פורסם 2009 בינואר 2416 שנים כל האייקונים מסומנים בכחול משום מה ואין אפשרות לבטל את זה , מה עושים ? :s05:
פורסם 2009 בינואר 2416 שנים שאלת תם, ניסית F5 ואם לא עוזר אז ריסטרט?תנסה אולי גם להחליף theme בהגדרות התצוגה, ואז חזרה
פורסם 2009 בינואר 2416 שנים מחבר שאלת תם, ניסית F5 ואם לא עוזר אז ריסטרט?תנסה אולי גם להחליף theme בהגדרות התצוגה, ואז חזרהעשיתי F5 ושתי ריסטרטים וגם החלפתי THEME וגם תמונה של שולחן עבודה החלפתי הדבר קרה כאשר ניסיתי לגרור תמונה ממסמך WORD אל שולחן העבודה ואז קפץ לי חלון שאמר משהו לא זוכר לחצתי אוקי ומאז הכל מסומן כחול
פורסם 2009 בינואר 2416 שנים לפי דעתי אחד מהאפקטים של וינדוס בוטל. נסה לחפש את האפשרות המתאימה בקליק ימני על המחשב שלי>מאפיינים>מתקדם>הגדות תחת "ביצועים". ככל הנראה אחד מה V השתנה מסיבה כלשהי.
פורסם 2009 בינואר 2416 שנים יכול להיות (במקרה) שזה פשוט הרקע שנבחר לאייקונים? אתה יכול לשנות אותו ע"י מקש ימיני על שולחן העבודה > מאפיינים > לשונית 'שולחן עבודה' ושם תוכל לשנות צבע
פורסם 2009 בינואר 2416 שנים מחבר יכול להיות (במקרה) שזה פשוט הרקע שנבחר לאייקונים? אתה יכול לשנות אותו ע"י מקש ימיני על שולחן העבודה > מאפיינים > לשונית 'שולחן עבודה' ושם תוכל לשנות צבע שיניתי לאפור וזה הפך לאפור וכן הלאה מה אני צריך לשנות ? יש לך תוכנה מותקנת בסגנון של: WindowBlinds למען האמת המחשב הזה היה של אחי הקטן ואין לי מושג מה הוא התקין עליו עשיתי חיפוש לWindowBlinds הוא לא מותקן אצלי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.