פורסם 2008 בפברואר 1317 שנים התקנתי ויסטה אולטימייט ואני לא מצליחה לבצע את הפונקציה של "עבור בין חלונות"....(כשהחלונות מסודרים אחד אחרי השני במעין תלת מימד).....למישהו יש הצעה???
פורסם 2008 בפברואר 1317 שנים aero זה הממשק החדש והדבילי של ויסטה (תבדקי אם את רואה חלונות חצי-שקופים בקצוות שלהם) שנדרש בין היתר כדי להפעיל את האופציה שאת מחפשת (שמפעילים אותה ע"י win key-tab).
פורסם 2008 בפברואר 1317 שנים מחבר סורי על הבורות אבל אתה יכול להסביר לי איפה בדיוק אני מוצאת את ההגדרה הזו?[br]פורסם בתאריך: 14.02.2008 בשעה 00:03:35כשאני לוחצת על האופציה של לעבור בין חלונות זה פותח לי חלון עם כל התוכניות שפתוחות לי כרגע ולא מציג אותם בתלת מימד
פורסם 2008 בפברואר 1317 שנים צריך לשאול מישהו שנמצא על ויסטה בכל זאת, מה קורה כשאת לוחצת על WIN KEY - TAB ?
פורסם 2008 בפברואר 1317 שנים מחבר רק להבהרה -הויין קיי זה המקש עם האייקון של ויינדוס נכון?מה שקורא כשאני לוחצת עליהם זה שפשוט נפתח לי חלון עם כל התוכניות שפעילות ואני יכולה לדפדף בינהן כמו בווינדאוס הקלאסי....אני רוצה להבין איך אני יכולה לראות את החלנות הפתוחים בצורה של תלת מימד-אחד אחרי השני....
פורסם 2008 בפברואר 1317 שנים את בטוחה שאת לא לוחצת על alt+tab?את צריכה להפעיל את aero בשביל זה,הינה איך עושים את זה:קליק ימני על Computer -> לחיצה על Properties -> בצד Advanced system settings -> טאב Advanced -> לחיצה על Settings תחת Performance -> סמני את Adjust for best appearance. לחצי OK ו OK.
פורסם 2008 בפברואר 1317 שנים אם לא הגדרתה את ה AERO אז הוא לא פועל לך! כדי לעשות את זה תלחץ על השולחן עבודה קליק ימני התאמה אישית צבע ומראה חלון ואז פתח מאפייני מראה קלאסיים לקבלת אפשרויות צבע נוספות ובחלון שיפתח לך תסמן את Windows Aero ואז אישור או החל בהצלחה! -LosNir- השגתה אותי בכל אופן זאת דרך נוספת להפעיל את הAERO דרך ההגדרות של המסך
פורסם 2008 בפברואר 1317 שנים מחבר הויסטה שלי בעברית ונראה לי כאילו התפריט בנוי קצת אחרת..אני לא מוצאת את אופציות שאתה מדבר עליהן שםיש לך מושג איפה הם נמצאות בתפריט בעבריתןאין לי מושג איזה כרטיס מסך יש לי...למה זה חשוב?
פורסם 2008 בפברואר 1317 שנים אז תעשה את מה שאני רשמתי לך גם אצלי זה בעבריתובקשר לכרטיס מסך תוכל לראות איזה יש לך בבגדרות תצוגהכמה שהכרטיס שלך יותר טוב הוא יפעיל את ההגדרות התלת מימדיות יותר טוב
פורסם 2008 בפברואר 1317 שנים :lol: חחחחחחח בכיף אחי! ישר ולעניין תתחדש על הויסטה ולידע כללי תבדוק איזה כרטיס מסך יש לך עריכה: רק עכשיו שמתי לב שאת בת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.