עבור לתוכן

שאלה בקשר לגרסאות של ויסטה.

Featured Replies

פורסם

מישהו יכול לתת לי הסבר(בעברית...)על ההבדל בין גרסת ההוום פרימיום לבין האולטימייט,וגם להגיד האם ההבדל שווה את המחיר(נראה לי שמשהו כמו 800-900 ש"ח...)?

תודה!

פורסם

שלושה הבדלים:

1. הצפנת קבצים

2. remote desktop ותמיכה טובה יותר ברשתות

3. windows movie maker

אלו ההבדלים, בעיקרון ההום פרימיום עדיפה למשתמש הביתי, בכל מקרה תמיד תוכל לשדרג אם תרצה בעתיד לגרסא חדשה יותר דרך האינטרנט ( בתשלום כמובן)

פורסם

דווקא Movie Maker יש ב-Home Premium. זו טבלת ההשוואה הכי טובה שראיתי:

http://www.specialtech.co.uk/spshop/customer/product.php?productid=3318

Volume Shadow Copy - גיבוי מחיצה שלמה, אפשר לעשות אלטרנטיבית עם Ghost או True Image

BitLocker - הצפנת מחיצה שלמה, אפשר לעשות אלטרנטיבית עם TrueCrypt

Remote Desktop - אפשר לשלוט במחשב אחר אך לא לשלוט בשלך. אלטרנטיבה: UltraVNC

Offline Files/Folders - בעיקר למשרדים, עבודה על העתק של הקבצים כשמרוחקים ואז סינכרון עם המשרד. אלטרנטיבה: BeInSync

IIS Web Server - אלטרנטיבה: להתקין אותו בנפרד אם צריך להריץ שרת ווב, או לשים Apache...

Fax and Scan - אלטרנטיבה: להתקין WinFax או FaxTools eXPert

Ultimate Extras - כרגע מה שהציעו הוא רקע שולחן עבודה "חי" (סרט), ואיזה משחק קלפים פחות רלבנטי. אלטרנטיבה: לעשות אותו דבר עם VLC/BSPlayer או להמתין שתצא תוכנה נפרדת לעניין מבית Stardock (זה כבר בתכנון).

וההבדל הכי קריטי - אי אפשר להתחבר אל דומיין עם ה-Home Premium. זה מעניין רק משתמשים עסקיים כמובן.

פורסם
  • מחבר

לפי מה שאתם אומרים אני מבין שעדיף לי ההום פרימיום....כל האפשרויות האחרות הם יותר לעסקים או דברים כאלו...

ובקשר לאפשרות שקיימת באולטימייט לעשות רקע שזז,היא לא תהיה קיימת בכלל בפרימיום?(לא בדיוק הבנתי למה התכוונת עם התוכנה הזאת VLC/BSPlayer...היא תאפשר לעשות את זה?)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים