עבור לתוכן

Pro Evolution Soccer 2008 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

סוף סוף יצא :o

וואי זה פשוט עשה לי את היום !

הבנתי שהקבוצה לומדת מסגנון המשחק שלך ובהתבסס על כך משנה את הטקטיקה... נשמע מעניין.

System requirements:

Windows XP

Pentium 4 3.0GHz /AMD Athlon 64 or better

1GB RAM

6.5GB free memory

8x DVD-ROM drive

DirectX 9.0c video card

256MB Pixel Shader 3.0 (ATI x1600 / NVidia 6800 GT/GS or better)

With the Pro Evolution Soccer series renowned for its fluid, realistic gameplay, the new game builds on the implementation of Teamvision with additional key advances. As with previous releases since its inception in 1996, the ball is again treated as a separate entity, with the timing of shots entirely down to the player, while the new AI ensures that defenders work to close down space and block efforts on goal. Similarly, distribution of passes works along the same lines, with players using the space available to them to switch the ball. Close control has also been enhanced with more control when dribbling the ball, and a number of subtle moves added to bypass defenders and move the ball into space.

Working in conjunction with the Teamvision system, every aspect of Pro Evolution Soccer 2008 on-field play has been reworked and fine-tuned to create the balanced and strategic play of a high stakes match. Set-pieces have been improved, with full control given over the number of players and the position of the defensive wall. A wider range of set piece options are also available to make use of specific talents within the team.

• תגובות 330
  • צפיות 40.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אממ טעית בפורום :P

פורסם
  • מחבר

OMG אתה צודק ! דניס תעשה משהו :-[

פורסם

לפי דעתי, אתה צריך לקבל אזהרה :P

איך הוא מבחינת גרפיקה?

יש תמונות מתוך המשחק?(לא מפוברקות)

פורסם
  • מחבר

יחסית למשחק כדורגל הגראפיקה די טובה - מתעלה על כל הקודמים לו בהרבה.

מה שיותר מרשים זה האנימציות וה-Gameplay.

http://www.pesgaming.com/blog/pes-2008/59/pc-screenshots-for-pes-2008/

לא יכול להתחייב על התמונות, אבל מההתנסות בדמו אני יכול לומר שזה פחות או יותר איך שהמשחק נראה.

במחשבה שנייה, בתקריב הגראפיקה אפילו מרשימה, אבל בזמן המשחק עצמו זה לא כזה רלוונטי (מבט על).[br]פורסם בתאריך: 23.10.2007 בשעה 01:00:28

הנה תמונות שתפסתי מהדמו:

[attachment deleted by admin]

פורסם

הפרצופים והקהל, אחלה.

מבנה הגוף זקוק לשיפור(בפיפא הוא נראה טוב יותר)

פורסם

אם הדרישות הם באמת מה שכתוב פה אז ההגדרות יחסית גבוהות למשחק ספורט.

כאשר פיפא פועל על FX5200... כך שיש הבדל גדול בגראפיקה.

תודה על התמונות!

פורסם

FIFA FOREVER

אני אישית לא מסוגל לשחק בפרו אבולושן.. רק פיפא

פורסם

SM3 שוב מינימום ? =\

זה כבר מוגזם לטעמי...מילא משחקי FPS או RTS שידרשו SM3 כמינימום אבל לא יודע לדעתי משחק כמו PES צריך לתת אופציה ל-SM2

פורסם

למה יש אפשרות רק ל 1024 על 768 ולא יותר??

המשחק נראה זוועה וגם רואים שזה לא מושקע למחשב ורק המירו את זה מ X BOX

פורסם

המשחק תומך ב4:3 או ב16:9 אבל לא ב16:10, וקודם כן תמך. פשוט דפוק.

פורסם

יש למישהו מושג אם אפשר לשחק ב LAN עם HAMACHI בעותק לא מקורי של המשחק?

לא הצלחתי להבין בינתיים איך עושים את זה

פורסם

אחרי חצי שעה של משחק כה רשמים קטנים..

המשחק שונה מהדמו בכך שהמשחק פחות מהיר(יותר מציאותי) פסים פחות מדוייקים, נגמר המצב שהייתה רץ על כל המגרש עם שחקן ושם גול מול top player קצת יותר קשה. הגרפיקה שופרה אבל עדיין לא ברמה של סוני 3...

נבחרת ישראל ללא ספק הקבוצה הכי גרועה בתולדות הפרו לדורותיו אי אפשר לעבור איתם את האמצע(top player)

משחק מצויין!

פורסם

מה שאני עשיתי זה להכנס לאפשרויות דרך הכרטיס מסך ושמתי aa 8 ועוד כמה דברים והמשחק נראה הרבה הרבה יותר טוב והקהל סוף סוף לא נראה כמו קרטון

משחק מצויין חבל שאין הרבה קבוצות כמו בפיפה אבל לפחות פה אפשר לשחק עם פיני בלילי :P

פורסם

הבעיה של הקבוצות והרשניונות היא לא בדיוק בעיה, פשוט צריך אופשן פייל מעודכן, שכבר אם אני לא טועה יצא אחד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים