עבור לתוכן

שאלה בקשר לOC למעבד E4500

Featured Replies

פורסם

יש לי לוח אם ABIT IP35-E ומעבד E4500 עם OC כרגע 2.2@3.41 והכל יציב קירור מעבד ARCTRIC COOLING FREEZER 7 PRO

עכשיו השאלה שלי כמה הכי הרבה שאפשר להגיע בOC עם הלוח והמעבד הזה? אני חפשתי והכי הרבה שמצאתי שעשו זה OC ל3.3 ואני עברתי את זה

פורסם

אפשר להגיע אם המעבד הזה ך3.2? ואפילו יותר ?

גם לי יש אותו חשבתי שהוא לא טוב לOC

פורסם
  • מחבר

הגעתי איתו ל3.410 כל ליבה אני רוצה לפחות ל3900 כל ליבה ואני חושב שאי אפשר

פורסם

יש שיפור משמעותי במשחקים ?

אם כן יכול להיות שגם אני ינסה לעשות

פורסם
  • מחבר

בוודאי אחי השאלה איזה לוח אם כרטיס מסך וזכרונות יש לך וספק כוח כמובן

פורסם

יש מצב אתה אומר לי אם כדי לי לנסות לעשות O.C

לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L

ב.מסך geforce 8500gt 512 mb

ספק ezcool 400w (גנרי ומעפן)

ואני מצטער שאני שואל שאלות בתארד שלך

פורסם
  • מחבר

אחי הכרטיס שלך די חלש למשחקים והמעבד שלך חזק מאוד אני חושב שכבר עכשיו יש לך במחשב צוואר במבוק כלומר שגם אם תעשה OC זה לא יהיה מנוצל טוב במשחקים מכיוון שהכרטיס מסך שלך די חלש

פורסם

אני יודע בעתיד אני מתכוון לקנות את ה8800 וכמובן ספק כוח

אז אני חושב לעשות O.C לראות טמפרטורות בשביל כשאני יקנה את הכרטיס אז לקחת גם קירור בדרך

מבחינת הלוח אם יש בעיה?

ואם החלקים שיש לי עד כמה אני יכול להגיע ?

פורסם
  • מחבר

כרגע במשחקים הכי הרבה אתה יכול זה בCOD4 ו GEARS OF WAR

CRYSIS לא יעבוד אצלך על HIGH חלק אני בטוח לא משנה איזה OC אתה תעשה כי הכרטיס מסך שלך חלש מדי

ומבחינת חלקים אם אתה תשדרג ספק וכרטיס מסך אתה תוכל לשחק בCRYSIS בלי בעיות רק השאלה כמה ראם יש לך?

בשביל לשחק בו VERY HIGH צריך לפחות 2.5 GB ראם

פורסם

יש לי 2גיגה

והלוח אם לא יעשה בעיות

דרך אגב למה אתה רוצה לעבור את ה3.4 ?

פורסם
  • מחבר

קודם כל רק שתדע לא ראיתי מישו באינטרנט עם אובר כמו שלי לE4500 הכי הרבה שמצאתי היה 3335 כל ליבה ואני רוצה לעבור כי אני יודע שאפשר עוד

הצלחתי להגיע ל3500 אבל לא היה יציב 100% ואני מפחד לשחק עם המתחים יותר מדי אני לא יודע מה יכולות להיות התוצאות ולכן אני שואל אולי יש כאן מישו יודע או ראה תמונה של מישו שעשה אובר יותר מ3.41 והיה יציב

פורסם
  • מחבר

הנה ידעתי שאפשר להגיע ל4000 תודה אחי על התמונ :) אני ינסה יותר מאוחר ואם אני יצליח אני יפרסם תמונות

פורסם

תנסה אבל בזהירות שלא יישרף כלום ותפרסם תוצאות

בהצלחה :xyxthumbs:

דרך אגב אם איזה כרטיס מסך אתה ?

פורסם
  • מחבר

GECUBE HD2900 PRO 756/1007 512MB GDDR3[br]פורסם בתאריך: 31.03.2008 בשעה 21:33:58

הצלחתי להגיע ל3500 כל ליבה במכפלה של 10 אני לא יכול לנסות עוד כרגע כי יש לי דברים דחופים לעשות במחשב אני אנסה כבר מחר ויעדכן אם יהיו תוצאות חדשות

הנה תמונה של התוצאה שהגעתי אליה עכשיו

http://img395.imageshack.us/img395/7947/70399828ol9.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים