עבור לתוכן

בעיה עם עידכון ב Vista 64 הוא לא מפסיק להתקין את אותו העידכון!

Featured Replies

פורסם

היום , יום שלישי (ליתר דיוק אתמול) יצאו עידכונים ל Vista , סימנתי את כולם והבאתי לו להתקין אותם , בסיום ההתקנה זה כתב בהודעה שהוא לא הצליח להתקין את העידכון KB937287 ביגלל שהקבצים שצריכים ליתעדכן נימצאים בשימוש , המחשב עשה ריסטרט ואז הופיע החלון של העידכונים שבו הופיע העידכון KB937287 שניכשל , הפעם הוא התקין אותו והיחלטתי להפעיל מחדש את המחשב עוד פעם למרות שלא נידרשתי לעשות זאת ,אחרי שהפעלתי את המחשב מחדש פיתאום עוד פעם קופץ החלון של העידכונים ומבקש מימני לעדכין את העידכון הזה עוד פעם , טוב , זה "התקין" לי אותו עוד פעם , הפעם לא עשיתי ריסטרט ואז אחרי פחות מדקה עוד פעם קופץ החלון של העידכונים ועוד פעם אומר לי להתקין את העידכון הזה! , כמה אפשר?

הינה תמונה מפורטת של המצב , הדגשתי באדום את הניסיון הכושל של ההתקנה ואת שלושת הניסיונות המוצלחים של ההתקנה , אבל הוא בכל זאת מבקש ממני להתקין אותו:

anoingupdatehr9.th.jpg

ב details של העידכון הזה כתוב שהעידכון הזה נידרש כידי לאפשר להתקין עידכונים שיצאו בעתיד , future updates .

אני מישתמש ב Vista Ultimate 64bit.

ולא התקנתי את ה RC של SP1.

הרעיון היחידי שעלה לי הוא להסתיר את העידכון הזה (Hide) כידי שהוא יפסיק לעצבן אותי ולבקש שאני יתקין אותו וליראות עם זה ישפיע על משהו בעתיד.

העם עוד מישהו ניתקל בבעיה עם העדכון הזה?

פורסם

שאלת במיקרוסופט? הם המקור ואצלם הפתרון.

בכל מקרה אינך היחיד עם הבעיה, ועד שיהיה פתרון ממיקרוסופט אתה יכול לנסות להתקין אותו ידנית. מהקישור

http://www.microsoft.com/downloads/results.aspx?pocId=&freetext=KB937287&DisplayLang=en

ובדוק שאינו מופיע יותר בעדכון החלונות

[br]פורסם בתאריך: 13.02.2008 בשעה 11:15:02

מענין !

אני בויסטה - אבל הפורום מדווח שאני ב XP ............

אולי בגלל העריכה ?

פורסם
  • מחבר

התקנת העידכון ידנית עבדה , גם שמתי לב לזה שהקובץ שהוא "התקין" לי שלושה פעמים שוקל רק 18 ק"ב לעומת העידכון הידני שוקל יותר מ 9 מ"ב , מוזר...

פורסם

כנ"ל. נראה אם זה יפתר ע"י התקנה ידנית..

עריכה:כן, עבד ידנית. קיצר הפתרון הוא להתקין ידנית.

מיקרוסופט מתכוננים לSP1 כבר, אה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים