עבור לתוכן

אבודים VS נמלטים

אבודים VS נמלטים 1,154 הצבעות

1. 1. אבודים VS נמלטים

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

רציתי לדעת מה יותר טוב כי כל אחד אומר אחרת

פורסם

שניהם טובים מאוד כל אחד בתחום שלו

נמלטים - הרבה מתח ועלילה מפוטלת

אבודים - הרבה מתח ועוד יותר הרבה מיסתורין

אם אתה פתחתה את התרד הזה כדי לדעת במה כדי יותר לצפות אז אני ממליץ על שניהם. :xyxthumbs:

פורסם

נמלטים יותר אהבתי

אבודים נחמד אבל בעונה השניה נורא נמרח :bash:

פורסם

שניהם מתח.

אם אתה אוהב יותר סרטי אימה תעדיף את אבודים.

אם אתה אוהב יותר סרטי מתח/פעולה תעדיף את נמלטים.

פורסם

עזוב... אין בכלל מה להשוות. Lost (ולא אכפת לי שהתרגום של זה, זה 'אבודים' העיברות -כמו תמיד הורס את השם),

זאת סדרת הטלוויזיה (בתחום הדרמה\מתח לפחות) הטובה ביותר, נקודה. PB, זאת סדרה עלובה בהשוואה, שYES מנסים לדחוף

לנו אותה בגלל שהם התקמצנו על Lost בזמנו. בגלל זה גם השם "נמלטים" -כקונטרה ל"אבודים" של הכבלים.

PB, כמו 4400 וSaved (סדרה חדשה שמשודרת כעת בארה"ב) הן סדרות "חדשות", שלא מראות לנו שום דבר חדש.

יש בתוכן רעיון כללי מעניין מאוד, ואני גם בטוח שמי שכתב את הסדרה בכלל לא התכוון שהיא תצא "ככה", ההפקה פשוט

משנה את התסריט ומשאירה רק את השלד שעליו היא מלבישה את מה שהיא חושבת שימכור, ע"מ לא לקחת סיכון שהסדרה

תפנה לקהל "חושב" ולא תצליח. אותו הדבר קורה עם תעשיית הסרטים והמוזיקה; הם מאשימים את ה"פיראטיות" שלטענתם

בגללה לא נמכרים כרטיסי קולנוע, אבל בינינו מאז תקופת שר הטבעות והמטריקס, את מספר הסרטים האיכותיים אפשר לספור על יד אחת וחצי.

הכל ממוחזר היום, המוזיקה הסרטים הטלוויזיה. תסתכלו כמה סדרות CSI יש, כמה סרטים עם אותו התוכן והאלמנטים שחוזרים וחוזרים

וחוזרים על עצמם. מוזיקת פופ מאוסה, ו'להקות "רוק", שפונות לקהל המתבגרים'. הכל קורה בגלל חבורה של בבונים זקנים שיושבים

למעלה במגדל השן, מנותקים מהמציאות ולא מבינים למה שום דבר לא מצליח להם (אה! זה בגלל הפיראטים!). לא דיי להסתכל בחתכים

דמוגראפיים וסקרי עניין ע"מ לקבוע את אופי הטלוויזיה והקולנוע (או המוזיקה). צריך גם להבין את הקהל, וזה בדיוק מה ש"החבר'ה" של

Lost עשו. אני רק מקווה שהמגמה תמשך.

*קיטור* :P

יש מישהו שמסכים איתי ד"א ?

פורסם

מסכים בהחלט!! :xyxthumbs::yelclap:

פורסם

נמלטים, בלי ספק.

פורסם

אני רואה את שתיהם,מעדיף אבודים.

פורסם

לוסט ללא ספק

ראיתי את שניה העונות של לוסט ואת כל העונה של PB

וPB סידרה בסדר לא יותר מזה

היא פשוט צפויה מידיי ("אויייי לא הולכים לתפוס אותו...... אבל לא" ככה כל פעם וכל פרק)

אני לא יכול לספור כמה פעמים אמרתי בסידרה הזו את צמד המילים "נו באמת"

תסריט דיי עלוב ופשוט, דמויות טיפשיות במיוחד מיקל המושלם הכוסון הגאון הטוב לב (נו באמת)

פשוט סידרה לילדים רוצים סידרת בית כלא רצינית תראו "אוז"

לוסט מופקת בצורה של סרט וברמה מאוד גבוהה ואחת הסדרות מתח הטובות שנוצרו

אבל אין על הסופרנוס הסידרה הכי טובה אי פעם

פורסם

Lost סדרה טובה מאוד אבל מתחילה לעצבן אחרי כמה פרקים והמסתורין הרב יותר מדי בלאגן

נמלטים לעומת זאת סדרה מותחת ומעניינת ומשחק מעולה.

פורסם

PB

פורסם

לוסט ללא ספק

היא פשוט צפויה מידיי ("אויייי לא הולכים לתפוס אותו...... אבל לא" ככה כל פעם וכל פרק)

תסריט דיי עלוב ופשוט, דמויות טיפשיות במיוחד מיקל המושלם הכוסון הגאון הטוב לב (נו באמת)

כן לזה בדיוק אני מתכוון, הכל צפוי וקיטצ'י -העלילה, הדמויות -הכל. פחד לפנות לקהל "חושב" כבר אמרתי ?

פורסם

הקהל ה"חושב" של אבודים כבר וויתר מזמן כשהוא הבין שהסדרה הזאת מופרחת מדי.

לדעתי.

נמלטים נחמדה~

פורסם

נמלטים Rullzz....!!!

פורסם

לוסט ללא ספק

אבל אין על הסופרנוס הסידרה הכי טובה אי פעם

אמר בדיוק את מה שרציתי לכתוב , וראיתי את 2 הסדרות..

גם אם אבודים לפעמים "נמרחת" זה טוב לדעתי ולא משהו שמוציא את החשק לראות - עוד פרטים , עוד סיבוכים ,עוד טוויסטים, עוד פרקים = דבר טוב לדעתי אני לא רוצה שהסדרה תגמר מהר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים