עבור לתוכן

מה נסגר על בב"ל???

Featured Replies

פורסם

שלום..

זה כבר מוגזם מדי זה חוזר כל חודש יש לי חבילה של 5MB אצל בב"ל ואני מרגיש שאני גולש על חצי מגה , איטיות מטורפת לוקח שעה עד לפתיחה של אתרים . ולפעמים מליון רענונים עד שזה נפתח . זה קורה לעוד אנשים ???

• תגובות 47
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה לכולם ככה, לי יש 1.5M וזה עובד פחות טוב מ 56K הישן :kopfpatsch: לחברים שלי יש חבילת GAMER שהם משלמים עליה הרבה כסף וגם להם אותם בעיות וגם במשחקים הפינגים לא משהו.

פורסם

יש לי חיבור של 10 מגה (הוט+בזק בינלאומי) והפינג שלי גבוה פי שלושה היום והאינטרנט עובד על 4-5 MB

פורסם

אני על 2.5 ובחיים לא הייתה לי בעיה.

פורסם

וואלה גם אני מרגיש בזבל!!! איכסססססססס

זוחל לי רצח

פורסם

אולי הם עברו לשיטה של לדפוק את מי שמשלם פחות :)

פורסם

אני רק צריך להגיד שאני עם נטוויז'ן בספקית, והאינטרנט שלי לא עשה לי בעיות כבר שנים :)

פורסם

אני רק צריך להגיד שאני עם נטוויז'ן בספקית, והאינטרנט שלי לא עשה לי בעיות כבר שנים :)

זה בגלל שכל מה שאתה עושה באינטרנט זה רק לבדוק מייל ולגלוש 3 פעמים ביום ולא בשעות העומס

פורסם

אני עובר את ה 100GB בחודש בבזק ועוד פעם...בחיים לא הייתה לי בעיה אני מאיזור הקריות.

פורסם
  • מחבר

יש הרבה אנשים בזמן האחרון שסובלים מזה , על מה אנחנו משלמים בכלל??? כדי שיגידו לנו שיש עומס ??? אנחנו משלמים כדי שהם ישפרו את התשתיות שלהם ולא כדי שיגידו שיש עומס .. וכשאני עוד מתקשר לתמיכה אין להם תשובה !!! .. סך הכל בדיקת מהירות ..

פורסם

הם בקושי מכסים את מחיר התשתיות הנוכחי שלהם, אז אתה רוצה שהם ישפרו אותו ? שלם פי 4 כל חודש ואז אולי (ותחשוב כמה אנשים "מצליחים" להוריד אותם במחיר)...

פורסם

זה בגלל שכל מה שאתה עושה באינטרנט זה רק לבדוק מייל ולגלוש 3 פעמים ביום ולא בשעות העומס

לא זה לא, האינטרנט של נטוויז'ן עובד יותר טוב במשחקים לפי מה שידוע לי וכניראה שאני עובר אליהם. שיהיה לכם ברור ברגע שכולם יעברו לנטוויז'ן האינטרנט שם יהיה חרא ובבזק יהיה טוב. אין לזה סוף...

פורסם

אני משלם המון כסף על 10 מגה ולא מקבל את המהירות

פורסם

הוט + בב"ל, אתמול זחל, היום החלפתי לMPLS, טס כמו טיל בליסיטי (5Mb/512Kb)

[אגב עברתי מנטוויז'ן לבב"ל אתמול]

פורסם
  • מחבר

זאת באמת בעיה פה , עברנו מנטויז'ין לבב"ל בגלל שאמרו שהם חוסמים פורטים , ועכשיו בב"ל זוחל מה אפשר לעשות ( כלום )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים