פורסם 2007 ביולי 1818 שנים שלום.לאחרונה רכשתי מחשב חדש לעבודה עם Windows XP.אחרי שהעברתי את כל המידע מהמחשב הישן, ראיתי שאחת התוכנות בהן אני משתמש, שהיא תוכנה לניהול משרד מבוססת דוס, מראה את המסכים לא בעברית אלא בג'יבריש. הבעיה הזאת לא היתה קיימת במחשב עם Windows 98. התוכנה הזאת קריטית לעסק. יש אפשרות לסדר את העברית?
פורסם 2007 ביולי 1818 שנים תנסה את זה, לחיצה ימנית על הקובץ -> מאפייניםCOMPABILITYותנסה לשנות לכל מיני מערכות הפעלה כמו בתמונה, וגם תנסה לעשות DISABLE TEXT SERVICES.[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 ביולי 1818 שנים תנסה להתקין את זה: http://yizhar.mvps.org/files/HEBDOS.EXE[br]פורסם בתאריך: 19.07.2007 בשעה 00:40:25 אוקיי, מה שכתבתי, אמור לעבוד רק אם אתה עובד בחלון ולא במסך מלא.אם אתה עובד במסך מלא בדוס, תוריד את שני הקבצים האלה למחשב, שים אותם בתוך התיקיה של התוכנה. http://yizhar.mvps.org/files/loadheb.com http://yizhar.mvps.org/files/VGA-HEB.EXE אם אתה מפעיל את התוכנה דרך קובץ BAT, תערוך את הקובץ, ובשורות הראשונות תכניס את הקוד הבא: MODE CON LINES=25LOADHEB רק תנסה את זה אם כל קובץ בנפרד, פעם עם LOADHEB, ופעם עם VGA-HEB, לא שניהם ביחד. אם אתה מריץ את התוכנה שלך ישר דרך קובץ EXE, אז תיצור קובץ BAT, תכניס את השורות שאמרתי, ושורה מתחת פשוט תוסיף PROGRAM.EXE, רק עם השם של הקובץ שמפעיל את התוכנה שלך. עדכן בבקשה אם עובד. ---------------------- תוספת: אם זה עדיין לא עוזר, תנסה לעשות אותו דבר, רק תריץ קודם את הקובץ הזה: http://www.shamash.org/tanach/tanach/text/lchaim.dos.progs/hebrew.com אגב, בשביל להוריד את הקבצים עם הסיומת COM, תעשה לחיצה ימנית על הקישור ו SAVE TARGET... אחרת זה ינסה לפתוח את זה כאתר אינטרנט בגלל הסיומת COM אם אתה מסתבך עם זה, תגיד לי את השם של הקובץ והסיומת שאתה מפעיל כשאתה מריץ את התוכנה של העסק, ואני אכין בשבילך את זה בתקווה שזה יעזור.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.