עבור לתוכן

על אילו אוזניות אתם ממליץ? עד 450ש"ח

Featured Replies

פורסם

היי.

אני מחפש אוזניות ל-iPod(שאקנה בחופש) אך שיהיה נוח גם לחברן למחשב דרך הרמקולים. האוזניות צריכות לחסום רעשים חיצוניים במידה ניכרת, כיוון שאני מרבה לנסוע באוטובוסים.

התקציב הוא כמצויין בכותרת אך עם אפשרות חריגה של כחמישים ש"ח במקרה ומדובר בסט טוב.

פורסם

גם אני הייתיב אותה בעיה כמו שלך..

לבסוף קניתי את הPX100 של SENNHEISER ואני הכי מרוצה בעולם..

אחלה באס ושמיעה בכללי..

לגבי האטימות ברמת ווליום סבירה+ אתה לא תשמע ממש תאוטובוס (אני גם נוסע המון..חייל לצערי..)..

פורסם
  • מחבר

מה דעתך על הדגם הזה? קראתי מהתגובות בזאפ שזהו הדגם המתקדם עם באס פחות חזק - מה שדיי מתאים לי כי אני אוהב רוק ומטאל.

עריכה: ביררתי שרעש בוטובוס יכול להגיע ל-80 דציבלים... לא בשבילי.

פורסם

זהו שהPX200 הם לא משהו (היו על זה כמה דיונים)...הם לא הכי אטומות..

ועדיף את הPX100 כבר..

פורסם

אם אתה רוצה אטימה מוחלטת זה רק אוזניות BUDS.

בתקציב שלך יש את הCX300 המעולות ואם אתה מוכן להזמין מEBAY אז יש את הE2C של SHURE. האוזניות האלה מדהימות ואוטמטת לחלוטין את רעשי הסביבה.

פורסם
  • מחבר

המפף... אשמח אם תסביר לי מעט על תהליך ההזמנה מ-eBay. אין לי בעיה לשלם דרך כרטיס האשראי, אבל הקטע של המשלוח מפחיד אותי...

עריכה: ואלו האוזניות?

פורסם

אכן אלו האוזניות.

בעמוד המכירה אתה יכול לראות שלמוכר ביו 1700 מכירות ו99.9 אחוז מהלקוחות שלו היו מרוצים. עם הדירוג מעל 99% ויש מעל 1000 מדרגים אז כנראה הוא אמין מאד. עוד תשים לב שטיפה מתחת רשום PAYPAL BUYER PROTECTION - אם המוצר לא מגיע עלייך עד 45 יום מהקנייה אתה זכאי לקבל את כל הכסף (יכול להיות עמלה קטנה לא בדקתי את זה על בשרי למזלי).

אם עדיין יש לך חששות בקשר לקניה מEBAY אז תפתח ת'רד נפרד על הנושא.

פורסם
  • מחבר

טוף. תודה רבה על התגובות ^^

אפתח נושא על זה בפורום כללי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים