פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים אני תמיד חשבתי שכל הבתים בעולם צריכים להשתמש בדלתות הזזה (כאלה שזזים לתוך הקיר על מסילה), זה הכי נוח ויפה שיכל להיות ואני לא מבין למה לא רואים את זה בשום מקום אפילו היום ם (דלת עם צירים...זה כל כך טיפשי כשחושבים על זה :-\ )
פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים זה קיים בבתים מימי עליה רביעית, כמו מהאיזור שלי.זה רועש ברמות, זה אמנם נוח ואסתטי, אבל רועעעששששש...
פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים אני תמיד רציתי דלת הזזה מסתובבת , רק אף פעם לא ממש הצלחתי להבין איך קובעים על פי איזה ציר היא נעה , ולאיזה כיוונים היא מסתובבת .לפי ההגיון , היא יכולה לנוע במרחב בלי צירים בכלל , כי היא גם זזה וגם מסתובבת .
פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים אני תמיד רציתי דלת הזזה מסתובבת , רק אף פעם לא ממש הצלחתי להבין איך קובעים על פי איזה ציר היא נעה , ולאיזה כיוונים היא מסתובבת .לפי ההגיון , היא יכולה לנוע במרחב בלי צירים בכלל , כי היא גם זזה וגם מסתובבת .בשביל זה יש את משפט אוילר שקובע כי כל תנועה ניתן לראות כתנועה סביב ציר ריגעי
פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים אבל לצורך העניין , אם ניקח דלת ולא נזיז אותה בתנועה סיבובית , אלא מנקודה לנקודה , בתנועה אחידה ומתמשכת , למה מתייחסים כאל ציר ? אל האדמה ? או לדלת עצמה ?
פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים תגידי אלפקה, יצא לך במקרה לשמוע גם על הטרנד הבא? דלתות מסתובבות בהזזה?...רצוי שתוסיפי זאת לסקר שלך.
פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים אבל לצורך העניין , אם ניקח דלת ולא נזיז אותה בתנועה סיבובית , אלא מנקודה לנקודה , בתנועה אחידה ומתמשכת , למה מתייחסים כאל ציר ? אל האדמה ? או לדלת עצמה ?בשביל זה צריך את הערכים העצמיים של מטריצת הסיבוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.