עבור לתוכן

$29.95 (אוחחחח)

Featured Replies

פורסם

טוב אז לפני כמה ימים נסתיימה לה תקופת ירח הדבש עם ספק האינטרנט החדש שלי (Comcast כבלים במיאמי). הדיל היה $19.95 לחודש למשך חצי שנה של חיבור 6 מגביט הורדה ו-384 קילוביט העלאה, לא רע. היה כיף לא רגיל.

עכשיו כשנסתיימה התקופה, הייתי אמור לעבור למחיר הרגיל $42.95 עבור אותה מהירות. החלטתי אם כבר אז נוסיף עוד חמש-עשר דולר ונלך על החבילה היותר מהירה, 8 מגביט הורדה ו-768 קילוביט העלאה. מה זה כבר משנה והרי אני כזה abuser של המערכת שלהם שעדיף שניתן להם עוד כמה דולרים שלא יפסידו עליי יותר מדי... ;D

לא הייתי בטוח כמה צריך להוסיף אז קפצתי לבקר באתר של הספקית. וואו... יש להם פרומושן חדש $42.95 לחודש (המחיר הרגיל) עבור החבילה המהירה יותר ל-3 חודשים ואז קופץ למחיר הרגיל $52.95.

אוקיי מכיוון שאני בינכה משלם $42.95 מעכשיו התקשרתי כדי לעבור לחבילה המהירה באופן מידי.

הגברת החביבה שעזרה לי היתה מעט איטית והתנצלה אלף פעם על ההמתנה. לא שזה הזיז לי במיוחד - אני גלשתי לי באינטרנט ברקע; רק דאגתי להרגיע אותה שתיקח כמה זמן שהיא צריכה, שאני מאוד מעריך את עזרתה ושתעשה את "הדבר הנכון" בטיפול בפנייתי ("do the right thing"...) - היא גיחכה. כנראה היא אהבה את זה כי היא אומרת לי אחרי כמה דקות: "הצלחתי! ונתתי לך את החבילה המהירה יותר לשלושה חודשים רק ב-$29.95"

מגניב.

מאוד:

3521741.png

מה הדרך הטובה ביותר לבדוק מהירות העלאה מאשר לפתוח את ה-good old emule ולתת לו לרוץ כמה דקות שיתאזן על המהירות האמיתית? וכן, אני יודע שזה פשע שאין לי שום דבר מסומן להורדה, אבל אני לאחרונה הרבה על הלאפטופ (אלחוטי) וכבר לא מרגש אותי להוריד 10 גיגה חומר בשבוע. הרציו שלי באימיול יושב על 2.7:1 לטובת הקהילה, כלומר אני העלתי בחודשים האחרונים כמעט פי 3 משהורדתי. כשאין לך רוחב פס חנוק (כמו שהיה לי בזמנו ב-20 קילובייט העלאה) אתה פתאום נעשה יותר נדיב. ;)

שבוע טוב, מתוקים! :-*

פורסם

:'( :'( :'( :'( :'(

למה אין את זה בישראל :'( :'( :'( :'(

פורסם

באמת למה...

לא שחסר אנשי תמיכה טלפונית מטומטמים כאן...

פורסם

:eek2: :eek2: :eek2:

הלוואי עלי

ויש לי שאלה:

המהירות מתעדכנת אוטומטית או שלוקח לזה זמן?

פורסם

עצה שלי,תירשם לאתר טורנט סגור.

פורסם

לא מחדש לי כלום, בארה"ב, אירופה ואסיה כבר איזה 10 שנים שיש להם מהירויות דומות (שלא נדבר על קוריאה ששם 1Gbit זה כמו סוכריות).

זה רק מחדש לי את החדשה ישנה שישראל בפיגור טכנולוגי בכל מה שקשור לאינטרנט "המהיר".

פורסם

כל הטכנולוגייה הזאת ואתה משתמש באימיול :lol:

שאגב זאת גם התוכנה הכי גרוע למדידת המהירות, היא מזייפת המון בגל שהיא כבדה וטיפשה.

פורסם

פותח הת'ראד, אתה במרחק של סנטימטר מאזהרה על על פתיחת נושא SPAM. אבל אני לא אבאס אותך יותר מדי, רצית תשומת לב, תקבל:

כל הכבוד לך!

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים