פורסם 2007 ביולי 1718 שנים תיראו קניתי מחשב חדש אם מעבד 4400+ וכרטיס מסך LEADTEK 8800GTS 320MBיש לי כמה שאלות :1.קיבלתי תוכנה שקוראים לה AI Booster V2.03.11ויש שם איזה משו שמגביר את המהירות של המעבד מ2.5 ל2.75והטמפ' שלו היא 49 MAX וגם יש בתוכנה איזה אפשרות שקוראים לה "N.O.S" אם אני שם שם 110%המעבד קופץ ל3.0GHZ אבל ישר ביטלתי כי אני פוחד שישרף יש לי את המעוור הנורמלי שבא אם המעבד...אז השאלה שלי עד כמה אני יכול להגביר אותו ואל מה מומלץ להישאר ?2.איך אפשר להגביר את המיהרות של המאווררים (יש לי אחד של המארז 120M והRPM שלו זה רק 1200)שיש אל המארז\כרטיס מסך ומעבד?עריכה :יש לי גם מאוורר אל הספק כוח והוא חלש רצח לא משפיעה בגרוש איך אפשר להגביר גם אותו?3.מה ההטמפ' המומלצת שתיהיה אל הכרטיס מסך??
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים קודם כל אל תדאג לא תשרוף כלום לא תוכל להגביר יותר ממה שהמאוורר יכול לתתדבר שני איזה לוח זה, הבנתי של אסוס אבל איזה?טמפ מומלצת לכרטיס היא עד 70 בערךלגבי הNOS זה פיצר לאובר דרך מערכת ההפעלה אבל לא שווה כלום כי הוא לא משנה את יחס הזכרון מעבדלגבי מהירות תוכל להכנס בביוס ושם לשנות
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים מחבר הלוח שיש לי זה M2N-Eאיפה אני לא ישרוף כלום??ומישו יכול לענות איך להגביר תמהירות של המאווררים ?למה ניראה 1200RPM זה ננש קצת ואפשר להגיעה איתו להרבה יותר!
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים בביוס הרבה אנשים שואלים פה את זה אם המאורר לא נותן לך יותר מ 1200אז תחליף אותו
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים מחבר שמע פתחתי את המארז ראיתי את המאוור ולדעתי הוא יכול יותר למה אפשר לשים לב שהוא מסתובב לעת יש לך אולי תוכנה שמגבירה אותו?עריכה :חיפשתי קצת בפורום וגיליתי שאפשר להגביר את המאווררים אם RIVATUNERאבל אני לא מוצא שם אופציה כזאת :\מישו יכול להביא לי מיני מדריך?
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים מחבר תודה אחי ושמע יש לי ראיון איך אפשר לסובב את המאוורר מהר יותר קראתי פה בפורום שבספק יש אפשרות לספ 12V ו5V אם צהוב ואדום לא זוכר בדיוק.. אז אפשר לחבר את החוטים של החשמל למספק ואת החוט שמעביר מידע לגבי טמפ וRPM אפשר להשאיר יש מצב שזה עובד ככה ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.