עבור לתוכן

רוצה את דעתכם

Featured Replies

פורסם

שלום,

ובכן מחר אני הולך ל-K.S.P לקנות מעבד לוח אם, ושאר הדברים, למחשב שאני ארכיב מחר.

אני מתלבט בין E6700 לבין Q6600, המחיר של ה-Q נמוך יותר מ-E בK.S.P, לכן זה גורם לי לחשוב טיפה.

בעקרון ערכתי כבר השוואות באינטרנט, ואני יודע שבמשחקים בעיקר כרגע אין יתרון ל-Q, אבל אני לא בונה מחשב לחודש.. אלא לתקופה ארוכה, ואני בטוח שהמשחקים העתידיים ינצלו את הארבע ליבות יותר.

מה שבעקרון חסר לי זה רק המעבד.. יש לי כבר ביד שני דברים, כרטיס מסך X2900XT של Sapphire, וזכרון של Crusial Ballistix 2GB 1066mhz.. שני רכיבים חזקים יחסית.

לכן, ההתלבטות היא בין המעבדים הנ"ל. בקשר ללוח אם זה כבר תלוי בזמינות הלוחות בסניף, נכון לכרגע ‏P35-DS4 של GIGABYTE.

תודה לעונים.

תודה

פורסם

Core 2 quad.. No duts about it..

פורסם

QUAD - ללא שום ספק !

פורסם

if the price is as lower as you are saying then go 4 it

פורסם

אחי תסתכל על הדיון שאני פתחתי ותבין ש-QUAD כרגע הוא השולט מבחינת מחיר/ביצועים וגם מבחינה חשיבתית על העתיד.

פורסם
  • מחבר

שמתי לב אחי, גם הגבתי לך, בכל אופן הלכתי על ה-QUAD, שילמתי 200 מקדמה על המעבד מחר אני הולך לקחת אותו.. היה היחיד במלאי בחיפה, 1650 ש"ח.

מחר אני אבנה את המחשב, אמור להיות משהו כזה:

Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz

Gigabyte P35-DS4

Crusial Ballistix 2GB 1066 PC-8500 DDRII

Sapphire ATI Radeon X2900XT 512MB

Seagate Barracuda 7200.9 SATA 16MB 7200RPM 250GB

ארכיב אותו לקראת הצהריים, העדכן אותכם אח"כ.

פורסם
  • מחבר

טוב, הלכתי על ה-QUAD. קניתי את החלקים אתמול ב-קיי אס פי, כ.מסך היה לי מנעה מחשבים, וזכרון מ-eBay.

הרכבתי אתמול הכל, לקח לי מספר שעות.. לקחתי את הזמן, בא לרגע הגורלי להפעיל.. וזה לא עובד.. זאת אומרת הכרטיס מסך לא עובד.. פשוט נדפקתי.

אין מצב שפספסתי משהו, ניסיתי את ה X1600XT שלי, עובד יפה התקנתי ויסטה והמחשב פשוט טס.

היתכן דחפו לי כרטיס לא עובד? הוא מקבל חשמל, מאוורר עובד כמו טורבינה, נדלקות נורות (אדומות) על הכרטיס.. עושה מספר ביפים בהדלקה, ומסך שחור. המחשב עולה לויסטה כרגיל.

היתכן פספסתי משהו? להלן המפרט:

Thermaltake TR2 550W Silent PSU

Intel Core 2 Quad Q6600

Gigabyte GA-P35-DS4

Sapphire ATI Radeon X2900XT 512mb

Crucial BallistiX 2x1GB PC-8500 1066mhz

Seagate Barracuda .10 250GB Sata II 16mb

יש לי שנתיים אחריות על הכרטיס, יום ראשון נראה מה אפשר לעשות.

פורסם

שנה בבקשה את הכותרת בהתאם לחוקי הפורום.

פורסם

שמתי לב אחי, גם הגבתי לך, בכל אופן הלכתי על ה-QUAD, שילמתי 200 מקדמה על המעבד מחר אני הולך לקחת אותו.. היה היחיד במלאי בחיפה, 1650 ש"ח.

מחר אני אבנה את המחשב, אמור להיות משהו כזה:

Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz

Gigabyte P35-DS4

Crusial Ballistix 2GB 1066 PC-8500 DDRII

Sapphire ATI Radeon X2900XT 512MB

Seagate Barracuda 7200.9 SATA 16MB 7200RPM 250GB

ארכיב אותו לקראת הצהריים, העדכן אותכם אח"כ.

אם אתה מגיע כבר לחיפה אז תוריד אצלי את המחשב על הדרך אני אשמח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים