עבור לתוכן

מחפש מכשיר משולב : פקס+סורק+מדפסת... (400-600 ש"ח)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

אני מחפש מכשיר משולב אשר יש בו את כל הפונקציות הבאות : פקס ללא מחשב שמתחבר לקו הטלפון ואפשרות שליחה בלי מחשב + שיהיה בו סורק + שיהיה גם מדפסת.

האם קיים "מפלצת" כזאת? אם כן איזה דגם ממומלץ ? מהו טווח המחירים ? ( לעניות דעתי אבא שלי מתכוון להשקיע בסביבות ה400-600 שקל , כמובן שאם יש יותר זול וטוב אני אשמח)

תודה מראש לעונים ולעוזרים ,

גל

פורסם

500 שקל הכי זול וכמובן היא הכי פשוטה שיש.

פורסם
  • מחבר

האם יש משהו שלדעתך שווה את ההשקעה? האם יש דגם ממולץ?

תודה מראש ,

גל

עריכה : האם הדגם שהוצע מעל , הלקסמרק X5470 הוא טוב? עפ"י ZAP בביקורות אומרים שהוא טוב.. מה דעתכם בעניין?

פורסם

אני באופן אישי הולך להזמין אחת

זולה טובה ומתאימה לצרכים שלי בכל אופן

השאלה מה השימושים שלך ואם אתה צריך יותר מזה

פורסם

הוא טוב יחסית למחיר.

אי-אפשר להשוות אותו לדגמים שעולים 1500~.

עריכה: תקציב? (חוקי הפורום!)

פורסם
  • מחבר

הצרכים שלי הם בסיסים לחלוטין , לצלם פה ושם מסמכים ולשלוח פקס כשצריך...

אני סה"כ השנה הופך להיות סטודנט ... שישמש אותי לדברים בסיסים שצריכים ביום יום.

אני לא צריך משהו של משרד , רק שתהיה אפשרות לצלם לעשות סריקה להדפיס ולשלוח פקס באופן עצמאי .

פורסם

לצרכים שלך הלקסמרק בסדר גמור.

פורסם
  • מחבר

שלום שוב!

לא ידעתי אם לפתוח נושא חדש או לא - בכל מקרה ההתלבטות היא בין שני מכשירים :

Lexmark X5470 -VS- Hp 5610

מה מהם כדאי ? מה עדיף?

ההבדלים בינהם מבחינת מחיר :

לקסמארק - כ500 ש"ח אך עלות ראש דיו (חלופי) גבוהה יותר , סט (צבעוני ושחור)עולה כ 220 ש"ח.

HP - כ600 ש"ח אך עלות ראש דיו (חלפוי) נמוכה יותר , סט (צבעוני ושחור) עולה כ150 ש"ח.

עוד דבר נוסף - יש ללקסמארק קורא כרטיסים מובנה (אני לא יודע כמה שימושי אך חשבתי שאולי כדאי לציין) .

שניהם בעלי פידר (מזין דפים).

האם לגבי הפקס - הבנתי שיש בעיה (לפחות בביקורות על HP) שהוא לא יודע להבדיל בין פקס לשיחה רגילה? האם זה נכון? האם כך זה גם בלקסמארק?

מה דעתכם\הצעתכם?

האם יש פן נוסף שאני אמור לדעת , ביקורת לחיוב או לשלילה או כל דבר העולה בדעתכם להציע או לומר.

תודה מראש ,

גל

פורסם

שניהם ברמה נמוכה,תבחר מבין שניהם את היפה יותר לך.

פורסם
  • מחבר

טוב חברים ותודה על העזרה . :xyxthumbs:

רכשתי לבסוף את הלקסמארק X5470 ולמען האמת משימוש ראשוני אני מרוצה ממנה מאד...

היא נוחה וקלילה האיכות סריקה שלה מעולה.

כשאני אשתמש בה יותר אם תרצו אני אתן חוות דעת יותר מפורטת .

אני שמח ושלם עם ההחלטה לרכוש אותה (בדרך כלל תמיד יש לי מן כזאת הרגשה לא שלמה).

בכל מקרה תודה רבה על העזרה .

גל

פורסם

תתחדש

ובאמת תתן ביקורת על המדפסת

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!

אז ככה , הנה הביקורת הכמעט מלאה על הלקסמארק החדשה שלי - הדגם הוא X5470 (למי שזקוק):

אתחיל מכך שהדרישות שלי הם ממוצעות - אם אתם משרד בינוני ומעלה או איזה איש מקצוע עם דרישות בשמים לא הגעתם למקום הנכון.

סה"כ העיצוב הוא נחמד - היא לא גדולה מדי לכל מה שהיא מציעה שזה מדפסת+פקס+סורק .

יש לה תכונה שהיא נחמדה מאד ואף יכולה להיות יעילה שזה מזין דפים (פידר) ניתן לעשות שימוש בפידר בצילום , בסריקה או בפקס... כך שזה מעולה.

אומנם לא יצא לי לבחון את הפידר אך הוא נראה שימושי ואף יעיל, יום יבוא ואני אצטרך אותו עקב היותי הופך לסטודנט .

איכות הסריקה היא מעולה - הסורק מגיעה עד 19200 DPI , אישית השתמשתי על תמונה ב300 DPI והאיכות היתה ממש מעולה. אפילו בהגדלה הבחינו בכל הפרטים בבירור והסריקה עצמה היתה נאמנה למקור ומעולה.

היום לראשונה בחנתי את הפקס לקבל ולשלוח - אמנם אני עדין בוחן את כל הפונקציות - אבל הפקס עובד מצוין בשליחה ובקבלה .

השליחה היא למעשה ע"י סריקה , לדעתי זה דבר מאד חיובי , אני לא יודע אם כבר יצא לכם לשלוח פקסים אך לפעמים אתה צריך לשלוח משהו שאתה לא יכול העביר כמו דף בתוך פקס רגיל ולכן יש לזה יתרון אדיר.

איכות ההדפסה היא מעולה- אני מאד מרוצה ממנה גם בשחור-לבן וגם בצבעוני האיכות היתה משביעת רצון ואף הרבה יותר (התפלאתי קצת אפילו).

לגבי דיו - המכשיר נמצא אצלי רק 3 ימים סה"כ כך שרק עוד איזה חודש חודשיים אני אדע ואוכל לספק על כך תשובה...

לגבי תקלות וכו' עדין לא נתקלתי

ההתקנה פשוטה ביותר לחבר וזהו... חשמל טלפון וכבל USB למחשב , הוינדוס XP שלי זיהה אותו ישר (עדין לא בדקתי על הלינוקס (יובנטו)אדווח כשאבדוק).

מגיע עם זה קובץ תוכנות חביב - מה שמזכיר לי שניתן לשלוח פקס ללא צורך בסריקה או הדפסה אלא ישר דרך המחשב - כמובן בעזרת המכשיר .

יש כל מיני תוכנות לא יצא לבדוק את כולם אך כולם בעברית ואפילו מובנות להדיוטות (אנשים שנחשבים "בורים" בתחום מסוים) , מצאתי רק חסרון אחד כרגע וזה בעיה עם התוכנה של הOCR שלא מצליחה לקרא עברית אלא רק אנגלית... אבל למיטב הבנתי וחיפוש קליל הבנתי שניתן להשתמש בתוכנות צד שלישי כמו "ליגטורה" ו"IRIS"... עדין אין לי אותם ברגע שיהיו אדווח עליהם גם ועל אופן העבודה של המכשיר איתם.

לגבי המכשיר עצמו , יש לו פאנל קידמי נוח וממוקם בצורה טובה, הפאנל בעברית אך המסך שלו באנגלית.. (מבחנתי היה עדיף הכל באנגלית).סה"כ מובן וידידותי למשתמש , לא צריך להיות מהנדס טילים בשביל להפעיל את המכשיר , קוף (שיודע עברית) יכול להפעיל אותו... (יש כפתורים יעודיים לדברים מסוימים שהשימוש בהם הוא יומיומי).

עוד תכונה שיכולה להיות שימושית לחלקכם זה האופציה של הקורא כרטיסים וגם הPRINT BRIDGE , אני לא מוצא שום סיבה שבעולם להשתמש באופציות האלו במיוחד כשיש לי מחשב ... אבל אולי למישהו ממכם זה יהווה יתרון , לי זה חסר משמעות אולי הקורא כרטיסים יוכל להיות שימושי אך אני בספק.. אלא אם לא תהיה לי את המצלמה הדיגיטלית שלי (יש לנו במשפחה כמה מצלמות שהם בעלי כרטיסי זכרון שונים), אז אולי זה יהיה שימושי.

אני חושב שכיסיתי את רוב הדברים (השעה כבר 3 בלילה ואני אחרי עבודה) מקווה שלא שכחתי כלום , אם אני אמצא בעיות כלשהן במהלך השימוש אדאג לדווח לכם ישר .

מילת סיכום למי שאין לו כוח לקרא את הנ"ל - כדאית ומספקת את הסחורה לטווח מחירים הנמוך (ממתי 500 שקל זה נמוך?) , אני מרוצה.

לשאלות כלשהן אשמח לענות בכיף.

גל

נ.ב.

מקווה שעזרתי

פורסם

אחלה סקירה של המדפסת :xyxthumbs:

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

קניתי אותה אתמול והלחיצו אותי חברים שהיא גרועה

ממש הרגעת אותי :) תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים