פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים רציתי לדעת מה זה ואיך בדיוק הוא משפיע על הביצועים....וגם מה הפירוש של זה באנגלית...
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים זה משהו שנגיד אם אתה במשחק ויש מעל 30 פריימים אז לפעמים שאתה מסתכל לכיוון אחר או זז התמונה כאילו נקרעת לשניים בקו אנכי, אז זה שומר שזה לא יקרהזה בחיים לא פגע לי בביצועיםיש כל מיני מפגרים שמשחקים קאונטר סטרייק שחושבים שזה נותן להם משהו שהם מבטלים את זה
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים זה משהו שנגיד אם אתה במשחק ויש מעל 30 פריימים אז לפעמים שאתה מסתכל לכיוון אחר או זז התמונה כאילו נקרעת לשניים בקו אנכי, אז זה שומר שזה לא יקרהזה בחיים לא פגע לי בביצועיםיש כל מיני מפגרים שמשחקים קאונטר סטרייק שחושבים שזה נותן להם משהו שהם מבטלים את זהתיזהר, יכול להיות שהוא אחד מהם והוא עלול להעלב :'(
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים זה סנכרון אנכי.סנכרון אנכי מוריד את קצב הפריימים במידה וזה נמוך ממה שהמסך מראה(גם בעת הפעלת Triple Buffer). הבעיה עם שחקני CS היא שהם חושבים של-FPS יש חשיבות להדף הרובה.
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים מחבר אז שיעלבנמאס מהם גם ככה, הביאו לי את הקריזהזה לא קשור...היה לי קודם 60 fps וחיפםםשתי מדריכים להעלות fps וראיתי שכתבו לבטל את זה אז ביטלת יוחזר לי ל100 ואני בכלל לא יודע מה זה בגלל זה פתחתי הודעה וממש לא אכפת לי מהקאונטר סטרייק זה סתם דוגמה פשוט אני פוחד שכמו ששם יש לי 60 fps מקסימלי אז יהיה לי גם ככה במחשחקים אחרים כמו fear וכדומה...
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים מחבר זה סנכרון אנכי.סנכרון אנכי מוריד את קצב הפריימים במידה וזה נמוך ממה שהמסך מראה(גם בעת הפעלת Triple Buffer). הבעיה עם שחקני CS היא שהם חושבים של-FPS יש חשיבות להדף הרובה.אני בכלל לא משחק קאונר אני סתם לקחתי את זה כדוגמא כי פעם ככשיחקתי היה לי 100 fps ועכשיו פתאום נהיה לי 60
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים זה לא קשור...היה לי קודם 60 fps וחיפםםשתי מדריכים להעלות fps וראיתי שכתבו לבטל את זה אז ביטלת יוחזר לי ל100 ואני בכלל לא יודע מה זה בגלל זה פתחתי הודעה וממש לא אכפת לי מהקאונטר סטרייק זה סתם דוגמה פשוט אני פוחד שכמו ששם יש לי 60 fps מקסימלי אז יהיה לי גם ככה במחשחקים אחרים כמו fear וכדומה...60 FPS זה מעולה וממש לא צריך יותר מזה כי גם ככה אין הבדל שאפשר לשים לב אליו.
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים מחבר 60 FPS זה מעולה וממש לא צריך יותר מזה כי גם ככה אין הבדל שאפשר לשים לב אליו.אז אתה אומר להחזיר את הvertical sync ?
פורסם 2006 באוגוסט 2219 שנים לא אמרנו שאתה משחק קאונטרפשוט דניס אמר לי שיכול להיות שיש פה כאלה שיעלבו מזהבכל מקרה, כן כדי לך, זה רק יעזור לך, יש משחקים שזה מובנה כזה, אין את האפשרות באופציות אבל לא תיהיה קריעה של תמונהאז במשחקים שנגיד יש את האופציה פשוט תאפשר אותה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.