פורסם 2006 באפריל 2019 שנים תגיד, אתה מטשטש את הרקע של המקרואים בפוטושופ?גם פה וגם בתמונה של הזבוב הבוקה נראה מוזר.
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים לא ידעתי שבhalf life 2 יש את משתלת הגן הקסום : ואני עוד באשליות שקוראים לזה בלאק מיסה.
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים ה-HIGHLIGHT עשה טוב לאוטובוס, אבל לדעתי אכן יש חוסר חדות מוזר בשתי הראשונות...
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים אני לא יודע אם זה חוסר חדות.התמונות עצמן רואים שנעשה עליהן עיבוד והן מחודדות.כנראה שמראש האיכות שלהן לא בשמיים ולכן החידוד לא עזר להן במיוחד.
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים מחבר מפיכם זה לרגע נשמע כאילו כל התמונות שהעלתי עד היום, לא היו מעובדות כלל, או שמא צולמו באיכות מספיק גבוהה, בשביל שלא יהיה צורך בעיבוד, טעות מרה בידכם... העיבוד שבוצע לתמונות האלה הוא בסיסי-סביר, לא יותר מ 5 דקות עבודה על כל פריים. לצורך הבהרה, מעט מאוד משתמשים כאן ובפורומי צילום ברחבי העולם, אשר יש להם מושג ולו מינימלי בצילום ועריכה ממוחשבת, מבצעים "עיבוד" כלשהו לתמונות. אם חשבתם שברגע שרכשתם DSLR, הסתיימו הבעיות ובהנפה של שרביט קסם התמונה נשלחת הישר מהמצלמה לצג שלכם, יש לכם טעות מרה. למי שמעוניין, אני יכול להעלות את התמונות לאחר הקטנה בלבד, ללא כל טאץ' נוסף. חוששני שיש כאן בעיית תפיסה בסיסית אצל משתמשים מסויימים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.