פורסם 2009 במרץ 316 שנים אז ככה נתחיל התקנתי xp pro הכל עבר יפה רק מה שקרה זה ככה קיבלתי דיסק עם דרייביירם התקנתי נסיתי להפעיל הייתה שגיעה מסתבר שנתנו לי דרייברים של ויסטה הסרתי אותם ניסיתי להתקין של xp נתקע באמצע אחר כך מה שקרה המחשב סירב לעלות הוא מגיע על הקטע של העליה שהמערכת נטענת ומשם לא קורה כולם ניסיתי להתקין מחדש זה רושם לי אחרי הדרייברים של הf2 והf6 שווינדוס עולה וכלום לא קורה ניסיתי כמה דיסקים הוא לא נותן לי שום שגיעה או מסך כחול בנוסך גם עם התוכנה קומנודור שעולה מידסק בוט עצמאי וגם מחבש לא עולה מגיע לטוען מערכת ולא קורה כלום ניסיתי עוד כמה תוכנות בסגנון כלום המחשב לא מוכן לעלות בתודה אלירן מחשב חדש בן יום אחד נקנה יום שישי באיבורי
פורסם 2009 במרץ 316 שנים אייבורי... למה זה לא מפתיע...בכל מקרה - גם לאתר MSI תוריד הדרייברים הרלוונטיים למחשב שלךלגבי דרייברים לSTORAGE אם אינם בנמצא - או שאינך מסתדר איתם - תשנה את האמולציה בביוס ל-IDEהצטייד בדיסק התקנה של XP עם קוד ולידיבדוק זכרונות MEMTEST ואת מצב הדיסקהתקן מערכת הפעלה ולאחר מכן תתקין הדרייבריםבהצלחה,גבריאל
פורסם 2009 במרץ 316 שנים מחבר ניסיתי אין שום אפשרות לעשות כלום המערכת לא עולה וגם אין אפשרות לפרמט או להתקין מחדש זה עשיתי בביוס כאילו ide הבעיה שאין שום אפשרות לעשות כלום הxp תקוע בעליה נטען הרבה זמן לא עולה דריברים יש לי והכל כבר הורדתי אבל אין לי שום אפשרות לגשת לשום מקום לא לפרמט וגם לא להתקין ובנוסף גם המערכת לא עולה ממש מוזר מחשב חדש
פורסם 2009 במרץ 316 שנים זיכרון בדקת?בכל מקרה המלצה חמה - אם אתה יכול להחזיר את המחשב ולקבל כספך בחזרה - לך על זהאני משתמש באייבורי רק בעיתות משבר (ציוד היקפי, מדיות וכו') - לעולם לא הייתי קונה מהם מחשב...כל טוב,גבריאל
פורסם 2009 במרץ 316 שנים במקרה שלך הייתי מוציא את ההרדיסק ומנסה לפרמט אותו על מחשב אחר אם אחרי הפירמוט עדין יש לך בעיה זה אומר שיש לך פאק בחומרה וזה לא מפתיע קנית באייבורי מניסיון עבדתי שם ואסור לקנות שם כלום חוץ מציוד הקפי בהצלחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.