עבור לתוכן

Google Chrome יצא!

Featured Replies

• תגובות 213
  • צפיות 22.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

קודם כל למה לא לתת קישור ישר לתוכנה?

ולמה לרשום כותרת שלא מבינים ממנה כלום? למה לא לרשום כמו בנאדם במה מדובר..

פורסם

Google Chrome for Linux is in development and a team of engineers is working hard to bring it to you as soon as possible.

:-[ :'(

פורסם

לא הספקתי לקרוא על זה בכלל חוץ מזה שזה יצא..

זה באמת שווה משהו?

פורסם

אני נהנה מכל רגע ! :)

אני יעלה תמונות בקרוב.

פורסם

השאלה במה גלשת קודם..

אם עברת מ-IE7 זו כנראה לא חוכמה גדולה

פורסם
  • מחבר

הכותרת נערכה.

בקשר לקישור, אין ממש קישור ישיר, אז הבאתי את מה שיש. ממליץ מאוד להוריד, כי לגוגל יש מנהג מגונה להסיר תוכנות זמן קצר אחרי שיחרורן.

ביקורת ראשונית שלי:

*אני לא אוהב כשמסתירים ממני מידע, לכן ההתקנה הייתה טיפה הזויה: במשך כל ההתקנה היה רק פס כחול שרץ מצד לצד, בלי מהירות הורדה, ואפילו בלי אפשרות לבחור תיקיית התקנה. אני מבין שהקונספט הוא להסתיר כמה שיותר מידע טכני מעיני המשתמשים - קונספט לא חביב עלי במיוחד.

*בדפדפן עצמו אין פס התקדמות טעינה, כנ"ל.

*אין אפשרות להגדיר בדפדפן את כמות ה-cache, כנ"ל.

*לא מאפשר חציצה בין המועדפים בסרגל הכלים.

*מנגנון התגובות באתר מזייף (בגלל העברית).

*לא תומך במסנן הפרסומות שאני משתמש בו.

הקטע היחיד שאהבתי בינתיים הוא העיצוב. בכל השאר אני מעדיף בינתיים את FF. אבל זה בטא, לכן זה כמובן פתוח לשינויים.

פורסם

איפה כפתור דף הבית??

פורסם

נראה כאילו הם מנסים לעשות אותו פשוט מידי.

פורסם

כנראה לא התקנתם במחשב שלכם מוצרים קודמים של גוגל (google talk, google desktop וכו') פשטות / מינימליסטיות / חוסר אופציות הם מאבני הדרך שלהם.

פורסם

בנתיים אני לא מתרשם ממנו במיוחד. :-\

בתור אוהד גוגל מושבע זה די מאכזב, אני בעד מינימליזם אבל כרגע אני לא רואה שום פיצ'ר מיוחד שמצדיק את הפיתוח הזה,

רק המון חוסר באלמנטים בסיסיים של דפדפן, ברור לי שזאת גרסת בטא (מצד שני, מה אצל גוגל לא בטא? :P) , אבל זה פשוט אנמי וbarebone להחריד ..

מה שכן הוא מהיר, טעינת הדפים ממש מהירה, אפילו יחסית לאופרה.

פורסם
  • מחבר

מינימליסטיות זה טוב, חוסר אספקת מידע ובחירה בסיסית למשתמש זה רע.

*אהמ* פלופ *אהמ*

אבל ניתן לו סיכוי :)

פורסם

איך לכל הרוחות מוציאים דפדפן Webkit שאין לו גרסת מק? אני חושב שזה הפעם הראשונה אי פעם שזה קורה חוץ מדפדפנים מיוחדים כמו הדפדפן של סימביאן סדרה 60.

פורסם

מסכים במאה אחוז!

לגבי גוגל,אני די אוהב אותם. אני אוהב את המינימלסטיות והפשטות,את היכולת לתת לנו הרבה אבל במעט,בלי להעמיס בעיצוב ובלחצנים מיותרים.

אם הדפדפן ימשיך את הקו - אבל בלי הגזמות,לדעתי הוא יכול להיות מתחרה אמיתי ל-FF..אבל יש פה יותר מדי "אם"

פורסם

אני אישאר לדעתי עם האקספלורר הישן והטוב.

גוגל בשבילי זה מנוע חיפוש לא יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים