאלה של עדיפות ושימוש.

לאדם הרגיל שפשוט רוצה לשחק או לעשות דברים דומים כול זכרון רגיל יעשה את העבודה.

אני ממליץ לקחת את הOCZ בגלל שהם מציעים יותר אפשרויות לOC בידיוק כמו ההשוואה שעשו פה למעלה בין E8400 לE8500 ההבדל היחידי שבE8500 תוכל לדחוף יותר את הOC בגלל המכפלה היותר גבוהה.

בגלל שזה כמעט באותו מחיר ואתה לא יכול לדעת מה צופן העתיד [לך תדע אולי תרצה לעשות OC אחר כך] OCZ מתאים פה יותר מבחינת OC גם בגלל סוג זכרון ותזמונים הדוקים.

דרך אגב ההבדל בין E8400 לE8500 הוא משמעותי כפולה אחת יותר = 333~400 MHZ יותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים