פורסם 2006 ביולי 2119 שנים שניהן טובות.ב- Lost יש משהו יחודי משלה, מלא שאלות שעוד צריך לענות עליהן.וב- Prison Break אין כל כך הרבה שאות כמו שיש ב- LOST אבל כל פרק מותח והפרקים לא נמרחים בכלל...בכל פרק יש משהו חדש.
פורסם 2006 ביולי 2119 שנים אני מת על אבודים. אבל לפי מה ששמעתי על prison break נראה לי שגם אותה אתחיל לראות בקרוב
פורסם 2006 ביולי 2119 שנים LOST יותר טוב , למרות שגם Prison Break טוב - פרק אחרון מטומטם(פריסון) אבל חפיף..
פורסם 2006 ביולי 2119 שנים LOST LOST ועוד פעם LOST.למרות ש-PB סדרה חזקה, היא לא מושכת אותי כמו LOST.יש הרבה דברים צפויים ב-PB.
פורסם 2006 ביולי 2119 שנים מחבר שוב הדיון הזה????? למי איכפת מה יותר טוב זה נראה לך תחרות?? תראה את שניהם חח.. ראיתי את 2 הסדרות... את שתיהן אהבתי.. אין בכלל מה להשוות כי כל סדרה זה ז'אנר אחר וסגנון אחר.. אבודים זה הזוי ולא הגיוני אבל מותח ומושך ונמלטים בעקרון גם קצת לא הגיוני אבל שם באמת הכל יכול לקרות. שתיהן אחלה
פורסם 2006 ביולי 2119 שנים אם ראית את שניהם אז למה אתה שואל מה יותר טוב?מה שטוב יותר זה מה שטוב יותר בשבילךובקשר לדיון PB סדרה כל כך צפויה שזה מגעיל
פורסם 2006 ביולי 2119 שנים מחבר אם ראית את שניהם אז למה אתה שואל מה יותר טוב?מה שטוב יותר זה מה שטוב יותר בשבילךובקשר לדיון PB סדרה כל כך צפויה שזה מגעילמה אתה בכוונה מעצבן?אני לא עשיתי את הסקר כדי שאני אדע מה לראות...באותה מידה על כל סקר אחר אני יכול לשאול שאלות שליליות.תירגע בנאדם
פורסם 2006 ביולי 2119 שנים אין רגוע ממני...וכן רוב הסקרים דבילים במיוחד שחודש שעבר היה בדיוק אבל בדיוק את אותו הסקר
פורסם 2006 ביולי 2119 שנים מחבר אין רגוע ממני...וכן רוב הסקרים דבילים במיוחד שחודש שעבר היה בדיוק אבל בדיוק את אותו הסקרבסדר אבל דעה משתנה... ולאיודע מה עוד חחח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.