עבור לתוכן

מתלבט בקשר לכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

שלום, תקציבי הוא כ700 ש"ח על מה אתם ממליצים. יש לי כרגע GFORCE 5200 אני מעוניין לשדרג אותו.

ראיתי את הכרטיס הבא: http://zap.co.il/model.asp?model_id=424541

מה דעתכם,

תודה על העזרה.

פורסם

הכרטיס המומלץ ביותר בתקציב הוא ה - X800GTO (כן, הוא טוב יותר מה - X1600PRO אם אתה מתכוון לשאול את זה).

לינק - http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1579

פורסם

אני משער שאם ישך 5200 זהAGP כך שגם הלוח אם שלך ישן כך שגם המעבדן שלך ישן כך שגם הזיכרנות כנראה קטנים ולא שווים הרבה === תביא מפרט מלא וכנראה שתצטרך מחשב חדש... :-\

פורסם

ואיך בדיוק הגעת למסקנה הזו? לי אישית יש 9200SE שזו אותה רמה של ה-FX5200 (קצת יותר חזק), ויש לי P4 2.8 עם ג'יגה זיכרון. מפלצת זה לא - אבל בהחלט מחשב סביר לרוב המטרות..

פורסם

צריך מפרט מלא של המחשב. כך אפשר לדעת אם שדרוג יעשה את העבודה או שאין טעם.

לי למשל יש FX5500 אבל מעבד פנטיום 4 1.7 עם 512 זיכרון ולכן לי לא כדאי לשדרג, אבל מישהו עם 2.8 ו 2GB RAM אולי כדאי...

שורה תחתונה - צריך מפרט מלא...

פורסם

אנא הוסף את התקציב ואפיק התקשורת לכותרת.

פורסם
  • מחבר

להלן המפרט(אני מקפיץ את הדיון כי כך אמרו לי):

מעבד: pentuim 4 2.8 GHZ

זכרון: DDR 512

80GB 7200 RPM

וכרטיס מסך צוין כבר.

פורסם

קנה: את ה - X800GTO שקישרתי אליו בתחילת הדיון ועוד סטיק של 512MB זיכרון.

פורסם

lpp.phpme, זו לא הקפצה מה שעשית...

מתוך חוקי הפורום:

הקפצת דיונים:

אין לפרסם שתי הודעות רצופות בדיון, רק בשביל להביא את הדיון לראש הרשימה. הקפצת הדיון לא תביא תשובות יותר מהירות אלא תשיג תוצאה הפוכה בצורת התעלמות או נזיפה מצד המשתמשים.

במידה ויש לכם מידע חדש להוסיף לדיון כאשר הודעתכם היא האחרונה, עשו זאת על ידי modify.gif.

משתמשים שיקפיצו דיונים ימצאו את הדיון נעול ויקבלו אזהרה בהתאם!

פורסם

ואיך בדיוק הגעת למסקנה הזו? לי אישית יש 9200SE שזו אותה רמה של ה-FX5200 (קצת יותר חזק), ויש לי P4 2.8 עם ג'יגה זיכרון. מפלצת זה לא - אבל בהחלט מחשב סביר לרוב המטרות..

לי יש מפרט מאוד דומה לשלך חוץ מזה שלי יש 512 זכרון והמחשב כבר לא מריץ לי כמעט אף משחק חדש, לדעתי כרטיס מסך ממש גרוע מקווה שאני יחליף מחשב בקרוב

פורסם

בשביל לסגור את הנושא הX800GT0 מעולה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים