פורסם 2009 במרץ 2016 שנים המחשב לא נידלק הוא מחובר לחשמל וניסתי הכול הוצאתי את הכבל של החשמל וחיברתי ניסתי לחבר למקום אחר וכלום כאלו הוא לא מחובר לחשמל יכול להיות שזה הספק כוח
פורסם 2009 במרץ 2016 שנים כשאתה מדליק את המחשב אתה שומע רעש של מאווררים או אולי צפצוף שאמור להיות?...איזה מחשב יש לך? עם זה P4 ומעלה אז כשהוא מחובר לרשת חשמל אז ברוב המקרים על לוח אם יש LED שנדלק.בסופו של דבר אם אין רעש שום דבר לא מתחיל לזוז והכל נראה מת תנסה שקע אחר...ותסתכל יכול להיות שעל הספק יש כפתור הדלקה וכיבוי... אולי בטעות זה נלחץ...תעדכן בחדשות שנוכל למצוא את הבעיה כי על סמך מה שאמרת עד עכשיו אי אפשר להסיק מסקנות
פורסם 2009 במרץ 2016 שנים מחבר המחשב שלי הוא P4 והלוח אם gigbyte GA-8VM800PMD-775-RH ואין על נורה אדומה וגם אין שום ציפצום או קולות מהמחשב הוא נראה מת וניסתי לחבר לשקע אחר וכלום
פורסם 2009 במרץ 2016 שנים אוקיי...הסתכלתי עכשיו על לוח כמו שלך ויש לך שם LED שאמור להידלק כשיש POWER למחשב. שאלה נוספת תנסה להחליף את הכבל שמחבר בין הפסק לשקע... נדיר אבל קרה לי שהלכו המגעים... מאוד סביר להניח שהבעיה היא או בלוח אם או בספק... ואני מצרף תמונה איפה אמור להיות ה LED
פורסם 2009 במרץ 2116 שנים מחבר תודה רבה על התגובה והעזרה אבל הLED לא נידלק אני ינסה להחליף כבל ואם זה לא יעזור אז ספק כי יש לי כאן אחדמחשב עם מעבד ותגיד יש לי חבר שיש לו מחשב עם מעבד PD והוא קנה חדש והא הביא לי את החלקים של הישן אז אני יכול לקחת את המעבד שלו? כי ראתי שהלוח שלי תומך בו,המעבד הזה יותר טוב ממה שיש לי?
פורסם 2009 במרץ 2116 שנים אתה יכול לקחת את המעבד בתנאי שהBIOS שלך מעודכן... תראה http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2333#anchor_osיש לך את הרשימה של המעבדים שהוא תומך בה... OK זה תומך FX זה איזה עידכון BIOS צריך לעשות.. וNA לא תומך....בPD הוא כן תומך בחלק גדול אבל יש מצב שתצטרך לעשות עידכון ביוס.אבל אם הבעיה היא לא בספק.... אז כנראה היא בלוח אם אז כדאי שתנסה גם את לוח של חבר שלך.איזה מעבד יש לו ואיזה לך?? תלוי במהירות השעון ובאמינות... היו כאלו שיותר טובים וכאלו שפחות...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.