פורסם 2006 במרץ 2419 שנים טוב, הסיפור שמאחורי : אתמול הלכתי עם חברה שלי לצפות במופע בגרויות שהרימה מגמת המחול בתיכון שלי ( אחת החברות שלה והרבה בנות מהשכבה שלי הופיעו ), כמובן לקחתי איתי את המצלמה, אחרי תידרוך קל מכמה אנשים על איך כדאי לצלם התחלתי לנסות עד שיצא משהו יפה. הרי לכם 3 תמונות יפות שיצאו, כולן צולמו בISO 800 ולכן הרעש הקל. תודה רבה לדני בקרמן ( Chevy ) על העזרה עם העריכה ( למרות שהוא רק הקטין ומסגר ). התמונות : Down To The Ground Captured Revival תודה מראש לכל המגיבים, יוסי.
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים אחד הסטים הטובים ביותר שלך. כל הכבוד על הביצוע האומנותי וטכני. יצא פשוט מצויין
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים זהו רגע היסטורי, כולם לצלם את הדף הזה ולשים ליום גשום...סט איכות בפורום, טכני חשוף נפלא, הרעש לא מורגש ובטח לא נפריע, הכותרות רק מוסיפות, כל הכבוד.
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים הרשה לי לתקן קצת את החבר'ה...אני מאוהבבבבבבתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!11סט איכות, נהנתי מאוד!
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים 100 מתוך 10 מושלם, מעולם לא ראיתי חובבן שמצלם בצורה כזאת [אתה חובבן?? :s05:] !!
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים רק לשם הסדרת המונחים - חובבן: מישהו שמצלם להנאתו וכד'... "מקצוען": מישהו שהמקצוע שלו זה צלם והוא מצלם ומרוויח מזה כסף, זו הפרנסה והמקצוע שלו. עד כמה שידוע לי, כולנו כאן בפורום "חובבנים". :-X
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים מחבר חחחחחח באמת תודה על התגובות.דני, אמנם כולם חובבנים פה אבל כל אחד בדרגה אחרת (:
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים לא לא, פשוט הבנתי פה שיש כאן חובבנים שלא הוציאו את הכשרונות שלהם לאור, חבל לבזבז כישרון נדיר כזה.Pyro Ghost אני מציע לך להציג את עצמך ואת הפרויקטים שלך לחברות מסוימות שיקבלו אותך מיידית ותרוויח הרבה.
פורסם 2006 במרץ 2419 שנים מחבר deso, נראה לי שלקחת קצת רחוק את הכישרון שלי, אני עדיין לא ברמה של כמה תותחים פה אבל תודה רבה על המחמאה (: יש לך איזה תפקיד בכיר איפשהו שאתה יכול לסדר לי משהו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.