עבור לתוכן

מה זה "סינכרון אנכי"?

Featured Replies

פורסם

רציתי לדעת מה זה ואיך בדיוק הוא משפיע על הביצועים....

וגם מה הפירוש של זה באנגלית...

פורסם

זה משהו שנגיד אם אתה במשחק ויש מעל 30 פריימים אז לפעמים שאתה מסתכל לכיוון אחר או זז התמונה כאילו נקרעת לשניים בקו אנכי, אז זה שומר שזה לא יקרה

זה בחיים לא פגע לי בביצועים

יש כל מיני מפגרים שמשחקים קאונטר סטרייק שחושבים שזה נותן להם משהו שהם מבטלים את זה

פורסם

זה משהו שנגיד אם אתה במשחק ויש מעל 30 פריימים אז לפעמים שאתה מסתכל לכיוון אחר או זז התמונה כאילו נקרעת לשניים בקו אנכי, אז זה שומר שזה לא יקרה

זה בחיים לא פגע לי בביצועים

יש כל מיני מפגרים שמשחקים קאונטר סטרייק שחושבים שזה נותן להם משהו שהם מבטלים את זה

תיזהר, יכול להיות שהוא אחד מהם והוא עלול להעלב :'(

פורסם

אז שיעלב

נמאס מהם גם ככה, הביאו לי את הקריזה

פורסם

זה סנכרון אנכי.

סנכרון אנכי מוריד את קצב הפריימים במידה וזה נמוך ממה שהמסך מראה(גם בעת הפעלת Triple Buffer). הבעיה עם שחקני CS היא שהם חושבים של-FPS יש חשיבות להדף הרובה.

פורסם
  • מחבר

אז שיעלב

נמאס מהם גם ככה, הביאו לי את הקריזה

זה לא קשור...

היה לי קודם 60 fps וחיפםםשתי מדריכים להעלות fps וראיתי שכתבו לבטל את זה אז ביטלת יוחזר לי ל100

ואני בכלל לא יודע מה זה בגלל זה פתחתי הודעה וממש לא אכפת לי מהקאונטר סטרייק זה סתם דוגמה פשוט אני פוחד שכמו ששם יש לי 60 fps מקסימלי אז יהיה לי גם ככה במחשחקים אחרים כמו fear וכדומה...

פורסם
  • מחבר

זה סנכרון אנכי.

סנכרון אנכי מוריד את קצב הפריימים במידה וזה נמוך ממה שהמסך מראה(גם בעת הפעלת Triple Buffer). הבעיה עם שחקני CS היא שהם חושבים של-FPS יש חשיבות להדף הרובה.

אני בכלל לא משחק קאונר אני סתם לקחתי את זה כדוגמא כי פעם ככשיחקתי היה לי 100 fps ועכשיו פתאום נהיה לי 60

פורסם

זה לא קשור...

היה לי קודם 60 fps וחיפםםשתי מדריכים להעלות fps וראיתי שכתבו לבטל את זה אז ביטלת יוחזר לי ל100

ואני בכלל לא יודע מה זה בגלל זה פתחתי הודעה וממש לא אכפת לי מהקאונטר סטרייק זה סתם דוגמה פשוט אני פוחד שכמו ששם יש לי 60 fps מקסימלי אז יהיה לי גם ככה במחשחקים אחרים כמו fear וכדומה...

60 FPS זה מעולה וממש לא צריך יותר מזה כי גם ככה אין הבדל שאפשר לשים לב אליו.

פורסם
  • מחבר

60 FPS זה מעולה וממש לא צריך יותר מזה כי גם ככה אין הבדל שאפשר לשים לב אליו.

אז אתה אומר להחזיר את הvertical sync ?

פורסם

אז אתה אומר להחזיר את הvertical sync ?

לדעתי אין סיבה שלא תעשה זאת.

פורסם

לא אמרנו שאתה משחק קאונטר

פשוט דניס אמר לי שיכול להיות שיש פה כאלה שיעלבו מזה

בכל מקרה, כן כדי לך, זה רק יעזור לך, יש משחקים שזה מובנה כזה, אין את האפשרות באופציות אבל לא תיהיה קריעה של תמונה

אז במשחקים שנגיד יש את האופציה פשוט תאפשר אותה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים