פורסם 2007 ביוני 818 שנים אני גיימר מגיל די צעיר 10 ומשנת 95 שחקתי בהרבה משחקים טובים אבל כמובן שפספסתי כמה משחקים מאוד טובים בדרך :-\ (fallout ו myst)אז אני פונה אלכם כדי שתגידו איזה משחקים טובים פספסתיאני לא סובל FPS (חוץ HALF LIFE המקורי) וגם לא מרוצים (חוץ מ GTA אם זה משחק מרוצים בכלל)הדבר הכי חשוב לי במשחק הוא הכיפיות במשחק סאונד קורע לב (כמו LBA) אלילה ואווירה . גם חשיבה ואתגר הם דברים רצויים גרפיקה ממש לא עושה לי את המשחק ליפה (כמו למשל ההבדל בין OBLIVION ובין MORROWIND ומורווינד משחק הרבה יותר טוב)אני לא מדבר רק על משחקים ישנים אני גם מתכוון למשחקים חדשים שיש בהם את היופי כמו שהיה ל LBA בשביל לחסוך זמן ודיבורים שחקתי ב:כל משחקי בליזארדכל משחקי WESTWOODLBA 1/2elder scrollsettelers 2/3/4 (שתיים הכי יפה)כל GTAHEROES 1/2/3/4אני לא מצליח להיזכר בעוד משהו אבל כל המשחקים הכי יפים ששיחקתי בחיים נמצאים ברשימה הזאת
פורסם 2007 ביוני 818 שנים Tomb Raider Anniversary אין הסבר למה נהנתי לשחק כלכך..אולי בגלל שלא שיחקתי במשחקים מהסוג הזה בעבר..
פורסם 2007 ביוני 818 שנים Max Payne + Max Payne 2 שני משחקים מדהימים עם עלילה ממש מרתקת... התאכזבתי שבסוף לא הוציאו גם את השלישי בסדרה, אבל בכל זאת שני משחקים מדהימים...
פורסם 2007 ביוני 818 שנים אם אני לא טועה, זה היה Lazyboy שהביא בזמנו קישור לאתר שהציג מצעד של המשחקים הטובים ביותר של כל הזמנים, בהחלט מעניין ומזכיר נשכחות. תנסה להריץ חיפוש בפורום לגבי זה.
פורסם 2007 ביוני 818 שנים Max Payne + Max Payne 2 שני משחקים מדהימים עם עלילה ממש מרתקת... התאכזבתי שבסוף לא הוציאו גם את השלישי בסדרה, אבל בכל זאת שני משחקים מדהימים... מחזק לא יודע מה דעתך על סימולטורים, אבל Starlancer משחק מעולה
פורסם 2007 ביוני 818 שנים מקס פיין 2 ממש לא מתקרב לאיכות של הראשון, כששיחקתי במקס פיין הראשון פשוט נשמתי נעתקה! השאט-גאן היה רובה פשוט נהדר! הסאונד של מקס פיין 1 מעולה גם כן! מקס פיין 1 זה משחק חובה לכולם! ובנוסף, נדמה לי שזה המשחק הראשון שהשתמש ב time bullet.
פורסם 2007 ביוני 818 שנים מחבר חברה אתם מהירים Max Payne + Max Payne 2 שני משחקים מדהימים עם עלילה ממש מרתקת... התאכזבתי שבסוף לא הוציאו גם את השלישי בסדרה, אבל בכל זאת שני משחקים מדהימים... סליחה ששכחתי אבל Max Payne גם שחקתי משחק טוב אבל יותר מידי FPS בשבילי Tomb Raider Anniversary אין הסבר למה נהנתי לשחק כלכך..אולי בגלל שלא שיחקתי במשחקים מהסוג הזה בעבר.. אני שחקתי קצת בראשון לא משהו ועוד פעם יותר מדי FPS בשבילי
פורסם 2007 ביוני 818 שנים פשש יש לך טעם כמו שליואני הכי אהבתי את סטלרס 3 ו1 אם אתה אוהב חלליות אולי תאהב Freelancerולא עולים עוד כרגע
פורסם 2007 ביוני 818 שנים מחבר האמת טומב ריידר זה Third Person Shooter - TDS צודק אבל בסגנון הזה אני אהבתי רק את GTA פשש יש לך טעם כמו שלי ואני הכי אהבתי את סטלרס 3 ו1 אם אתה אוהב חלליות אולי תאהב Freelancer ולא עולים עוד כרגע מה זה ?זה דומה SETTELERS ?
פורסם 2007 ביוני 818 שנים אם אהבת מאוד את LBA, אז תנסה את Beyond Good & Evil. גם Psychonauts מאוד מומלץ.חוץ מזה, אני אמליץ על סדרת Prince of Persia.
פורסם 2007 ביוני 818 שנים אם אני לא טועה, זה היה Lazyboy שהביא בזמנו קישור לאתר שהציג מצעד של המשחקים הטובים ביותר של כל הזמנים, בהחלט מעניין ומזכיר נשכחות. תנסה להריץ חיפוש בפורום לגבי זה.אתה כן. (או שאני כבר לא זוכר)בכל מקרה, יש שני דיונים ענקיים (לא להיכנס עם חיבור איטי) בGS על המשחקים הטובים של 2006 ועל אלה שיצאו ב2007.2006:http://www.gamespot.com/forums/show_msgs.php?topic_id=24145969&page=02007:http://www.gamespot.com/forums/show_msgs.php?topic_id=24525221ויש גם את Greatest Games of All Time(לא רק PC)http://www.gamespot.com/gamespot/features/all/greatestgames/index.html
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.