עבור לתוכן

בעיה עם תוכנת פלאש, דו"ח שגיאות של ווינדוס

Featured Replies

פורסם

שלום :)

התקנתי את פלאש cs3

וגם את פלאש 8

ואת mx

(את חלקם התקנתי דרך קבצי התקנה שונים בהזדמנויות שונות, כך שלא מדובר בקובץ פגום..או גירסא עם באג)

בכל אופן.. בכולם אותה בעיה מופיעה, הפלאש יוצא לי מהתוכנה אחרי זמן קצר, אני לדוגמא פותח מסמך פלאש חדש, מצייר קצת עם המברשת ואז הוא מקפיץ את הודעת דו"ח השגיאה והתוכנה לא מגיבה..

זה נורא מעצבן- אין התראה או משהו ואי אפשר לעבוד על הפלאש כי הבעיה הזו מופיעה אחרי זמן קצר מאוד מפתיחת התוכנה.. :\

קצת קשה לי לשייך את הבעיה לראקציה עם תוכנה אחרת או פעולה מסויימת שאני עושה וגורמת לבעיה.

התקנתי גם את גירסאת הTrial של אדובי, ועדיין אין שינוי...

אני לדוגמא פותח את החלון של המסנג'ר של ווינדוס (live messenger), בזמן שאני משתמש בפלאש ..

כשאני חוזר לחלון של הפלאש הוא מקפיץ לי את הדו"ח שגיאות.. :\

לא צריך לייחס את זה דווקא למסנג'ר כי גם בgoogletalk או skype או bsplayer המצב דומה, אלה סתם דוגמאות שניסיתי לבדוק..

מצורפות תמונות של השגיאה ושל פלט שגיאות בווינדוס system information‬ דרך windows error reporting

אני מאוד מקווה שזה יעזור למישהי/ו פה לקבל תמונה יותר ברורה מה הבעיה אצלי...

השורות המסומנות (ורודות או צהובות) הן אלו שנוגעות לפלאש - (תוכלו לשים לב שמדובר בכמה גירסאות שונות של התוכנה)

השורות הורודות הן מתאריכים יותר רלונטים וקרובים להיום.

אני אשמח מאוד לעזרה, זה ממש ממש ממש מתסכל.. :kopfpatsch:

תודה רבה :xyxthumbs:

[attachment deleted by admin]

פורסם

יש לך tablet?

אם כן תנסה להסיר את הדרייבר שלו ולבדוק.

פורסם
  • מחבר

טוב, קודם כל תודה... על פניו נראה שזה באמת זה... אבל השאלה היא איך אני יכול לפתור את ההתנגשות הזו בין הלוח גרפי לפלאש..?

בפוטושופ אין לי בעיה כזו כשאני משתמש בלוח גרפי.. :\

יש הצעות?

עריכה:

יש לי tablet של acecad

Flair II GT-504

דרייבר גירסא U3.40

עריכה 2:

הוצאתי את הדרייבר והפלאש עובד בסדר עם העכבר, התקנתי שוב את הדרייבר ושוב הייתה בעיה... אז זו בוודאות הבעיה... (ד"א איך הגעת לזה? בגלל הwintab32?)

עכשיו איך אני יכול להשתמש בעט הגרפי בפלאש? לא מצאתי עדכון רשמי של החברה לדרייבר מעבר לגירסא שיש לי..

פורסם

wintab32.dll זה דרייבר ג'נרי לטאבלט.

לא ממש מובן מה מקור ההתנגשות אבל אני מניח שחיפוש בגוגל יכול להביא טיפה מידע.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי ורק ראיתי עוד איזה הודעה או שניים של א/נשים בנושא...

לא מצאתי פתרון...

הבעיה היא שהם לא מעדכנים את הדרייברים גם..

בכל אופן אני אשמח לאינפוט שלך בעניין...

תודה רבה בכל מקרה ;)

פורסם
  • מחבר

טוב אז ככה, מצאתי הודעה של מישהו באותו עניין...

http://media-philes.com/Forums/viewtopic.php?t=642

ובקצרה, מה שהוא אומר זה שהוא שינה את השם של הקובץ wintab32.dll ושזה עזר חלקית- האפשרות של רגישות ללחץ נעלמה אבל אפשר להשתמש בעט.

לא ניסיתי כי אני לא ממש מבין איך עושים את זה- לאיזה שם? לא צריך להפנות אל השם החדש בקובץ inf? והקובץ wintab32.dll נמצא בתוך קובץ cab

זה משנה משהו? מה בדיוק לעשות, לחלץ ואז לשנות ואז שוב להחזיר אותו לcab?

אני מצרף את הקובץ inf של הדרייבר..

בגלל שאי אפשר לשלוח קבצי inf בפורום שיניתי אותו לtxt

מקווה שזה יעזור..

תודה.... שוב

עריכה:

הבנתי שהקובץ wintab32.dll נמצא בתיקייה system32.. והCAB הזה הוא סתם של ההתקנה..

הפתרון הזמני שהגעתי אליו הוא שלפני שאני משתמש בפלאש אני סוגר את היישום wintab32.dll ואז הפלאש עובד, עם העט אבל בלי רגישות ללחץ על העט.

הבעיה עם הפתרון הזה היא שבפוטושופ לא הייתה בעיה וכשאני מנטרל ככה את הwintab אז אין רגישות ללחץ בעט גם בפוטושופ ואני לא יודע איך להפעיל בחזרה את הקובץ הזה (wintab32.dll)

מה שאני עושה זה ריסטרט למחשב, אבל זה לא פרקטי ולא נוח.. אזה אני אשמח לשיפור.. אני צריך פתרון שיאפשר לי להפעיל/לכבות את היישום הזה כי בפוטושופ אין בעיה והרגישות ללחץ משמעותית..

פורסם

אתה יכול להשמש ב regsvr32

למשל

regsvr32 wintab32.dll

כדי להפעיל אותו

ו

regsvr32 /u wintab32.dll

כדי לנטרל אותו.

כל הפקודות ניתן לרשום בשורת run כמובן.

פורסם
  • מחבר

כשניסיתי את שתי הפקודות הופיעה לי ההודעה המצורפת ולא היה שינוי במצב של הdll ב- task manager

מה שכן הצלחתי לעשות אבל הוא לשנות את השם של wintab32.dll בתיקייה c:\windows\system32

כשאני רוצה לבטל אותו (לפלאש), וכשאני רוצה להפעיל אותו (לפוטושופ) אני מחזיר אותו ע"י החזרה של השם המקורי (wintab32.dll)

אפשר תאורתית לדעתי אפילו להשתמש גם בפלאש וגם בפוטושופ, לשנות את השם של הקובץ, לפתוח פלאש, להחזיר את השם ואז להפעיל פוטושופ ובכל אחת מהתוכנות יהיה התפקוד שרוצים :)

אין לי הרבה זכרון (768) אז זה קצת איטי אבל באופן כללי זה עובד..

בכל מקרה תודה רבה, אם יש איזה פתרון ארוך טווח או זמני אבל יותר נוח מהשינוי שם הזה אני אשמח לשמוע ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים