פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים שלום לכולם הרשת שלי מורכבת מראוטר שאליו מתחברים 3 מחשבים. הרשת מוגדרת כמו שצריך כמו כן יש שיתוף על הכוננים. הבעיה היא שבאחד המחשבים אני לא רואה את שאר המחשבים וניתן לגשת אליהם רק באמצעות כתיבת ה-IP ב-RUN. אני חושב שאולי זה נגרם בגלל שהתקנתי את התוכנה Network Magic. יש למישהו רעיון ?.. תודה רבה
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים איך המחשבים מחוברים לראוטר?במחשב שיש בו את הבעיה יש לך גישת כניסה כ-ADMIN?
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים מחבר איך המחשבים מחוברים לראוטר?במחשב שיש בו את הבעיה יש לך גישת כניסה כ-ADMIN?2 מחוברים בצורה אל חוטית ואחד חוטית.וכן, יש כניסה admin.יש לציין שזה קרה בתקופה האחרונה, אני חושד בתוכנה Network Magic.וניתן להגיע למחשבים דרך כתובת האי פי.
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים תסיר בהסרה מלא את ה-Network Magic ולאחר מכן תראה אם בעיה עדיין ממשיכה...
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים מחבר הסרתי את התוכנה אך הבעיה נמשכת.תיקון טעות : לא ניתן לגשת לאף מחשב דרך המחשב הנייח. ניתן רק להגיע אליו דרך מחשבים אחרים באמצעות כתובת הIP.
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים תגדיר מחשב את ה WORKGROUPE החלונות.ותכבה כל FIREWALL שיש בו.וגם תבדוק שהמחשב לא נימצא ב DMZ.
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים מחבר כל המחשבים באותו workgroup.הסרתי את כל השיתופים, והגדרתי מחדש הכל, עדיין נשארה אותה הבעיה.הראוטר לא מוגדר כ DMZ
פורסם 2007 בספטמבר 2418 שנים מחבר הפיירוול כבוי.מה זה הDISCOVERY SERVICE ? איפה זה נמצא ?לא ראיתי שיש שירות כזה
פורסם 2007 בספטמבר 2518 שנים לחיצה כפולה על CLIENT FOR MICROSOFT NETWORKS בהגדרות של הרשת (איפה שהפרוטוקולים) ותיבחר שמה WINDOWS LOCATOR
פורסם 2007 בספטמבר 2518 שנים מחבר זה מה שמסומן..[br]פורסם בתאריך: 25.09.2007 בשעה 14:35:48 נראה לי שפתרתי את הבעיה.זה מה שהיה מסומן בכרטיס הרשת: כנראה שהיתה חסימה דרך האנטי וירוס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.