עבור לתוכן

Ayalon 2 יוצא לדרך

Featured Replies

פורסם

בעקבות הצלחת התוכנה הקודמת ובעקבות בקשתו של yonir

אני פותח את הת'רד הזה לגבי שחרור גרסא 2 לתוכנה שלי

למי שלא זוכר זאת תוכנה לצפייה ברוב המצלמות של איילון בו זמנית.

קודם כל לפי בקשתו של יוני,הפכתי את הכפתורים של מצלמה 8 וניתן להוריד את הגרסא עם הכפתורים במיקום הנכון מפה:

http://rapidshare.com/files/58425170/ayalon2.rar

עכשיו,עוד כמה הצעות שקיבלתי הן לשים את המצלמות לפי הסדר שלהן באתר ולהוסיף את כולן(כתבתי את התוכנה לפני הרבה זמן,מאז נוספו עוד מצלמות).

אם מישהו יוכל להגיד לי(יוני?) באיזה סדר לשים אותן-זה יעזור לי כי אני לא בטח ש=איך לשים אותן.

עוד משהו זה -אולי מישהו רוצה להתנדב להכין איזה עיצוב נחמד לתוכנה .

אם יש לכם עוד הצעות לשיפור התוכנה תרשמו אותן פה ובסוף אני אעלה את הגרסא החדשה.

פורסם

נראה מאוד נחמד

מה שמפריע לי זה אחוזי השימוש במעבד :-\

פורסם
  • מחבר

כאמור אני רוצה להוציא גרסא חדשה.

לגבי שימוש במעבד -תאשים את מיקרוסופט -זה משתמש בבקר המדייה פלייר שלהם

פורסם

התוכנה בג'יבריש אצלי

פורסם

וואוו שימושי ביותר!!! :xyxthumbs:

כל הכבוד! :yelclap:

פורסם
  • מחבר

התוכנה בג'יבריש אצלי

מוזר ביותר..נראה שאתה היחיד.

הווינדוס שלך מוגדר לשימוש בעברית כשפה העיקרית חוץ מאנגלית(בהנחנה שהווידוס באנגלית)?

וואוו שימושי ביותר!!! :xyxthumbs:

כל הכבוד! :yelclap:

תודה אבל אני מחפש רעיונות לשיפור ואם מישהו יכול להגיד לי את הסדר הנכון של המצלמות..

פורסם

לגבי הסידור פשוט תעשה את זה מצפון לדרום או מדרום לצפון לפי בחירתך

זה לפי דעתי הסדר הנכון

פורסם

תודה genia :)

הסדר:

המצלמות הראשונות מגיעות מפיצול של הכביש כלומר שני כבישים מקבילים כך שאין ממש סדר מדויק מדרום לצפון, אבל נראה לי יהיה הכי טוב ככה:

חלון ראשון:

[table]

[tr][td]13[/td][td]16[/td][td]2[/td][/tr]

[tr][td]1[/td][td]3[/td][td]4[/td][/tr]

[/table]

חלון שני ממשיך לפי הסדר:

[table]

[tr][td]5[/td][td]6[/td][td]7[/td][/tr]

[tr][td]8[/td][td]9[/td][td]10[/td][/tr]

[/table]

חלון שלישי: (שני חלונות כבר לא מספיקים כמו עכשיו)

[table]

[tr][td]11[/td][td]12[/td][/tr]

[tr][td]14[/td][td]15[/td][/tr]

[/table]

(השם של כל מחלף רשום לך באתר של נתיבי איילון כלומר http://www.ayalonhw.co.il/camera/camera.asp?perCamera=1 עבור כל מספר מצלמה)

עוד הערות:

* החלון השני של המצלמות בכותרת של החלון רשום גרסה 1.2.

* משום מה בחלון השני ה"חלונות וידאו" קטנים יותר מאשר בראשון בציר האנכי (מה שגורם לפסים שחורים ריקים בציר האופקי) - כדאי להגדיל אותם לאותו גודל ולא "לבזבז" שטח.

מה שכן, גם בחלון הראשון החלונות יותר קטנים מהגודל הטבעי של הוידאו (ב-zoom out) - אני חושב שעדיף, גם בחלון הראשון וגם בשני, להגדיל אותם כך שהם יהיו בגודל הטבעי של 320x240 (ואם יש לך כוח אז אפשר ליצור גם גרסה מוקטנת ושיהיה אפשר להחליף בין שני הגדלים, אבל דבר ראשון לדעתי צריך להיות הגודל המקורי של הוידאו ולא מוקטן)

* הקישורים של "מוקד תנועה" ו"מפת תנועה" בחלון הראשי לא עובדים אצלי, לא יודע מה הבעיה (אבל כן עובדים ישירות מהאתר של איילון).

אולי השתנה הקישור באתר של איילון, אני חשב שהם אמורים להפנות למה שמופיע ב-

http://www.ayalonhw.co.il/news_flash/default.asp

http://www.ayalonhw.co.il/template/default.asp?maincat=3&pageID=17

* לא יודע למה אין X לחלון אבל היה יותר נוח אם הוא היה שם במקום שיהיה צריך ללחוץ על "יציאה" (וגם הלחצן של מזעור).

* אני לא יודע במה אתה משתמש בשביל להכניס את החלון של מדיה פלייר, אבל אני מאמין שיש סיכוי סביר שיש אפשרות "להעיף" את הלחצנים שלו (play, volume וכו') וזה יחסוך מקום מיותר מכיוון שגם ככה הם לא עובדים בשביל stream.

זה כל מה שיש לי כרגע.. :P

התוכנה בג'יבריש אצלי

אכן מוזר אם תוכנות אחרות כן עובדות בעברית (אם גם תוכנות אחרות לא עובדות אז אתה צריך לשנות הגדרות ב-windows).

פורסם
  • מחבר

סבמבה נתחיל לעבוד,אני קצת לחוץ ככה שזה יקח זמן,ביינתים תוסיפו עוד הצעות

לגבי המוקד ומפת עמס אצלי זה דווקא עובד ,אני אשנה את זה בגרסא החדשה.

פורסם

אני מקוה שלא אכפת לך ג'ניה,

אני יודע c++, אבל מעולם לא יצרתי תוכנית של חלונות- אז רציתי לנסות לעשות משהו ב-c#.

כך שעשיתי בעצמי תוכנת Ayalon חדשה, שנראת פחות או יותר כמו הקיימת עם התיקונים שציינתי וגם אפשרות לשינוי הגודל של הוידאו.

ה-default זה 320x240 כמו הוידאו המקורי, ואפשר לבחור להקטין ליחסים יותר קטנים אם רוצים לראות הכל על אותו מסך. (בהנחה שאין לך מסך 32 אינץ' או משהו, אז לא צריך את זה :P)

הורדה מ: http://rapidshare.com/files/60498364/Ayalon1.rar

דרך אגב הקוד של התוכנה ממש מגעיל (לא היה לי כוח להשקיע, רק רציתי לנסות c# :)) - יחסית הרבה חזרות וכו' אז אני מקווה שאין באגים..

עוד הערה- לוקח לתוכנה יחסית הרבה זמן להסגר בגלל כל חלונות ה-media player (במיוחד אם כל החלקים פתוחים). נראה לי שזה קצת עוזר אם קודם לוחצים על "עצור הכל" לפני שסוגרים.

פורסם
  • מחבר

מה אגיד ומה אומר

הכנתי חצי תוכנה אבל אתה כנראה יותר פנוי ממני

זה לא שרשמתי זכויות יוצרים על התוכנה שלי

פורסם

אתה גם לקחת את הרעיון של התוכנה ממישהו אחר (אלון צור), לא? התחלת כבר לעבוד עליה מעבר להיפוך הכפתורים?

האמת אני לא ממש פנוי לאחרונה, הייתי נורא עמוס בחודש האחרון. (תקופת מבחנים בטכניון בנוסף לש.ב. מעבדות כו'..)

אבל ביום רביעי היה לי המבחן האחרון והבא בעוד שבוע אז היה לי קצת זמן פנוי עכשיו. כדאי שאני אתחיל ללמוד למבחן הבא בקרוב מה שכן.. :-\

פורסם

אני מקבל ERROR DOWNLOADING CODEC.... איך פותרים ?

פורסם
  • מחבר

אתה גם לקחת את הרעיון של התוכנה ממישהו אחר (אלון צור), לא? התחלת כבר לעבוד עליה מעבר להיפוך הכפתורים?

האמת אני לא ממש פנוי לאחרונה, הייתי נורא עמוס בחודש האחרון. (תקופת מבחנים בטכניון בנוסף לש.ב. מעבדות כו'..)

אבל ביום רביעי היה לי המבחן האחרון והבא בעוד שבוע אז היה לי קצת זמן פנוי עכשיו. כדאי שאני אתחיל ללמוד למבחן הבא בקרוב מה שכן.. :-\

כן,אני לא מסתיר את העובדה שהתוכנה המקורית היא של אחד בשם אלון צור,

אני בזמנו את התוכנה שלו שיפרתי.

כן התחלתי לעבוד על גרסא יותר חדשה מעבר להיפוך כפתורים.

אבל לא נראה לי שיש צורך בה,אני חושב שמה שאתה עשית פה הרבה יותר טוב-סחטיין.

אני עמוס עם פסיכומטריי וכל מיני שטויות כאלה וגם זה לא כ"כ בראש העדיפויות שלי כי אני משתמש בתוכנה בערך פעם בשנה כשאני או ההורים טסים לחול אז מסתכלים בזמן אמת על המצב באיילון.

בכל אופן,עשית אחלה עבודה,אני אשלח לך גם ה"פ בקשר לזה.

ואני חושב שאין טעם שאני אשקיע בגרסא חדשה.

ד"א כדי להפעיל את התוכנה שלך צריך את ה.NET מותקן על המחשה(הFRAMEWORK או איך שלא קוראים לזה) לא?

פורסם

silky, תבדוק אם הקישור הבא עובד לך: http://www.ayalonhw.co.il/camera/camera.asp?perCamera=1

אם הוא לא עובד אז יש לך איזשהי בעיה עם Windows Media Player בלי קשר לתוכנה.

genia, תודה. כן צריך את ה .net framework מותקן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים