עבור לתוכן

בעיה ב internet explorer , בעיית פתיחה בחלון חדש

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה בדפדפן , כשאני פותח קישור והוא נפתח בחלון חדש , אז אני מקבל מסך לבן

בלי אפשרויות , שום אייקון לא מופיע , ושאני לוחץ F5 לרענון זה גם לא עוזר .

אין לי אפשרות לשנות קידוד .

עזרה בבקשה ....

פורסם

הכי פשוט לעשות סיסטם ריסטור לכמה ימים אחורה כשלא היתה בעייה.

אופצייה אחרת זה לאפס את כל ההגדרות של הדפדפן:

delete cookies, delete temporary internet files, clean history, default security level, default privacy level, Programs | reset web settings, Advanced | restore defaults.

פורסם
  • מחבר

איפוס דפדפן עשיתי כבר ממזמן

וזה לא מחשב שלי , והוא משתמש בכול מיני תוכנות ניקוי שמנקות גם את הסיסטם ריסטור, אז אין לי לאן לשחזר

עזרה בבקשה

פורסם

תבטל את כל התוכנות הללו זמנית (במיוחד אנטי-פופאפים, אנטי-וירוסים, אנטי-רוגלה, אנטי-פרסומות, סרגלי חיפוש/כלים בדפדפן, חומות אש) כדי לאתר איזו מהן אולי גורמת לבעייה. זה דבר ראשון. אולי אפילו לפני כן לסרוק כל קובץ במחשב בשני אנטי-וירוסים מעודכנים ושתי אנטי-רוגלות איכותיות.

שלב הבא זה ללכת ל-Internet Options | Programs | Manage Add-ons ולבטל זמנית את כולם כדי לראות אם אחד מהם אחראי על הבעייה.

שלב שלישי לחפש בגוגל דרך להסיר ולהתקין מחדש את האקספלורר.

אופצייה נוספת - לראות אם הבעייה מתרחשת גם ב-Maxthon (דפדפן תותחי מבוסס אקספלורר).

ובפעם הבאה, שידאג שסיסטם ריסטור דולק ופעיל. הוא יצטרך אותו שוב, כמו 95% מהאנשים שאני מכיר (מהמתחיל הגמור למתקדם ביותר) -- לפעמים קל יותר לחזור אחרונה גם אם אתה יודע איך אפשר לתקן את הבעייה. כמו שאתה רואה במקרה הספציפי הזה...

פורסם
  • מחבר

ב AVANT זה עובד

פורסם

אם כך אני מהמר שהבעייה באחד מסרגלי הכלים/חיפוש שלו בדפדפן. אולי יש התנגשות של חוסמי פופים.

בכל אופן נתתי לך את המתודולוגיה לפתרון הבעייה. ;)

פורסם
  • מחבר

ניסיתי את מה שאמרת

זה לא עזר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים