פורסם 2007 בדצמבר 1217 שנים איפה האשכול הישן? בכל מקרה זה אשכול די מענין בד"כ יהיה נחמד אם הוא ינעץ. הנה שלי הרקע זאת תמונה שצילמתי כל מי שמוסיף את הרקע שלו בבקשה שיקטין את זה כמוני ובמידה והוא רוצה לשתף שיביא את הרקע שלו ואת התוכנות שבהן הוא השתמש כדי לעצב את שולחן העבודה שלו, אם הוא לא רוצה לשתף שיגיד ולא נשאל אותו הערות מיותרות יזכו את בעליהן באזהרות הבהרתי את עצמי מספיק, או שאתם מתעקשים להמשיך?
פורסם 2007 בדצמבר 1217 שנים מחבר כן אני יודע, פשוט אני לא יודע ממש אילו סדרות בשביתה ובפגרה, ויש סדרות שאם אני אוריד מהרשימה אני אשכח מהן ><
פורסם 2007 בדצמבר 1217 שנים לא אוהב יותר מדי באלגן, כל קיצורי הדרך אצלי מסודרים בתיקיות. (מי צריך dock?)
פורסם 2007 בדצמבר 1317 שנים לא אוהב יותר מדי באלגן, כל קיצורי הדרך אצלי מסודרים בתיקיות. (מי צריך dock?) אתה חייב להתחיל להשתמש ב Lanuchy... זה כ"כ נוח. הנה ה desktop שלי בעבודה: (עוד משמרת לילה)
פורסם 2007 בדצמבר 1317 שנים http://img518.imageshack.us/img518/3831/desktopit0.jpgתגיד איך עשית עם סימלים שנמצאים למעלה סמילים גדולים ואני גם בויסטה ולא מוצא איפה אז איך עושים ? ???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.