עבור לתוכן

בעיה עם וירוס שהמחשב לא רואה בכלל!

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

היום צצה לי בעיה רצינית מאוד במחשב. נראה שהשתחלט על המחשב איזשהו וירוס שמדמה את עצמו כאילו הוא חלק ממערכת ההפעלה.

כל כמה שניות צצה בשורת התחל הודעה- you have a security problem

ואז כל כמה דקות נפתח דף מוזר שאומר שהווינדווס ממליץ להתקין איזה אנטיוירוס 2009 או משהו בשם PCSOD

זה מחרפן את המחשב... מפעיל את המדפסת סתם

אני לא יודעת מה לעשות, אף אנטיוירוס לא מזהה אותו וגם לא תוכנות ריגול

עזרו לי בבקשה דחוף

פורסם
  • מחבר

נפתרה הבעיה שבה היה מופיע כל הזמן חלון שמציע אנטיוירוס... אבל עדיין המסך נכבה לשתי שניות בכל פעם שמערכת ההפעלה עולה...

וגם המדפסות שלי כל כמה דקות עושות קולות כאילו הן מתכוננות להדפסה...

עזרה בבקשה :]

פורסם

הנושאים אוחדו, תשתדלו שלא לפתוח מס' תארדים כשמדובר על אותה בעיה או התקדמות\עדכון בנוגע לבעיה קודמת.

בקשר לכיבוי המסך שהמערכת הפעלה עולה, זה ככול הנראה דרייבר של כרטיס מסך או תוכנה לשליטה על כרטיס מסך (כדוגמאת קונטרול סנטר של היצרן, ATI TOOLS\RIVA TUNER או תוכנות כיוון תצוגה כמו ULTRAMON וכו').

אם הבעיה נגרמת מתוכנה צד שלישי, אפשר לעלות על זה ע"י ניטרול מ-MSCONFIG והפעלה מחדש.

במידה ומדובר בדרייבר, להסיר לחלוטין ולהתקין את ה-DISPLAY DRIVER ONLY העדכני ביותר (ללא הקונטרול סנטר).

במידה ומדובר בתוכנת שליטה\כיוון תצוגה אחרת, לעדכן לגרסא החדשה ביותר.

עריכה:

חוץ מזה, אני ממליץ לרשום את מפרט המחשב בפרופיל בשביל שיוכלו לעזור לך טוב יותר בלי לשאול בכל תארד איזה חומרה יש לך.

פורסם
  • מחבר

היי בקשר למסך לא ממש הבנתי מה לעשות... אבל מה שיותר חשוב זה הקטע עם המדפסות שלא עוזב.

כל כמה דקות יש צליל כאילו אני מחברת איזה usb חיצוני למחשב ואז שתי המדפסות עושות קולות כאילו הן עומדות להדפיס. ככה זה כל כמה דקות.

אני לא יודעת ממה זה נגרם ואיך לנטרל את זה

עזרה?

פורסם

נשמע כמו תולעת מעצבנת שהייתה לי..רק שהיא הפעילה את כונן הדיסקטים כל כמה דקות ולא את המדפסת..

אז, שווה לנסות לראות אם זה אותה סוג של תולעת:

http://www.upfree.net/3525173

*מולמץ להפעיל את הכלי במצב בטוח.

*ליתר ביטחון תעשי נקודת שחזור..

בהצלחה =]

פורסם
  • מחבר

היי הורדתי את מה שאמרת אבל זה לא עזר. יש עוד רעיונות איפה למצוא את התולעת הזו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים