פורסם 2008 בדצמבר 1316 שנים שמעו עשיתי פירמוט קיצר הכל טוב התקנתי את כל הדריברים תוכנות משחקים וסימייתיעכשיו עשיתי את הפירמוט בחדר שלי והמחשב של אח שלי אז באתי להחזיר לו את המחשב וזהוא מאז הוא לא נדלקוכשעשיתי את הפירמוט הוא עשה הרבה ריסטרטים במהלך ההתקנות (לא סתם ככה ריסטרט כאילו שהוא מבקש ממני לעשות)אז תעזרו לי דחוף מה הבעייה כי אם אבא שלי יגלה אני מת
פורסם 2008 בדצמבר 1316 שנים דחוף ביותר תעדכן את הכותרת של הדיון.מה הכוונה בלא נדלק? האם יש צליל של POST/מאווררירם מסתובבים/חיברת הכל?
פורסם 2008 בדצמבר 1316 שנים א. דאבל פוסטינג אסור.ב. שנה כותרת לאינפורמטיבית אחרת הת'רד ינעל, דחוף יש רק במד"א.http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=350509.0
פורסם 2008 בדצמבר 1316 שנים מחבר אני לא יודע אם היה אמור להיות צליל של הביפ בהתחלה כי אני לא משתמש במחשבאבל איןואין לי מושג מה קרה הכל עבד טוב אני בא להחזיר לו תמחשב לא נדלק
פורסם 2008 בדצמבר 1316 שנים מחבר לא ראיתי איזה דרוורים צינתה אבל התקנתי הכל לוח אם כרטיס מסךוהמחשב בכלל לא פתחתי אותו
פורסם 2008 בדצמבר 1316 שנים מאווררים מסתובבים במארז/ספק כח?מנורות דולקות על הלוח אם/פאנל קדמי של המארז?כל הכבלים מחוברים?
פורסם 2008 בדצמבר 1316 שנים תבדוק שכל החומרה יושבת טוב אחרי זה תחליף תכבל של הספק כוח אם לא יעזור תפרק את הספק תעביר אותולמחשב אחר ותבדוק אם נדלק 2 תבדוק את הכפתור הדלקה תעקוב אחרי החוטים תראה שמשהו לא זז מהמקום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.