פורסם 2006 במאי 1919 שנים אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בין Audigy 2 ZS ב 512 שקלל X-Fi XtremeMusic ב 750שקל-חשוב לציין שאין בעיה כספית...-יש לי 2 רמקולים עם סאב של חברת EACAN שמספקים אותי מאוד-אני גיימר יש לי מספר שאלות:1.אני ירגיש הבדל באיכות בין הכרטיסים?2. ^^^ הבדל גדול?3. אני ירגיש הבדל במשחקים בין שני הכרטיסים? (EAX5 לעומת EAX5 )4. ידוע אם יצא או מתי יצא EAX6 ? ^^^^5. אם ההבדל של EAX6 בין EAX5 יהיה גדול?6. אני ירגיש הבדל במוסיקה בין שני הכרטיסים?7. משתלם וכדאי לי לקנות את ה X-FI ?
פורסם 2006 במאי 1919 שנים אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בין Audigy 2 ZS ב 512 שקלל X-Fi XtremeMusic ב 750שקל-חשוב לציין שאין בעיה כספית...-יש לי 2 רמקולים עם סאב של חברת EACAN שמספקים אותי מאוד-אני גיימר יש לי מספר שאלות:1.אני ירגיש הבדל באיכות בין הכרטיסים?2. ^^^ הבדל גדול?3. אני ירגיש הבדל במשחקים בין שני הכרטיסים? (EAX5 לעומת EAX5 )4. ידוע אם יצא או מתי יצא EAX6 ? ^^^^5. אם ההבדל של EAX6 בין EAX5 יהיה גדול?6. אני ירגיש הבדל במוסיקה בין שני הכרטיסים?7. משתלם וכדאי לי לקנות את ה X-FI ? בוא אני יענה בקצרה מכיוון שבסוף אני היחיד שמגיב גם ככה אלא אם למישהו בא להלל את האודיג'י 21.אם תרגיש הבדל במוזיקה זה תלוי כנראה ברמקולים שלך, במשחקים אתה כן תרגיש הבדל2. במשחקים הבדל גדול3.אתה מתכוון eax 4 וeax 5 אז ככה, הx-fi תומך עד 128 קולות תלת מימדיים בו זמנית בניגוד לאודיג'י 2- 64יש לו eax voice שהקול שלך שאתה מדבר במיקרופון משתנה בהתאם לסביבה שאתה נמצא בא וככה ישמעו אותך גם אלה שיש להם את הכרטיס ומשחקים במשחק שנגיד תיהיה ליד מאוורר אז ישמעו את הקול שלך כמו שאתה מדבר למאוורריש macrofx וelevation filter שבעיקרון הם ההכי מדליקים מהאפקטים, macrofx גורם לסאונד של הכדורים שנורים עליך ועוברים ליד הראש שלך להיות יותר מציאותיים, elevation filter עוזר לך להבדיל הרבה יותר טוב אם האובייקט כמו חללית מעליך או מתחתיך ומה שהכי מגניב שאפשר להפעיל אותם לכל משחק בלי קשר לeax5יש גם purepath שבמשחקי eax 5 המפתח יכול לקבוע למשל אפקטים של יריות וכל מיני דברים יעברו דרך הסאב כמו דולבי דיגיטל וdts בסרטי דיוידיטוב מעכשיו אני יגיד עוד כמה דבריםלא ידוע על eax6 אין תיכנונים בכלל ואולי רק עוד איזה 5-6 שנים אולי ורק אולי יחשבו על משהו כי כבר הגיעו למיטבלx-fi יש cmss3dheadphones שאתה יכול לחבר אוזניות סטריאו ולקבל סראונד מ8 כיוונים על ידי הדמייה וזה נשמע ממש טוב במשחקים במיוחדולמשל לך יש 2 רמקולים אז יש לו גם cmss3d virtual surround שזה נותן לך מין אפקט סראונד מהרמקולים, כמובן לא מה שתקבל מסראונד אבל זה ממש תותחבעיקרון משתלם הרי ציינת שאין לך בעיית תקציב ככה שיהיה שווה לך
פורסם 2006 במאי 1919 שנים השאלה היא מתי משחקים באמת יתחילו לתמוך ב EAX 5 שזה שווה את זה....יש משחקים חדשים שתומכים רק ב EAX 3 עדיין....דבר שני לגבי הגיעו כבר לסוף ב EAX5 ..ממש לא מסכים...ברגע שירצו לעשות עוד כסף (ותמיד רוצים לעשות עוד כסף ) יהיה לך עוד מיליון אופציות חדשות בכרטיסי קול חדשים יותר
פורסם 2006 במאי 1919 שנים אבל אתה לא תראה שום כרטיס חדש עוד הרבה זמןהמעבד של הכרטיס כל כך חזק שיקח הרבה זמן עד שיגיעו לקטע אם בכלל שיצליחו לנצל אותו עד הסוףיש עכשיו משחקים בפיתוח שיכללו את זה וגם כל משחק שיש לו תמיכה בopenAL יתן לך סאונד סוף הדרך ואחלה ביצועיםcmss3d הוא יותר משופר למשחקים והרבה יותר טוב מהcmss והcmss2 של האודיג'י 2ו macrofx ו elevation filter פועלים כמעט בהכלתראה זה כמו לקנות חד ליבה שיש כפול ליבה שיתן לך יותר בגלל הבדל של 200 שקל שהבחור שפתח את הדיון טען שאין לו בעיה עם הקטע של להוסיף עוד 200
פורסם 2006 במאי 1919 שנים מחבר שאלה שלא כל כך קשורה:אני יודע ש UT2007 יתמוך בכרטיסי הקול של קריאייטיב (כמו כל UT)הוא יתמוך ב Audigy 2 ZS (כמו UT04) או ב X-FI??
פורסם 2006 במאי 1919 שנים יתמוך בשניהםאפילו בלייב 5.1 יתמוךכמו תמיד גם שם הם יכניסו תמיכת openAL אז על בטוח יכניסו eax 5מה שיהיה שימושי כי בעזרת הeax voice אתה תוכל לזהות איפה נמצא החבר לקבוצה שלך, בתנאי שיש לך ולו את הכרטיס כמובןהelevation filter והמקרו fx הולכים להיות שימושיים מאוד כי תחשוב שיורים עליך טיל, קודם אתה תשמע באיזה גובה הוא נמצא ואז אתה תשמע גם את המסלול שבו הוא הולך להיכנס בךכמובן גם 128 צלילים תלת מימדיים בו זמנית ככה שאתה יכול לשמוע את כל שדה הקרב
פורסם 2006 במאי 1919 שנים מחבר יתמוך בשניהםאפילו בלייב 5.1 יתמוךכמו תמיד גם שם הם יכניסו תמיכת openAL אז על בטוח יכניסו eax 5מה שיהיה שימושי כי בעזרת הeax voice אתה תוכל לזהות איפה נמצא החבר לקבוצה שלך, בתנאי שיש לך ולו את הכרטיס כמובןהelevation filter והמקרו fx הולכים להיות שימושיים מאוד כי תחשוב שיורים עליך טיל, קודם אתה תשמע באיזה גובה הוא נמצא ואז אתה תשמע גם את המסלול שבו הוא הולך להיכנס בךכמובן גם 128 צלילים תלת מימדיים בו זמנית ככה שאתה יכול לשמוע את כל שדה הקרבשאלה על הקטע שהדגשתי: בשני רמקולים וסאב ישמעו את האפקט הזה : "קודם אתה תשמע באיזה גובה הוא נמצא ואז אתה תשמע גם את המסלול שבו הוא הולך להיכנס בך" ?
פורסם 2006 במאי 1919 שנים כןאתה בוחר 2.1 speakers בפאנל הכחול של הגיימינג מודואז אתה עושה cmss3d virtual surround onואז אתה עושה macro fx ו elevation filter על onאתה תשמע ברמקולים שלך כאילו אתה בסראונדלא הכי הכי סראונד אבל זה יגרום למוח שלך להאמין שאתה באמת עם סראונדככה שאתה כן תוכל לשמוע את הטילים מתקרבים בגלל שזה יוצר שדה תלת מימדיזאת טכנולוגיה שהיתה בהתחלה אצל דולבי אבל הם פיתחו גם בשביל משחקים וסרטים למי שרוצה אוזניות או שהוא עם 2.1 רמקוליםהנה פלאש שמדגים איך לעשות את הheadphones surrround לאוזניות סטריאו למשל: http://www.creative.com/products/soundblaster/howto/show_flash.asp?filename=GameInter_Headphone.swf
פורסם 2006 במאי 2019 שנים מכיוון שאמרת שאין לך בעיה להוסיף כסף טאתה משחק אז הייתי ממליץ ללכת על הX-FI
פורסם 2006 במאי 2019 שנים אין לו בעיה עם לוחות nForce 4 ? aquarius, לא מזמן היה פה ת'רד, שהמלצת בו לא לקנות את הכרטיס כי יש איתו את הבעיות הנ"ל.
פורסם 2006 במאי 2119 שנים סידרו את זה כבר בכרטיסים שיש כרגע בחנויות וגם בהוצאות ביוסהכרטיסים שיש עכשיו באים עם היטסינק ויש להם תיקון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.