עבור לתוכן

שאלה בקשר ללוח DFI 975X וכרטיסי מסך

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות את הלוח אבל יש לו יכולת רק ל CF ולא SLI

אם אני קונה כרטיס של NVIDIA אני אוכל בעתיד לחבר לו PHYSX ל ל PCI-E השני שיש לו (בתנאי שיהיהו PHYSX ל PCI-E)

או שלא ורק שני ATI יוכלו להכנס שם?

תודה :xyxthumbs:

• תגובות 32
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הכל תלוי בתמיכה שNVIDIA יוציאו לכרטיסי פיזיקה. כרגע הם בכלל לא משתלמים ואני מאמין שבעתיד הפלטפורמות שישתמשו בהם יהיו שונות ולכן לא כדאי להשקיע כרגע אפילו באופציה למערך כזה. מערך של שני כרטיסי גרפיקה מספיק טוב, לפחות לתקופה הקרובה.

אם אתה קונה קונרו ואת הלוח הזה - אתה יכול לשבת בשקט שנה, אם לא יותר. הם יעשו את העבודה!

פורסם
  • מחבר

מה שאתה רוצה להגיד שאם אני קונה את הלוח הזה וכרטיס NVIDIA אני מעבד את ה PCI-E השני

פורסם

מה שאתה רוצה להגיד שאם אני קונה את הלוח הזה וכרטיס NVIDIA אני מעבד את ה PCI-E השני

נכון לעכשיו כן, עד שnvidia יתמכו רשמית ב975X. בסך הכל שני הPCI-E על הלוח הזה מיועדים לשני כרטיסי מסך.

פורסם

PhysX מיועד לחריץ PCI-Express x1 בלבד לא x16

פורסם
  • מחבר

כן אני יודע את כל זה תודה

אבל אני רציתי שתאנו לי

אם אני קונה את ה DFI 975X אז החריץ של PCI-E X16 מתבזבז אם אני קונה NVIDIA ולא ATI (בגלל ה CF)

פורסם

בעיקרון כן

לדעתי יש אופציה להשתמש בחריץ השני כ-Dual Graphics, ז"א בשביל 4 מסכים (ולא שיפור ביצועים)

אבל אני ממש לא בטוח בזה

פורסם

כן אני יודע את כל זה תודה

אבל אני רציתי שתאנו לי

אם אני קונה את ה DFI 975X אז החריץ של PCI-E X16 מתבזבז אם אני קונה NVIDIA ולא ATI (בגלל ה CF)

עניתי לך כבר, נכון לעכשיו כן, אלא אם NVIDIA תחליט לשנות את דעתה שאי אפשר לדעת אם זה יקרה ומתי

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי מה זאת אומרת עד ש NVIDIA יחליטו לתמוך(יהיו כרטיסים חדשים שיתמכו או שיהיה לוח זהה אבל משופר שיתמוך?) ???

פורסם

לא זה ולא זה

הכוונה היא שינוי בדרייברים שיאפשר SLI על לוחות 975X

בזמנו NVIDIA הסירה את התמיכה ב-SLI בערכת השבבים הנ"ל

לאור העסקה של ATI ו-AMD זה אפשרי שיחזירו את התמיכה

פורסם

אין סיבה לדאגה, ברגעים אלו ממש אני מעלה לאינטרנט ForceWare פרוץ (ומשופר על ידי) המאפשר לך SLi על כל מערך שבבים (כולל ATI , Intel וכו').

יש לך שם תמיכה בכל סוגי הSLi (כולל הרצת זוג כרטיסי 7900GT/X) חוץ מQuad SLi.

עריכה:

http://www.overclock.co.il/forums/downloads/85.96_mod.zip

תיקנתי את רוב הבעיות ותקלות שהיו בגרסא.

פורסם
  • מחבר

איך עשיתה את זה

זה בעיות בחומרה אי CF על מערך SLI ןלהפך

פורסם

אין שום בעיות חומרה, הכל בתוכנה.

ואפשר CF על לוח SLI ולהיפך.

הכל תלוי בתוכנה.

פורסם

אפשר גם אפשר...

975 תוכננה במקור ליתמוך בשני הטכנולוגיות.. אבל ברגע שלא הוסדר הש"פ בין NV לאינטל ביגלל בעיית תשלום NV חסמה את האפשרות דרך הדריבר .. מה שכן לא הבנתי איך הפעילו SLI על RD 600

CF על לוח SLI אי אפשר .

פורסם

אין שום בעיות חומרה, הכל בתוכנה.

ואפשר CF על לוח SLI ולהיפך.

הכל תלוי בתוכנה.

זה סך הכל 2 סלוטים של X8 או X16 (תלוי בצ'יפסט).

מה זה משנה של מי הכרטיסים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים