עבור לתוכן

בדיקת תקינות ספק כח איך?

Featured Replies

פורסם

תוכנה לא ממש...אבל "בתנאי שטח" בדיקת מאמץ למערכת יכולה להעיד על תקינותו של ספק...

פורסם

נתחיל בזה שאם המחשב עובד טוב, ככל הנראה גם הרכיבים המרכיבים אותו עובדים טוב, לרבות הספק.

מעבר לזה, קיימים מכשירים יעודיים לבדיקת ספקי כוח, אך הם יקרים ומומלצים רק למעבדות שמתעסקות עם זה הרבה.

פורסם
  • מחבר

אני חושב שיש בעיה בספק מכיוון שברגע שאני משחק אז המשחקים לא עובדים בצורה חלקה גם ברגע שאני מוריד את ההגדרות להכי נמוכות שאפשר ויש לי מחשב חדש עם מעבד פנום 9550 AMD 2 ג'יגה זיכרון וכרטיס מסך 8600.

דבר נוסף ברגע שאני משחק בערך 10 דקות הספק מתחיל לעשות רעשים בגלל זה נראה לי שיש בו בעיה ובעבודה רגילה של גלישה או אם אני רואה סרטים לדוגמא אין את בעיית הרעשים הזו, זה רק בזמן משחק

פורסם

הכרטיס מסך שלך + הזיכרון לא בדיוק אופטימלים למשחקים...

ואתה שומע את המאורר כי הוא מגביר את הRPM שלו בגלל הטמפ'...

איזה משחקים אתה משחק ? איזה מסך ?

פורסם
  • מחבר

מסך 19 של LG

אני משחק משחקים כמו

Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2

Assassin's Creed

Conflict Denied Ops

עכשיו אני יודע שהכרטיס מסך הוא לא מהחזקים שיש אבל אני מוריד את הגדרות המשחקים לנמוכות ביותר ועדיין המשחק לא חלק

פורסם

לא חלק הכוונה במה ? ורוב הסיבוים שזה בגלל חוסר בזיכרון מערכת...

פורסם
  • מחבר

יש קירטועים במהלך המשחק כמו לאגים אם אתה משחק באינטרנט רק שאני לא משחק באינטרנט ומבחינת הזיכרון המשחקים אפילו לא מנצלים את כל הזיכרון שיש לי יש משהו בן 500 ל 700 מגה זיכרון שנשארים פנויים במהלך המשחק

פורסם

לא ממש הבנתי עם הלאגים הם במשחק אינטרנט או לא ? אם כן..רוב הסיכוים שזה נובע מפינגים גבוהים ולא מהספק כוח...

ומה הטמפ' של הכרטיס מסך שלך במאמץ ?

פורסם
  • מחבר

אני לא משחק באינטרנט אמרתי כמו לאגים במשחקי אינטרנט

פורסם

אם המערכת שלך נקיה מוירוסים וכו...הדבר היחידי שהמשחקים לא סוחבים אצלך הם כרטיס המסך החלש...והזיכרון המועט..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים