עבור לתוכן

מתלבט בין 2 כרטיס קול: Audigy 2 ZS ל X-Fi XtremeMusic

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בין Audigy 2 ZS ב 512 שקל

ל X-Fi XtremeMusic ב 750שקל

-חשוב לציין שאין בעיה כספית...

-יש לי 2 רמקולים עם סאב של חברת EACAN שמספקים אותי מאוד

-אני גיימר

יש לי מספר שאלות:

1.אני ירגיש הבדל באיכות בין הכרטיסים?

2. ^^^

הבדל גדול?

3. אני ירגיש הבדל במשחקים בין שני הכרטיסים? (EAX5 לעומת EAX5 )

4. ידוע אם יצא או מתי יצא EAX6 ?

^^^^

5. אם ההבדל של EAX6 בין EAX5 יהיה גדול?

6. אני ירגיש הבדל במוסיקה בין שני הכרטיסים?

7. משתלם וכדאי לי לקנות את ה X-FI ?

פורסם

אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בין Audigy 2 ZS ב 512 שקל

ל X-Fi XtremeMusic ב 750שקל

-חשוב לציין שאין בעיה כספית...

-יש לי 2 רמקולים עם סאב של חברת EACAN שמספקים אותי מאוד

-אני גיימר

יש לי מספר שאלות:

1.אני ירגיש הבדל באיכות בין הכרטיסים?

2. ^^^

הבדל גדול?

3. אני ירגיש הבדל במשחקים בין שני הכרטיסים? (EAX5 לעומת EAX5 )

4. ידוע אם יצא או מתי יצא EAX6 ?

^^^^

5. אם ההבדל של EAX6 בין EAX5 יהיה גדול?

6. אני ירגיש הבדל במוסיקה בין שני הכרטיסים?

7. משתלם וכדאי לי לקנות את ה X-FI ?

בוא אני יענה בקצרה מכיוון שבסוף אני היחיד שמגיב גם ככה אלא אם למישהו בא להלל את האודיג'י 2

1.אם תרגיש הבדל במוזיקה זה תלוי כנראה ברמקולים שלך, במשחקים אתה כן תרגיש הבדל

2. במשחקים הבדל גדול

3.אתה מתכוון eax 4 וeax 5 אז ככה, הx-fi תומך עד 128 קולות תלת מימדיים בו זמנית בניגוד לאודיג'י 2- 64

יש לו eax voice שהקול שלך שאתה מדבר במיקרופון משתנה בהתאם לסביבה שאתה נמצא בא וככה ישמעו אותך גם אלה שיש להם את הכרטיס ומשחקים במשחק שנגיד תיהיה ליד מאוורר אז ישמעו את הקול שלך כמו שאתה מדבר למאוורר

יש macrofx וelevation filter שבעיקרון הם ההכי מדליקים מהאפקטים, macrofx גורם לסאונד של הכדורים שנורים עליך ועוברים ליד הראש שלך להיות יותר מציאותיים, elevation filter עוזר לך להבדיל הרבה יותר טוב אם האובייקט כמו חללית מעליך או מתחתיך ומה שהכי מגניב שאפשר להפעיל אותם לכל משחק בלי קשר לeax5

יש גם purepath שבמשחקי eax 5 המפתח יכול לקבוע למשל אפקטים של יריות וכל מיני דברים יעברו דרך הסאב כמו דולבי דיגיטל וdts בסרטי דיוידי

טוב מעכשיו אני יגיד עוד כמה דברים

לא ידוע על eax6 אין תיכנונים בכלל ואולי רק עוד איזה 5-6 שנים אולי ורק אולי יחשבו על משהו כי כבר הגיעו למיטב

לx-fi יש cmss3dheadphones שאתה יכול לחבר אוזניות סטריאו ולקבל סראונד מ8 כיוונים על ידי הדמייה וזה נשמע ממש טוב במשחקים במיוחד

ולמשל לך יש 2 רמקולים אז יש לו גם cmss3d virtual surround שזה נותן לך מין אפקט סראונד מהרמקולים, כמובן לא מה שתקבל מסראונד אבל זה ממש תותח

בעיקרון משתלם הרי ציינת שאין לך בעיית תקציב ככה שיהיה שווה לך

פורסם

השאלה היא מתי משחקים באמת יתחילו לתמוך ב EAX 5 שזה שווה את זה....יש משחקים חדשים שתומכים רק ב EAX 3 עדיין....

דבר שני לגבי הגיעו כבר לסוף ב EAX5 ..ממש לא מסכים...ברגע שירצו לעשות עוד כסף (ותמיד רוצים לעשות עוד כסף ) יהיה לך עוד מיליון אופציות חדשות בכרטיסי קול חדשים יותר

פורסם

אבל אתה לא תראה שום כרטיס חדש עוד הרבה זמן

המעבד של הכרטיס כל כך חזק שיקח הרבה זמן עד שיגיעו לקטע אם בכלל שיצליחו לנצל אותו עד הסוף

יש עכשיו משחקים בפיתוח שיכללו את זה וגם כל משחק שיש לו תמיכה בopenAL יתן לך סאונד סוף הדרך ואחלה ביצועים

cmss3d הוא יותר משופר למשחקים והרבה יותר טוב מהcmss והcmss2 של האודיג'י 2

ו macrofx ו elevation filter פועלים כמעט בהכל

תראה זה כמו לקנות חד ליבה שיש כפול ליבה שיתן לך יותר בגלל הבדל של 200 שקל שהבחור שפתח את הדיון טען שאין לו בעיה עם הקטע של להוסיף עוד 200

פורסם
  • מחבר

שאלה שלא כל כך קשורה:

אני יודע ש UT2007 יתמוך בכרטיסי הקול של קריאייטיב (כמו כל UT)

הוא יתמוך ב Audigy 2 ZS (כמו UT04) או ב X-FI

??

פורסם

יתמוך בשניהם

אפילו בלייב 5.1 יתמוך

כמו תמיד גם שם הם יכניסו תמיכת openAL אז על בטוח יכניסו eax 5

מה שיהיה שימושי כי בעזרת הeax voice אתה תוכל לזהות איפה נמצא החבר לקבוצה שלך, בתנאי שיש לך ולו את הכרטיס כמובן

הelevation filter והמקרו fx הולכים להיות שימושיים מאוד כי תחשוב שיורים עליך טיל, קודם אתה תשמע באיזה גובה הוא נמצא ואז אתה תשמע גם את המסלול שבו הוא הולך להיכנס בך

כמובן גם 128 צלילים תלת מימדיים בו זמנית ככה שאתה יכול לשמוע את כל שדה הקרב

פורסם
  • מחבר

יתמוך בשניהם

אפילו בלייב 5.1 יתמוך

כמו תמיד גם שם הם יכניסו תמיכת openAL אז על בטוח יכניסו eax 5

מה שיהיה שימושי כי בעזרת הeax voice אתה תוכל לזהות איפה נמצא החבר לקבוצה שלך, בתנאי שיש לך ולו את הכרטיס כמובן

הelevation filter והמקרו fx הולכים להיות שימושיים מאוד כי תחשוב שיורים עליך טיל, קודם אתה תשמע באיזה גובה הוא נמצא ואז אתה תשמע גם את המסלול שבו הוא הולך להיכנס בך

כמובן גם 128 צלילים תלת מימדיים בו זמנית ככה שאתה יכול לשמוע את כל שדה הקרב

שאלה על הקטע שהדגשתי:

בשני רמקולים וסאב ישמעו את האפקט הזה : "קודם אתה תשמע באיזה גובה הוא נמצא ואז אתה תשמע גם את המסלול שבו הוא הולך להיכנס בך" ?

פורסם

כן

אתה בוחר 2.1 speakers בפאנל הכחול של הגיימינג מוד

ואז אתה עושה cmss3d virtual surround on

ואז אתה עושה macro fx ו elevation filter על on

אתה תשמע ברמקולים שלך כאילו אתה בסראונד

לא הכי הכי סראונד אבל זה יגרום למוח שלך להאמין שאתה באמת עם סראונד

ככה שאתה כן תוכל לשמוע את הטילים מתקרבים בגלל שזה יוצר שדה תלת מימדי

זאת טכנולוגיה שהיתה בהתחלה אצל דולבי אבל הם פיתחו גם בשביל משחקים וסרטים למי שרוצה אוזניות או שהוא עם 2.1 רמקולים

הנה פלאש שמדגים איך לעשות את הheadphones surrround לאוזניות סטריאו למשל: http://www.creative.com/products/soundblaster/howto/show_flash.asp?filename=GameInter_Headphone.swf

פורסם

מכיוון שאמרת שאין לך בעיה להוסיף כסף טאתה משחק אז הייתי ממליץ ללכת על הX-FI

פורסם

אין לו בעיה עם לוחות nForce 4 ?

aquarius, לא מזמן היה פה ת'רד, שהמלצת בו לא לקנות את הכרטיס כי יש איתו את הבעיות הנ"ל.

פורסם

סידרו את זה כבר בכרטיסים שיש כרגע בחנויות וגם בהוצאות ביוס

הכרטיסים שיש עכשיו באים עם היטסינק ויש להם תיקון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים