פורסם 2008 באוקטובר 216 שנים שלום..זה כבר מוגזם מדי זה חוזר כל חודש יש לי חבילה של 5MB אצל בב"ל ואני מרגיש שאני גולש על חצי מגה , איטיות מטורפת לוקח שעה עד לפתיחה של אתרים . ולפעמים מליון רענונים עד שזה נפתח . זה קורה לעוד אנשים ???
פורסם 2008 באוקטובר 216 שנים זה לכולם ככה, לי יש 1.5M וזה עובד פחות טוב מ 56K הישן לחברים שלי יש חבילת GAMER שהם משלמים עליה הרבה כסף וגם להם אותם בעיות וגם במשחקים הפינגים לא משהו.
פורסם 2008 באוקטובר 216 שנים יש לי חיבור של 10 מגה (הוט+בזק בינלאומי) והפינג שלי גבוה פי שלושה היום והאינטרנט עובד על 4-5 MB
פורסם 2008 באוקטובר 316 שנים אני רק צריך להגיד שאני עם נטוויז'ן בספקית, והאינטרנט שלי לא עשה לי בעיות כבר שנים
פורסם 2008 באוקטובר 316 שנים אני רק צריך להגיד שאני עם נטוויז'ן בספקית, והאינטרנט שלי לא עשה לי בעיות כבר שנים זה בגלל שכל מה שאתה עושה באינטרנט זה רק לבדוק מייל ולגלוש 3 פעמים ביום ולא בשעות העומס
פורסם 2008 באוקטובר 316 שנים אני עובר את ה 100GB בחודש בבזק ועוד פעם...בחיים לא הייתה לי בעיה אני מאיזור הקריות.
פורסם 2008 באוקטובר 316 שנים מחבר יש הרבה אנשים בזמן האחרון שסובלים מזה , על מה אנחנו משלמים בכלל??? כדי שיגידו לנו שיש עומס ??? אנחנו משלמים כדי שהם ישפרו את התשתיות שלהם ולא כדי שיגידו שיש עומס .. וכשאני עוד מתקשר לתמיכה אין להם תשובה !!! .. סך הכל בדיקת מהירות ..
פורסם 2008 באוקטובר 316 שנים הם בקושי מכסים את מחיר התשתיות הנוכחי שלהם, אז אתה רוצה שהם ישפרו אותו ? שלם פי 4 כל חודש ואז אולי (ותחשוב כמה אנשים "מצליחים" להוריד אותם במחיר)...
פורסם 2008 באוקטובר 316 שנים זה בגלל שכל מה שאתה עושה באינטרנט זה רק לבדוק מייל ולגלוש 3 פעמים ביום ולא בשעות העומסלא זה לא, האינטרנט של נטוויז'ן עובד יותר טוב במשחקים לפי מה שידוע לי וכניראה שאני עובר אליהם. שיהיה לכם ברור ברגע שכולם יעברו לנטוויז'ן האינטרנט שם יהיה חרא ובבזק יהיה טוב. אין לזה סוף...
פורסם 2008 באוקטובר 316 שנים הוט + בב"ל, אתמול זחל, היום החלפתי לMPLS, טס כמו טיל בליסיטי (5Mb/512Kb)[אגב עברתי מנטוויז'ן לבב"ל אתמול]
פורסם 2008 באוקטובר 316 שנים מחבר זאת באמת בעיה פה , עברנו מנטויז'ין לבב"ל בגלל שאמרו שהם חוסמים פורטים , ועכשיו בב"ל זוחל מה אפשר לעשות ( כלום )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.